СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Добре след първото ЧХГ и след като е имало спад не сте ли се пазели? Ако не сте има шанс да е нова бременост и да се развие всичко нормално!

# 256
Ами дано вторият да е прав! Това ще е страшен късмет, пожелавам ви го. След един ден вече ще е ясно какво се случва, успех!

# 257
Здравейте момичета,

Пиша за пръв път и съм доста притеснена.
Цикълът ми е редовен.Закъснява ми  18 дни.  Последна менструация на 22.01.Направени кръвни тестове както следва:
-23.02-198
-25.02-400
-10.03-1518,5

Днес бях на преглед и лекарката ми каза, че не се вижда никаква бременност. Вкл. и извънматочна.Това нормално ли е според вас? След 48 часа отново ще направя тест.

Благодаря ви предварително!

# 258
Стискам палци да е спонтанна бременност 😇 И да се върнеш в неделя казват добри новини 🙏
Да гледат ме всеки път на ехограф и се вижда плоден сак но всеки път е различен доктора и единия казва,че не е нормално другия казва че това е спонтана бременост от февруари.Незнам какво да си мисля в неделя пак съм на преглед.

# 259
Здравейте момичета,

Пиша за пръв път и съм доста притеснена.
Цикълът ми е редовен.Закъснява ми  18 дни.  Последна менструация на 22.01.Направени кръвни тестове както следва:
-23.02-198
-25.02-400
-10.03-1518,5

Днес бях на преглед и лекарката ми каза, че не се вижда никаква бременност. Вкл. и извънматочна.Това нормално ли е според вас? След 48 часа отново ще направя тест.

Благодаря ви предварително!

Според мен е много ниска стойността за това закъснение, а и не нараства добре. Отидете при първа възможност за второ мнение при лекар с добра апаратура, защото може и да има вероятност за извънматочна бременност или за спонтанен аборт.

# 260
Здравейте,
Прикачвам резултати от втори чхг, преди 48 часа беше 68.
Имам нужда от съдействие, според референтните стойности 3-4 гс са резултати 9-130, а в 4-5 отиват чаак на 1500-23000. Какво се случва с резултати в границите от 130 до 1500?? Лабораторията е Вита.

Очаквах М на 2ри, но миналия месец така и не засякох Ову, през целия цикъл сме правили опити през ден. От 2ри до 9ти всеки ден имах бледи черти на различни марки тестове, само на шуър чек се появи чак на 9ти бледа черта. Нямам представа кога какво как, в огромна въпросителна съм и се моля да е късна овулация, непосредствено преди очаквания М и затова да са такива стойностите и тепърва да се покачват, но каквото - такова. В неделя ще пускам отново, заедно с прогестерон, защото вече 3 пъти получавам бледо розово зацапване.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:04 от BatMum

# 261
Според мен референтните стойности не са от значение, границите са много широки така или иначе.
За 48ч ЧХГ се е удвоило чудесно. Ако наистина сте имала положителни тестове от 2ри,то е много ниско. Дали не са били изпарителни линии? Дано наистина да е била късна овулация и всичко да е наред.

# 262
И аз се надявам, че са били изпарителни и се доверявам на шуърчек, който чак на 9ти показа бледа чертичка, а преди това беше категорично отрицателен 2 пъти. Според вас излишно ли е към момента да ходя на преглед? Реално нищо не може да се види, където и да е.

# 263
…Според вас излишно ли е към момента да ходя на преглед? Реално нищо не може да се види, където и да е.
Сама си си отговорила на въпроса.

# 264
Да, вместо преглед, ЧХГ в неделя ще даде представа какво се случва. Успех!

# 265
Здравейте, при мен нещата не изглеждат добре.
9ти - 68
11ти - 164
13ти - 204
Както споделих, миналия месец не успях да засека овулация и се надявах на късна такава. Уви, явно няма да го бъде и този месец. Не знам какво да правя сега? Стойностите са много ниски за преглед, да пускам ли отново след няколко дни ЧХГ или да ходя някъде все пак на преглед при някой извънземен доктор, който може да предотврати евентуално усложнение от евентуална извънматочна. Честно, само през това не съм преминала още и ужасно се притеснявам. Моля ви, посъветвайте ме какво да правя при тези стойности. Засега съм решила четвъртък/петък пак да пускам и се моля да пада....

# 266
Здравейте, при мен нещата не изглеждат добре.
9ти - 68
11ти - 164
13ти - 204
Както споделих, миналия месец не успях да засека овулация и се надявах на късна такава. Уви, явно няма да го бъде и този месец. Не знам какво да правя сега? Стойностите са много ниски за преглед, да пускам ли отново след няколко дни ЧХГ или да ходя някъде все пак на преглед при някой извънземен доктор, който може да предотврати евентуално усложнение от евентуална извънматочна. Честно, само през това не съм преминала още и ужасно се притеснявам. Моля ви, посъветвайте ме какво да правя при тези стойности. Засега съм решила четвъртък/петък пак да пускам и се моля да пада....

За сега лекарят няма как да види нещо. Понякога при нисък прогестерон удвояването е по-бавно. При следващото ходене до лаборатория може да пуснете и него. За сега друго не може да се направи.

# 267
Здравейте момичета,да ви кажа какво стана днеска ЧХГ-то ми е 2379 и имам плоден сак като за 5 седмица и доктора ми каза че имам уж една нормална бременост.И сега ще изчакаме 10 дни да видим дали ще има ембрион.Успех на всички

# 268
fillme прегестеронът е 42 и на няколко пъти имах бледо розово зацапване.

Така или иначе без да е установена вътрематочта бременност, аг предписват ли прогестеронови препарати? Особено при толкова ниски стойности?

# 269
Ако тези стойности са на 9, 11 о 13 ден след овулация са напълно нормални. Пригвсреронс и той е добре.
Аз бях с прогестерон още от самото начало и след това до около 15-16 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт