Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Somewhere far away
Изгледах и финалния епизод на Осите.
 Ами каквото и да си говорим, не мога да отрека уникалното изпълнение и таланта  на каста- актрисите блеснаха в този епизод и наистина ме изненадаха! Много добър епизод и много добър финал. Аз лично нямам търпение за втори сезон!

# 226
Не мога за повярвам,че Защо жените убиват е подновен,ужасно слаб сезон.
Изгледах и аз снощи Осите.Както винаги имаше нелогични неща и доста останаха да висят за втори сезон.Общо взето всички се оказаха психари.

# 227
Почнах да гледам Nancy Drew. Засега е ок, но съм на първи сезон, 3 епизод.

# 228
  • Somewhere far away
Е точно това е целта на сериала- да подава по малко, но не да разкрива всичко още в първи сезон- това би било тъпо, да разберем всички тайни и всички скрити неща още в началото. Кое е нелогичното?   
Освен това главния продуцент вече е казал, че няма да карат зрителите да чакат много дълто и много неща ще ги разберем по -скоро отколкото очакваме. но аз съм напълна ок с темпото и за мен  един сериал трябва да си остави някои тайни за по-късно, скритии вратички ,за да задържа интереса и да те кара да се връщаш към него . 

# 229
А аз съм вече на 3ти епизод на Осите и все още нищо не се случва...

# 230
  • София
За феновете на DC Universe, пусхах фен тема за всичко от света на Ди Си комикс (филми и сериали).
Кой иска да заповяда и нека там коментираме текущите и бъдещи техни проекти. Пуснал съм четири анкети в едно, любопитно ми е какви ли ще са резултатите... 🙄
https://www.bg-mamma.com/?topic=1403796

-True Blue-

На мен ми хареса и втория сезон. Първия е една идея по-добър, но гледай, гледай. Не свалят нивото, добре си е.
Радва ме много сериалчето.

Yellowjackets
https://www.imdb.com/title/tt11041332/

драма/мистерия/хорър ; 10 епизода, подновен за втори сезон (очаква се премиерата да е пред декември' 2022) ; продукция на Showtime

Определено една от най-приятните изненади за 2021 г. Много добре написана история, много умело разказана и брилянтно представена от невероятния каст!
Очаквано завърши с клифхенгър (добре, че го нямаше антиклаймакса, който очаквах). Явно си е мислено в перспектива и от тази гледна точка не мога да ги критикувам, че разкриваха на лъжичка по малко, защото всичко е правено с мисъл и конкретна идея, която да се разгърне в два или три сезона. Почти нямам забележки. Старта беше много силен, както и финала, в средата леко се поизгубиха, но само за малко.
Много добре са написани самите самите герои. Нито да ги харесаш, нито да ги намразиш. Няма черно и бяло... Както и трябва да е.

За финала
Скрит текст:
Таиса какво изродче е, лелееееее, как може да е постъпила така с кучето, уфф, ужас.

Шона уж най-невинната и плашлива, ама от нея най-много ме побиват тръпки, както и от Мисти разбира се.
Леле представете си да спите в една стая с Мисти, или да тръгне да ви готви. Хох, неее. Шона може да ви накълца докато спите, а Мисти е Отровната Айви 2.0

Аз я харесвах Джаки. Усещах, че ще умре (от реакциите на Шона като възрастна) и ме е яд много. И особено по този жесток начин. И тия кокошки всичките там са за бой. Как пък я оставиха навън бе, басииииии. Злобарки!

Хави дали не е изяден от вълците? Нещо се съмнявам да го намерят жив и здрав.

Лоти обаче ще създаде култа и ще почнат поред да ги колят, в смисъл първо невярващите, от тях ще започнат.
Дали ще изпапкат, тренера?
И май, май точно Лоти и последователите и са обесили Травис.

Мисти уби Джесика (детективката) по брутално коварен начин. Завършен социопат си е.

Ван за мен е на 90% жива. И според мен е дясна ръка на Лоти и в настоящето.

Ако все още има хора, които не са го гледали се поправете! 🙂
-
8.5

# 231
  • Somewhere far away
Говори се че ще са пет сезона, поне такъв е бил първоначалния план, сега всичко зависи вече от гледаемост  и рейтинги.

