Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 184
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, минавам само да споделя че от четвъртък ще има якета за бременни (стават и за бебеносене). Миналата бременностт си бях купила и останах много доволна. Много е удобно якето и е тъничко.
И аз се чувствам супер изморена, сеедно ме е смазал влак.

# 496
Аз се чувствам 1:1 с това клипче на Laura Clery. Погледайте да се посмеете малко Simple Smile

Desinka, това изглежда супер наистина, а за мека зима дали ще става? Аз отпреди имам и слинг, и ергономична раничка, но така и не бебеносих активно навън (отчасти и заради липсата на подходящи дрехи). Сега като се замисля... живот и здраве, по-добре ще ми е с бебеносене - преместихме се в блок без асансьор, със стълби без рампа на входа, пък и с тичаща напред кака... Grinning

# 497
Здравейте, минавам само да споделя че от четвъртък ще има якета за бременни (стават и за бебеносене). Миналата бременностт си бях купила и останах много доволна. Много е удобно якето и е тъничко.

Извинете, в Лидл ли е това

# 498
Да, в лидл е.

Извинете, в Лидл ли е това

# 499
Не знам колко е нормално, но е ужасно. Днес излизах с голямото дете. Имам 4000 крачки и едвам се прибрах.и лежа от един час. От 2 седмици и не работя, а ще трябва скоро и това да правя. Надявам се това да е временно, защото както мразя жегите, не ми се мисли юли и август как ще ги изкарам, та чак до края на септември...

# 500
Аз се чувствам 1:1 с това клипче на Laura Clery. Погледайте да се посмеете малко Simple Smile

Desinka, това изглежда супер наистина, а за мека зима дали ще става? Аз отпреди имам и слинг, и ергономична раничка, но така и не бебеносих активно навън (отчасти и заради липсата на подходящи дрехи). Сега като се замисля... живот и здраве, по-добре ще ми е с бебеносене - преместихме се в блок без асансьор, със стълби без рампа на входа, пък и с тичаща напред кака... Grinning

Якето е пролет есен, тъничко е, не мисля, че става за зима. Аз имам същото от преди две години, като родих ,го носих зимата, но отдолу бях дебело облечена, а и излизах, когато времето беше за разходка само. Иначе е удобно за бременност.

# 501
Аз също го гледам това яке. Реално като родим ще е септември октомври и според мен ще може да си го носим 2-3 месеца тази година, а и на пролет може би.

# 502
Якето е удобно, днес го разгледах, но понеже съм параноичка - нищо не смея да купувам. Grinning

# 503
Записвам се и аз Simple Smile Предполагаем термин 2- ри септември. Желая лека бременност на всички мами, а накрая да държим в ръцете си живи, здрави и пухкави бебчета 💕
Първа бременност ми е, притеснено ми е, имам хиляди въпроси 😅
Искам да ви попитам случвало ли ви се е да ви тече кръв от носа, на мен в последно време ми е все запушен носа и на кърпичките понякога имам кръв? / по принцип съм със синузит/. Гади ли ви се на този етап, как се храните? Всичко прочетено по темата ще ми е от полза Simple Smile

# 504
И на мен ми тече кръв от носа, почти всяка сутрин ☺
Гади ми се много,от 6 гс до момента 10+1 гс, не е спирало, дори имаше период в който се събуждах през ноща от гадене и не можех да заспя. Нещата, които ми помагат, но за съжаление... не за дълго са портокали, вода с лимон, киви, айрян.
Лека бременност ти пожелавам 💖

Записвам се и аз Simple Smile Предполагаем термин 2- ри септември. Желая лека бременност на всички мами, а накрая да държим в ръцете си живи, здрави и пухкави бебчета 💕
Искам да ви попитам случвало ли ви се е да ви тече кръв от носа, на мен в последно време ми е все запушен носа и на кърпичките понякога имам кръв? / по принцип съм със синузит/. Гади ли ви се на този етап, как се храните? Всичко прочетено по темата ще ми е от полза Simple Smile

# 505
Това с носа и кървенето според мен го обсъдете с докторите си.
Аз също съм отпаднала и днес. И сега като се смени времето и стане скоро е по-топло....съвсем ще ми е атпаднало. Всяка година страдам по принцип от пролетна умора.
Днес ми е една идея по - добре.
Но се надявам да става по- добре. Макар, че съм 6-7г.с.....тепърва ще става зле 😂

# 506

С предната бременност както си седях ми шурна кръв от носа. И сега е ужасно. Хем запушен, хем с кръв.. иначе миризми се усещат 😂

# 507
Благодаря ви, момичета Simple Smile Лека бременност на всички ни Heart Lizi: на мен също ми се гади много, особенно сутрин и ме спасяват точно изброените от теб неща / особено айряна и лимоновия сок /. Гади ми се от кафе и вече не пия, а толкова го обичам по принцип.
И на мен напоследък все ми е запушен носа, отвратително е Sad Не ми се е случвало за сега да шурне кръв, както си седя, само като си издухвам носа. Чувала съм, че при много бременни се е случвало, но за мое успокоение на следващия преглед ще попитам Simple Smile

# 508
Здравейте мами, един ъпдейт и от мен. Днес бях на втори преглед, ембриончето е пораснало доста от миналата седмица. Имахме съмнения за двуплодна бременност, но е само едно и се успокоих. Чухме и сърчице, мисля че най-накрая успях да се успокоя и да се зарадвам, не можах да сваля усмивката си след прегледа. Първа много желана бременност е и очакваме малкия човек с голям трепет. И сега идва чуденето ми къде да се следя, аз ходя при д-р Констанца Тошева и съм много доволна от нея, но тя не изражда. Другата лекарка, за която се колебая, е д-р Мажена Панова от Св София, тя вече изражда.Имате ли мнение за някоя от двете, че много се чудя. Благодаря ви!

# 509
Здравейте, ето какво пише в приложението ми за 11 г.с. в която съм сега.

И аз се записах при лекарка, която не изражда. Не знам дали не сбърках, но сякаш имам доверие на тази лекарка. Сякаш не бих се записала при някой, при който никога не съм ходила.
За Мажена Панова знам, че е била АГ на Мария Илиева и сега е на друга певица Сантра. Grinning ако това ти помага в избора. Явно й имат доверие известни личности.

Общи условия

Активация на акаунт