СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Hristin, утре ли ти се пада датата за второ ЧХГ?

# 421
Да, утре е 48 часа, но ако сутринта имам отрицателен тест няма да повтарям кръвен, единствено при 4та розова бледа черто ще отида Simple Smile
Hristin, утре ли ти се пада датата за второ ЧХГ?

# 422
Никой тест няма да покаже дори и розова черта при чхг 3.5.
Единствено кръвен тест може да покаже какво се случва в момента.

# 423
Съгласна съм за кръвния тест, той ще даде най-голяма яснота.
Наистина няма как при ЧХГ 3.5 да имате положителни уринарни тестове. Ето при мен на най-обикновен тест с чувствителност 10 каква черта имах, а същия ден кръвния ми беше близо 60. И това е на 29 ден от цикъла, при продължителност 31-33 дни.

Никой тест няма да покаже дори и розова черта при чхг 3.5.
Единствено кръвен тест може да покаже какво се случва в момента.

# 424
И аз подкрепям написаното по-горе. При мен на 26 ден от МЦ стойността на ЧХГ беше 138, а чертичката на теста беше доста бледа.

# 425
Тестовете обикновено са с чувствителност 10 или 25 и няма как да уловят толкова ниски стойности.
Струва ми се, че само се самозалъгва.

# 426
Онзи ден в деня на М 557 чхг , 48ч по късно  на 2 дни закъснение резултата е това ,

# 427
Чудесно е, успех 😊

# 428
IrenB, супер де покачва ЧХГ.
Пожелавам ти успешна бременност!

# 429
Здравейте момичета,
моля за съвет след трансфер на 10ти ден ЧХГ - 12.43, на ден 14 - 38.10mIU/ml.
Струват ми се прекалено ниски за този етап, някоя дали се е сблъсквала с подобни резултати? Благодаря.

Здравейте,
връщам се отново с още един кръвен тест:
10ти ден след трансфер ЧХГ - 12.43,
ден 14 - 38.10mIU/ml,
ден 17 - 209 mIU.
Другата седмица имам час при лекаря, въпреки по-ниските стойности се надявам, че се покачва нормално.

Относно уринарния тест - при мен на ЧХГ 209 едва имаше бледа черта, така че и моето мнение е, че при ЧХГ 3,5 няма шанс уринарните тестове да излезнат положителни.

# 430
Здравейте. Имам нужда от малко помощ. Трябваше да пия антибиотик, но тъй като правим опити за бебче реших да си пусна един кръвен тест днес (08.04.22г), като ми се пада 9 ден от овулацията, която засичам с тестове. Ето ги и резултатите:

Име на теста   Стойност   Единица                    Референтни интервали
beta HCG             2.00             mIU/ml                            0.1 - 5.7 1 седмица 10 - 30 2 седмица 30 - 100 3 седмица 100 - 1000 4 седмица 1000 - 10000 2 - 3 месец 30000 - 100000 2 триместър 10000 - 30000 3 триместър 5000 - 15000

Чудя се теста отрицателен ли е или е било рано още, понеже веднъж бях правила на 12 ден от овулацията и тогава си беше 0.

# 431
Рано е.

# 432
g.g94, най-добре говорете с лекаря изписал антибиотика, че правите опити или че имате съмнения за бременност. Би трябвало да смени лкарството, ако това е неподходящо

# 433
Здравейте отново,

Вече може би питанията ми за мнение не са за тази тема, моля да ме извините, потърсих във форума някоя тема, която да отговаря. Ако прецените може коментара ми да бъде изтрит.

От вчера кървя. При което посетих друго АГ, мнението му беше, че е на 90% сигурен, че не вижда извънматочна бременност. Дори ми показа сянка, която може би от стреса не виждах. 😄 Част от обясненията му бяха, че някои от хормоните, които предизвикват менструацията поради липса на други се активизират и в много случаи се получава нещо като менструация, което не разбрах особено.  При прокървяването си почувствах болки, които изпитвам при ПМС. И първоначална силна болка в таза. Кървенето не е обилно, във повечето случаи е кафеникаво, случва след посещение по малка нужда в тоалетната. Изписа ми Дуфастон. Моля, просто ако някой го е изживял да даде мнение.

Благодаря!

# 434
Kristiana, аз на твое място бих пуснала отново ЧХГ,за да се види дали продължава да расте без удвояване. Това попринцип е сигнал за извънматочна бременност и е добре да се проследи внимателно какво се случва.
Възможно е кървенето да е предизвикано от падането на ЧХГ и приключване на бременността.
Разбира се, има го и варианта всичко да е наред, но при така описаните обстоятелства ми се струва, че по-скоро става дума за неуспешна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт