Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми харесва Емили. Даже като има драми в сериала, не ми действат натоварващо. Вижте сега друго нещо е And just like that, заради този сериал искам да си направя лоботомия.

# 211
  • София, България
Аз продължавам измъчено с Фондацията, на 7-ма серия съм вече и официално мога да номинирам за антисекс двойка на годината без грам химия Салвър и Хюго. Актрисата е уникално дърво (ама черно), за актьорът, който играе Хюго не мога да съм сигурна, защото горкият няма никакъв шанс.

# 212
  • София
Емили я е правил Дарън Стар, може да проверите кой е и да се уверите, че знае да прави сериали!

# 213
  • Бургас
Започнах Сиси. Две серии изгледани. Красиви тоалети, красиви пейзажи, но за мен Сиси е Роми Шнайдер, и това си е. Искрено се радвам, че са спазили историята и няма тъмнокожи, поне засега.

# 214
Yellowjackets става ли по-интересен след 2ри епизод? Сега съм на него, а го гледам на няколко пъти вече. Нещо не ми върви и нищо не се случва.

# 215
  • Пловдив
Е...ма много гадно свърши тоя посл.сезон на Йелоустоун Rolling Eyes  е, 10 еп.го няма още, но все пак...никак и незавършено ми е.

# 216
  • Вестерос
Гледахте ли последната серия на Осите?
Трябва да има следващо сезон, няма как. Разкриха се няколко неща, но се задълбаха доста Grinning

Скрит текст:
Знаех си, че има и други спасили се. Явно тази Лоттито започва култа и после тя ще е в основата за смъртта на Травис.
Интересно какво е станало с Хави.
Разбрахме как Джаки е умряла, заради тъп спор и от инат измръзна до смърт..
А това с Таиса.. уау, явно последица от култа.

# 217
  • Sofia
Изгледах "Dexter: New Blood" и бях позабравила, че беше един много добър сериал. Този сезон също ми хареса, но краят ми се стори твърде банален и някакси предвидим.   
Ще продължа с  "And Just Like That " от чисто любопитство от толкова хейт по него. Не очаквам да ми допадне, нито да бъде на нивото на С&Г, който за времето си беше забавен, стилен и различен....един от любимите  за тогава.

# 218
А кой ден излизат новите епизоди на AJLT? Не съм обърнала внимание, а в HBO go не пише..

# 219
  • Вестерос
В четвъртък ги пускат в хбо

# 220
  • София
Гледахте ли последната серия на Осите?
Трябва да има следващо сезон, няма как. Разкриха се няколко неща, но се задълбаха доста Grinning

Скрит текст:
Знаех си, че има и други спасили се. Явно тази Лоттито започва култа и после тя ще е в основата за смъртта на Травис.
Интересно какво е станало с Хави.
Разбрахме как Джаки е умряла, заради тъп спор и от инат измръзна до смърт..
А това с Таиса.. уау, явно последица от култа.

И аз изгледах серията и определено ще чакам втори сезон.

Скрит текст:
Нещата ще се окажат по-мрачни и черни, отколкото се очакваше.
Очевидно Лоти освен ясновидски способности, има и психични проблеми.
Тези, които отвлякоха Натали, е твърде вероятно да са част от нейния култ.
За Таиса - тя се оказа много по-нестабилна, отколкото даваше вид.
Явно не е издържала на напрежението там, в следствие на което
в настоящето пак са се отключили проблемите й.
Мисти - откровен убиец, при това действа с наслада. Манипулативна
и жестока.
Шона - невинен поглед и меден глас, но действия на убиец, способен
не просто да наръга човек с нож, но и да го разчлени съвсем спокойно и
методично. След което да поплаче малко, да облече официална рокля
и да отиде на бал заедно с лудите си дружките.
За Джаки разбрахме, но така и не се разкри какво се е случило с Хави,
треньора, Ван и още няколко момичета.  Както и с бременността на Шона.

# 221
Изгледах новият мини-сериал Wolf Like Me с Айла Фишър и Джош Гад. Много приятен, имаше си прочувствени и комедийни моменти. Не ми беше досаден, а и се гледа бързо, защото е само 6 серии.(всяка серия е от 20-30 минути) Ако на някой му се гледа нещо разтоварващо с нотка на фентъзи - препоръчвам Grinning 

Скрит текст:
Любимият ми момент беше на вечерята заедно с Ема, намеците за кокошките и козата.Да не забравяме и италианското семейство. 😂

Актрисата, която играе дъщерята има някаква прилика с Грета Тунберг. Или поне на мен така ми се струва.

# 222
И аз се качих на Harlan Coben влака, като изгледах Safe за няма и един ден Sweat Smile По-назад в темата бяхте споделили обаче, че в един момент историите му стават предвидими, като по рецепта.

Ако трябва да класирате продукциите по негови книги, как бихте ги подредили?

# 223
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
Truth Be Told
Fear the Walking Dead
 The Sex Lives of College Girls
Outer Banks
Invasion
Servant  за 4-ти
Why Women Kill
CSI: Vegas
Yellowjackets
All Creatures Great and Small  за 3-ти и 4-ти
Emily in Paris за 3-ти и 4-ти
 Grey's Anatomy
The Morning Show
Station 19
The Great
Godfather of Harlem
One of Us Is Lying

СПРЕНИ

Head of the Class
Julie and the Phantoms
 I Know What You Did Last Summer

# 224
Леле как съм изпуснала, че на Truth be told е излезнал втория сезон. С друг случай ли е? Толкова добър като 1ви ли е?

Общи условия

Активация на акаунт