СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
BatMum, прогестерона е доста нисък според мен, но преди да е установена вътрематочна бременност няма как да се изпишат прогестеронови препарати.
G. Savova, дати са, не са дни след О.

# 271
Yvka точно така, дати са. М очаквах на 2ри март, надявах се О да е била късна, непосредствено преди датата на М. Явно не е това случая и се надявам да е най-малкото зло. Ами ок, пускам пак в края на седмицата и вече ще ходя на преглед да го мислим, не знам какво друго да направя. Благодаря ви.

# 272
Ако са дати наистина нещата не вървят добре. За всеки случай се консултирай с лекар за да те следят от рано.

# 273
Според мен е много ниска стойността за това закъснение, а и не нараства добре. Отидете при първа възможност за второ мнение при лекар с добра апаратура, защото може и да има вероятност за извънматочна бременност или за спонтанен аборт.
[/quote]

Здравейте,

Видя се малък плоден сак в матката(8 мм) след 15 минутен преглед.
Доволна съм, че не е извънматочна бременност.
АГ каза, че за момента чакаме да видим какво ще се случи.

Поздрави,
Ради

# 274
Здравей, Ради,
Правилно ли разбирам, че стойностите между втория и третия тест се удвояват при над 6 дни и все пак бременност има и се развива нормално? В подобно положение съм и затова питам.

# 275
Бременност има, но дали се развива нормално...
Дано ЧХГ тръгне нагоре. От изчетеното до сега - има такива случаи на нормално развила се бременност, рядко са, но надежда трябва да има.
От значение е също дали в една лаборатория са правени тестовете, защото знам, че в различните дават различни стойности.

Здравей, Ради,
Правилно ли разбирам, че стойностите между втория и третия тест се удвояват при над 6 дни и все пак бременност има и се развива нормално? В подобно положение съм и затова питам.

# 276
Здравей, Ради,

Здравей,

казаха, че е рано за диагноза, но едва ли ще се развие правилно. Предполагам, че отново ще е Мисед.
ЧХГ от вчера е 1661. За 3 дни само с около 150 единици се е покачило. Аз съм доволна, че не е извънматочна бременност.
В четвъртък съм отново на преглед и ще имам повече и информация.

Стискам палци всичко при теб да е наред.

# 277
Благодаря, дано е най-малкото зло и за двете!

# 278
Здравейте,

ЧХГ на 02.03. - 292
ЧХГ на 05.03. - 739

Вчера бях на преглед в 6гс +3 - сакче 8,8мм,  като за 5 седмица.

Днес пуснах ЧХГ 16.03 - 3820. Калкулатура ми дава удвояване на 111 часа.  Ще пусна в събота пак.

Има ли случаи, в които ЧХГ-то тръгва нагоре? Няма да обяснявам колко ми е свито сърцето, просто немога да изчета всички теми назад, не иска да се стресирам повече.

# 279
Здравейте,

ЧХГ на 02.03. - 292
ЧХГ на 05.03. - 739

Вчера бях на преглед в 6гс +3 - сакче 8,8мм,  като за 5 седмица.

Днес пуснах ЧХГ 16.03 - 3820. Калкулатура ми дава удвояване на 111 часа.  Ще пусна в събота пак.

Има ли случаи, в които ЧХГ-то тръгва нагоре? Няма да обяснявам колко ми е свито сърцето, просто немога да изчета всички теми назад, не иска да се стресирам повече.

При мен беше се получило нещо подобно с ЧХГ,1изследване 112-след два дни 307,след още два дни 420,само покачване но не и удвояване и четвърто изследване беше удвоено пак за 69 часа 885,но въпреки всичко вече съм в 20 седмица❤Стискам палци и при теб да е така🙏😇

# 280
Здравейте дами. На 3.03 претърпях спонтанен аборт, тогава след изследване стойностите на ЧХГ-то бяха 7330. Вчера  реших да проверя как се движи и резултата е 73. Според вас толкова бързо ли трябва да спада, и означава ли, че скоро ще настъпи и менструация. По ПРМ отговарях на 8г.с., но според АГ-то развитието е спряло още в 5г.с.

# 281
А нямахте ли кървене при аборта?Ако да, реално то се брои като вид цикъл и вече следващия трябва да ви дойде до 40 дни...
Здравейте дами. На 3.03 претърпях спонтанен аборт, тогава след изследване стойностите на ЧХГ-то бяха 7330. Вчера  реших да проверя как се движи и резултата е 73. Според вас толкова бързо ли трябва да спада, и означава ли, че скоро ще настъпи и менструация. По ПРМ отговарях на 8г.с., но според АГ-то развитието е спряло още в 5г.с.

# 282
Разбира се, че имах кървене. Благодаря за отговора.

А нямахте ли кървене при аборта?Ако да, реално то се брои като вид цикъл и вече следващия трябва да ви дойде до 40 дни...

# 283
Здравейте .Сигурно е писано ,но много пъти. Искам да си пусна ЧХГ. Сутрин на гладно ли трябва да е или може и вечер (въпроса е да е по едно и също време през 48 часа)???
С лоша спермограма с моят приятел имаме положителен тест. стискайте палци всичко да е наред

# 284
Няма нужда да е на гладно, когато може го направете.

Общи условия

Активация на акаунт