СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте отново сега виждам че от лабораторията са ми пуснали Total  b- HCG .
С Бета ЧХГ може ли да следи както с ЧХГ бременността в началото и.. Или просто утре да отида да си пусна друго изследване .Благодаря предварително

# 286
Същото е. Има ли резултат?
С Бета ЧХГ може ли да следи както с ЧХГ бременността в началото и.. Или просто утре да отида да си пусна друго изследване .Благодаря предварително

# 287
Здравейте,
Влизам, за да дам отчет, тъй като сигурно има и други момичета, които препрочитат темата и откриват себе си в някои истории. Та накратко:
ПРМ 31 януари (по принцип Ц е на 30-32 дни и очаквах М на 2 март). През феврури не успях да засека О, правих тестове до 23-ти, но пък ние се потрудихме през целия месец и може и по-късно да е била и да сме уцелили.
Няколко бледи положителни тестове от 6 март нататък, без насищане.
ЧХГ в една и съща лаборатория
9 март - 68
11 март - 164
13 март - 204
16 март - 290

18 март преглед в Токуда. За щастие отхвърли извънматочна. Изненадана беше, че изобщо вижда 4 мм сак в матката при такова ЧХГ. Според нея, сак се вижда при 700-800 минимум. Съмненията са за кухо яйце или неразвиваща се бременност, предвид цикъла и стойностите на ЧХГ. За съжаление нищо не може да се направи в момента, освен да чакам. Или да прокървя и да се изчистя сама или..... както се изрази тя, какво ли не са виждали, можело и да се развие. Следващият ми преглед е след седмица.

# 288
Да 1279.30 mUi/ml ........ На 4 -ден закъснение .
Същото е. Има ли резултат?

# 289
didito, резултатът е добър за закъснението.
Каква беше предисторията и беше ли пускала и друго ЧХГ, че нещо ми се губи?

# 290
Миналата година имах спонтанен аборт с Кухо яйце .От тогава изследвания  .Имам тромбофилия , пия за нея Натаспин Н .Преди две седмици моят приятел си прави спермограма която беше 1% по Крюгер т.е. доста зле и сега видяхме две чертички на теста ... Стискайте палци всичко да е наред .На миналата бременност не съм имала дори и тези стойности на ЧХГ ..Simple Smile Simple Smile

# 291
didito, стискам палци!
За спокойствие може да пуснеш още едно ЧХГ след 48 часа и вече другата седмица на преглед.
Ти дотогава ще имаш доататъчно закъснение да се види как вървят нещата. Simple Smile

# 292
Didito, тихичко честито! Дано този път всичко е наред. Тъй и тъй ще те бодат, може и прогестерон да пуснеш.

# 293
Didito, тихичко честито! Дано този път всичко е наред. Тъй и тъй ще те бодат, може и прогестерон да пуснеш.
Пуснах в петък ЧХГ 1297.30 mIU/ml ..... -4 ден закъснение
Днес пуснах пак и вече 2983.85 mIU/ml ... - 6 ден закъснение ..
Повече от удвоено е но мисля, че това не е точна математика Simple Smile ...
Голям стрес си докарвам с тези тестове и мисля да не пускам повече до петък до прегледа. Надявам се всичко да е наред .Стискайте палци

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 17:55 от didito_lp

# 294
Идеално е! Дано така да е до края!

# 295
Здравейте! Може ли вашето мнение?Аз съм след трансфер на 5 дневен бластоцист. Направих три ЧХГ теста и резултатите са:
 На 7 ден след трансфера - ЧХГ - 34.80 miu/ml, ptogesteron - 53.30 nmol/l
На 9 ден след трансфера -  ЧХГ - 169 miu/ml, ptogesteron - 104.90 nmol/l
Но 12 ден след трансфера  ЧХГ - 268 miu/ml, ptogesteron - 50.20 nmol/l
Притесни ме последното покачване и падането на прогестерона. Вие какво мислите? На преглед съм чак края на месеца.

# 296
Забавянето на растежа на ЧХГ може да се дължи на спадналия прогестерон. Понякога стандартната доза, която изписват при процедурата не е достатъчна. Свържете се веднага с клиниката. Все още има шанс.

# 297
Забавянето на растежа на ЧХГ може да се дължи на спадналия прогестерон. Понякога стандартната доза, която изписват при процедурата не е достатъчна. Свържете се веднага с клиниката. Все още има шанс.

Аз се свързах. Казаха ми, че е нормално да пада прогестерона. 😳

# 298
Да,нормално е защото ембриона се храни от него и не трябва да позволявате да пада още, защото може да прокървите...

# 299
Благодаря ви много за бързите отговори, момичета!
Цитат на: jinchen [i
[/i]link=topic=1400234.msg44490924#msg44490924 date=1647890250]
Да,нормално е защото ембриона се храни от него и не трябва да позволявате да пада още, защото може да прокървите...

Общи условия

Активация на акаунт