Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос

# 241
# 242
  • Вестерос
Sept. 2, 2022.

Тук има и нещо като промо клик

# 243
Наскоро доста дами писахте в темата, че сте гледали Stay Close.
С английски субтитри или намерихте някъде и български?
 Набелезала съм Stay Close, Big skyes и Made for love. За нито един не откривам бг субтитри..

# 244
  • на малък остров в океана
Директно в Нетфликс го гледах.

# 245
Ще дават нови епизоди на Мис Марпъл по Епик, от тази събота (не си спомням точния час - май че от 9 вечерта).
Обаче са с друга мис Марпъл - мисля, че Джералдин Макюън е починала и са продължили с друга актриса. Не ми харесват толкова, гледала съм ги преди, но ще опитам да ги гледам пак.

# 246
Препоръчвам ви Dopesick
Може би най-реалистичният сериал, който съм гледала от дълго време насам.

Най-вероятно това ще е и третата ми номинация.

# 247
  • UK
Dopesick, му изгледах първите две серии, добър е, но много мрачно това миньорско градче. Незнам дали ще го продължа, но пък все хубави отзиви чувам за него.

Вчера пуснах, да пробвам Yellowjackets. Много гадости има, реших че не мога да гледам и Декстър и този едновременно, обаче мистерията на историята ме преследва цял ден. Все ми се върти в главата какво ще се окаже накрая.

# 248
Аз гледам Archive 81, мистерия, харесва ми, държи е напрежение.

# 249
гледам Archive 81, мистерия, харесва ми, държи е напрежение.
Много добро Hands Plus1 Има малко от Ring и Паранормална Активност, и е доста вдъхновено от някои социални медии, малко миш-маш Smile Актьорът в главната роля е също забележително добър. С нетърпение чакам следващия сезон.

# 250
  • София
Най-накрая по-интересен епизод и забавен епизод в ‘’Просто ей така...’’
Усещам как накрая Миранда от два стола ще остане на земята. Горкият и съпруг. Много спокойно прие всичко, хех.

# 251
Не съм го гледала този епизод, но ако Стийв е приел спокойно изпълненията на Миранда няма да се учудя. Още от Сексът той си е просто мъж-амеба според мен Simple Smile

# 252
  • София, България
Толкова са снижени критериите, че ако има серия без пикаене и повръщане изглежда супер.
Много ми стана жал за Стийв, но и на мен ми се струва, че Миранда ще намери нещо в Кливланд, което няма да й хареса.

# 253
  • София
За новия епизод на AJLT  - реакцията на петгодишния ми син - "Мамо, как ги гледаш тези, не знам" Joy
Кари Брадшоу толкова просташки си хвърля фасове по тротоара. С каква цел е заснето така, не знам?
Ох, Стийв, горкият... Вечният пристан на Миранда. Жал ми е за него. Че-то изобщо няма сериозни намерения, но да видим...

# 254
Карито я представят вече не само като безделничка, но и като тотална комплексарка.
Миранда не разбрах защо куца вече, от много активен секс ли?

Общи условия

Активация на акаунт