Скрит текст:
Тайса има проблеми още от дете, освен това не помни случките които стават когато има такива периоди, тя самата си каза, че не си вярва, затова накара жена си и детето да си тръгнат.  най- вероятно не помни и как е убила кучето, така както не помни че яде пръст.
Мисти я харесвам - за разлика от повечето, тя просто иска да бъде приятел на всички и просто иска да бъде харесвана.
Шона никак не е невинна - ужасна е, тя си е завършен сериен убиец, малката сцена в която понечи да си оближе кървавия пръст също го  доказва, в нея си има заложено това да убива и да жадува за кръв. Да не говорим, че дори не трепна когато дадоха по новините за изчезналия Адам и си продължи с пуканките все едно нищо не е станало!
За Нат ми е най-тъжно, тя ми е любимката.
За всеки вече е ясно че най-големия проблем е Лоти. От къде тръгна докъде стигна- уж искаше да вярва в бог, задаваше въпроси, много бързо се поддаде на религията и на покръстването, на идеалите  и ученията на християнството... а накрая  какво стана?! ами точно  обратното "let the darkness set us free".

ПС. А за детективката - не се знае дали е мъртва.

# 232
Нелогични са някои диалози и действия според мен.Ясно беше че няма да разплетат всичко и ще има втори сезон.
Скрит текст:
Че всички са изпаткали вече стана ясно,според мен брата е "даден" и затова мечката се предаде и сама дойде да я убият.А може и той да е бил и халюцинациите да са ги заблудили.Много нелепа смърт на Мисти,очаквано се почна с нея.Родителите и яко са изпаткали и след толкова години...Нелогично ми беше покриването на смъртта на Адам.Как така крайниците се събраха в една малка торбичка и в ковчега?Отделно торса не значел нищо,да бе да,Мисти хептем откачи, като нищо ще ги избие накрая всички.Според мен Лоти я е изгонила, едва ли би отказала място в култа и след като се върнат,вижда се че не не е в час доста преди катастрофата.Шона си е пълна психопатка,още като съблазни оня в колата ми беше ясно,че тепърва ще се вихри.После и аборта като искаше да прави.Само Нат харесвам,дано им разкаже играта.Тайса си има проблеми от преди катастрофата,личи си че тя е показала най-лошото в тях.Това сърце и кучешката глава заедно с куклата на детето ми дойде в повече.Балът беше напълно излишен,а смъртта на детективката напълно очаквана, бях сигурна че и е сложила нещо в цигарите.Много глупаво че не се сети,все пак я видя че тъпче бонбоните за баща и с отрова....

# 233
  • Вестерос
Почнах да гледам Nancy Drew. Засега е ок, но съм на първи сезон, 3 епизод.
Много го харесвам, май само аз го гледам. След първи сезон става по-интересно и се разраства вселената им. Има шегички, интересни мистерии, магии, актьорите са лицеприятни и им симпатизираш. Супер е.

# 234
  • Somewhere far away
Пак казвам, не се знае дали е станало това, което си мислите ;D Grinning
Фентанилът не е отрова. Може да е смъртоносен, ако се предозира /като всяко лекарство и фармацефтичен продукт/!
 Да, силен опиат е, ползва се и за анестезия, но 
Скрит текст:
колко мислите може да се сложи в една цигара? Едва ли достатъчно за да се нарече предозиране. Wink

# 235
  • Вестерос
Гъбите бяха само едната вечер, после не са се друсали. Мечката си беше мечка, според мен нещо болна.

# 236
  • София
Лоти я обсеби злото, само тя го усещаше и беше най- добрия приемник.
Още в началото, когато викаха духа и Лоти усети, че то е навън, подухна вятър странно към нея и в този момент злото се всели в нейното тяло и тя започна да се държи различно, дори и погледа и вече не беше невинен.
Чрез религията се опита да го спре, но злото е по- силно.
За това и мечката сама се предаде да бъде убита, самото животно усети, че е по- слабо от мрачната сила.
И така показаха, че Лоти вече не е човек, а нещо по- могъщо.

# 237
  • Somewhere far away
Който желае, нека да заповяда в темата за   Yellowjackets. Wink

# 238
  • Вестерос
Дами и господа, има качени 2 епизода на How I met your father!!
Изгледах ги, хареса ми, интрото е същото и нещо друго, но да не издавам.

# 239
  • Варна/Амстердам
Голям плюс и от мен за Yellowjackets. 👏
Дано не го развалят по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт