Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
Вторият ми мъж е Хенри 😍😍😍

Постер втори сезон

# 196
Мислех, че са го изоставили този сериал; колко време мина от първи сезон - 2-3 години?

# 197
Bortfort или The girl from Oslo
https://www.imdb.com/title/tt13968792/

Лош сценарий с много абсурдни и нереални ситуации, както и несъответствия. Норвежците не знам защо са решили да правят нещо свързано с израело-палестинския конфликт, на места има тотални гафове.

Режисурата също куца, дори израелските актьори са тотал щета в някои сцени (нетипично за тях).

С две думи, загуба на време.

# 198
Тъкмо се чудех дали да го продължавам. Мерси.

# 199
  • Germany
Напълно споделям и аз мнението, пълна загуба на време.

# 200
  • Вестерос
Мислех, че са го изоставили този сериал; колко време мина от първи сезон - 2-3 години?
Мисля, че две минаха. Не са, още зимата го подновиха след успеха на Бриджъртън. Но Тео Джеймс няма да участва.

# 201
Историята свърши по много хаотичен начин, а сега ще липсва и главен герой - ще объркат още повече сюжета... По-добре да рекастнат, отколкото да има нови герои.

# 202
Довършвам Alice in Borderland, подобно на Калмарите е, пак има игра. Накрая стана по-разтегнато и скучновато, но относително, пак си е забавно, просто има места където да си завъртиш едно кафенце, докато в началото нямаше. Удобно е ако се гледа на маратон Smile Повече екшън е от Калмарите, все пак е японско.

# 203
  • I want it all and I want it now.
The Witcher е да. Фантастика, приключенски, като приказка с чудовища и т. н. Главният герой е хубав 😂 иначе не е нещо Уау,но става.

# 204
Той има собствена тема (първи сезон е обсъждан по-ентусиазирано от втори).
Аз още не съм догледала втория сезон - малко епизоди са, но прекъснах, защото дадох предимство на други неща, които гледам, а и не ми остава много време за сериали през последните седмици.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1396613

# 205
  • София
Емили в Париж някой гледа ли?

# 206
Доста се е коментирал назад.

# 207
  • София
Аз съм гледах и двата сезона. Не е кой знае какво, няма дълбока идея, изпада в клишета за французите, но пък ми е разпускащ между криминалните. Бих гледала и трети сезон.

# 208
  • I want it all and I want it now.
Емили е доста разтоварващ, красиви дрехи, декори, обстановка. Ще има и 3 сезон.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 16:50 от Syn

# 209
  • Down south
Емили в Париж някой гледа ли?
Загледах го тези дни по настояване на дъщеря ми.
Забавен, лек, разтоварващ.
Не знам, защо не съм му обърнала внимание, когато е излазъл.

Общи условия

Активация на акаунт