Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 175
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз също не обичам насилие и голотии.  Мистерии без такива са аржентинските Хипнотизаторът и Бронзовата градина.

# 166
И на мен ми е чудно как са убили брат му,и как Травис го е позволил.Той е дете и най-малкия там.Най ми е интересно с бебето на Шона не знам защо може би защото съм на такава вълна,а условията са екстремни 😁.Допадна ми сериала,има още какво да се желае,но е на светлинни години от Изгубени.Не че там и финала не осраха ама айде 🙄

# 167
Забравих да изкоментирам, че пробвах Station Eleven и мисля, че ще се хареса на ценители на театъра, книгите и музиката.

Особен е, не е за всеки вкус, но е красив сериал и си заслужава човек да му даде шанс, за да прецени дали да го проследи. Много човешки и трогателен, много зрял.
Актьорската игра също е забележителна.

# 168
Изненадана съм, че Yellowjackets се радва на такъв фенклуб. Не можах да продължа след два епизода, доста глуповат ми се стори.
С удоволствие чета спойлерите, които слагате в скрит текст и се радвам, че не съм си загубила времето.
Аз само като прочетох, че е ужаси и се отказах.

# 169
Аз също Simple Smile
Не гледам ужаси.

# 170
  • София, България
И аз като прочетох за какво иде реч, не мерси.

Май само аз гледам новия сезон на Стар Трек Дискавъри - толкова е скучен, че сигурно ще има поне още 2-3 сезона. Joy

Наканила съм се да гледам Scenes from a marriage, звучи ми малко като един филм, който гледах отдавна и е страхотен ( даже сега ми се прииска да го гледам пак) 5x2

https://www.imdb.com/title/tt0354356/

Може и да не е подобен, де, само от заглавието съдя.

# 171
И аз като прочетох за какво иде реч, не мерси.

Май само аз гледам новия сезон на Стар Трек Дискавъри - толкова е скучен, че сигурно ще има поне още 2-3 сезона. Joy
Hushed Пропуснала съм излизането на новите епизоди, благодаря за напомнянето! Flowers Rose Иначе да, скучноват е, в началото беше интересен, но после бозата започна да се лее.

Всичко, свързано с космоса, ми е слабост, така че съм склонна да гледам и бози Animal See No Evil

# 172
Аз също Simple Smile
Не гледам ужаси.

Подведох се по суперлативите тук и реших да пробвам. 

Може ли да добавя сега и тук втора номинация за 1883??

# 173
  • Вестерос
Може да Simple Smile

За мен Осите не са ужаси, по-ужаси ми е Nancy Drew

# 174
  • Свищов
И за мен не са ужаси. Само първа серия в началото леко превъртях, но иначе ме държа в напрежение и го изгледах за нула време. Хареса ми, харесва ми и това, че се развива в 2 времеви линии и виждаме ефектът от случилото се.

# 175
За по-възрастните препоръчвам сериалът "Германия 83". По времето на Студената война шпионин на Щази се внедрява в западногерманската армия с цел да научи за предстоящото инсталиране на американски ядрени ракети в Западна Германия...

# 176
  • София
And Just Like That...
епизод 7

Неее, Че се завърна (бляк, гнус). Това с повръщането беше прекалено, таман се хранех... То бива, бива, ама. Иначе Кари май си намери нов мъж, аз лично го харесвам този новия. Ще се извини ли Шарлот на Хари? 😉 Личното ми мнение е, че всъщност наистина няма за какво, това беше една игра.

# 177
А той Биг защо не е искал да участва в новия сезон? (Предполагам затова са го умряли)

# 178
Хахаха аз AJLT съм си го оставила за петък вечер:)))
“Осите” много ми харесаха,на един дъх ги изгледах.

# 179
  • София, България
Аз се чудя как е възможно една жена на 56 години да изглежда поне 20 години по-възрастна. (това за Сара Джесика Паркър) , Ким Катрал е на 65 и изглежда на 50.

Общи условия

Активация на акаунт