Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Berlin
Стряскащ ли е Archive 81? Grin

# 256
Стряскащ ли е Archive 81? Grin
Да, но не много😉 По скоро е загадъчен.

# 257
  • София, България
Да, това с изхвърлената цигара беше пълен потрес, както и чак дебилния страх да се скараш на шумни до безобразие съседи, що за идиотщина беше това?

И какво точно искат да внушат с това изоставяне на Стийв, че когато човекът до теб е на дъното, вместо да му помогнеш или поне да се опиташ да говориш с него, просто си намираш някой и го зарязваш като скъсан чорап, защото вече е ненужен и стар, а ти искаш тръпки. Миранда 100 пъти повтори, че иска нещо повече от това да седи на дивана, да яде и да гледа телевизия, но не я видях нито един път да предложи нещо различно. То е ясно, че в живота постоянно се случват такива неща, не е някакво чудо невиждано, но дразни фактът, че всичкото това е представено като някакво възвишено търсене на себе си, от което ми се повдига.

# 258
  • Вестерос
Най-накрая по-интересен епизод и забавен епизод в ‘’Просто ей така...’’
Усещам как накрая Миранда от два стола ще остане на земята. Горкият и съпруг. Много спокойно прие всичко, хех.
Това си мислех и аз за епизода, но ме подразни нещо за Шарлот. Тръгна да прави френска, а отказваше такова нещо да прави в старите серии..
….....
Втори сезон на Walker ми е по-интересен, изгледах всичко излязло от него. Препоръчвам ви го, трябва обаче да преодолеете няколко скучни серии на първи сезон.
........
Новият сезон на Легендите е също доста свеж. Само за тях имам желание да гледам от супергеройските. Имах да доглеждам от предния 5,6 серии и си спретнаха супер маратонче.

# 259
Изгледах и двата сезона на A Very English Scandal и A Very British Scandal. Двата сезона представляват две отделни пикантни и действителни английски истории. Първият сезон с Хю Грант не ме впечатли особено, но вторият с Клер Фой ме завладя много. Тази жена е невероятна актриса! Обичам я още от The Crown.
Тези дни от сантименталност гледах наново първия сезон на Еуфория, защото от втория сезон и вторият епизод нещо ме разочарова.Уж се надявах да набере сила, но нещо не се получава май. Все си мисля, че няма да се повтори блясъка на първи сезон...

# 260
  • Бургас
От днес по BTV action от 20.00 започват да дават Блудният син. Смятам да му дам шанс заради Майкъл Шийн, който играе сериен убиец и е в затвора и има син профайлър в полицията (в ролята - онзи с дългата коса от Живите мъртви)

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:22 от Irene Adler

# 261
  • Варна
Последният сериал който ме впечатли беше Менталистът. Да, знам че е по-старичък, повъртян вече, но по празниците го изгледах на един дъх. Препоръчвам го на хора които харесват психологически филми, криминални. Последно май с такова настървение гледах Бягство от затвора Simple Smile

# 262
От днес по BTV action от 20.00 започват да дават Блудният син. Смятам да му дам шанс заради Мартин Шийн, който играе сериен убиец и е в затвора и има син профайлър в полицията (в ролята - онзи с дългата коса от Живите мъртви)
И на мен ми попадна рекламата и ми се стори интересен.

# 263
Гледала съм първият сезон на Блудният син. Мога да кажа, че е един от най-добрите сериали, на които съм попадала. Синът е криминалният вариант на д-р Хаус по поведение, а Шийн е брилянтен както винаги.

# 264
Може ли да напишете оригиналното заглавие на Блудния син и от коя година е?

# 265
  • София
Prodigal Son
https://www.imdb.com/title/tt10327354/

И аз го гледах снощи по Екшъна, хареса ми и ще го следя. Майкъл Шийн е невероятен. Simple Smile
А в главната роля е Том Пейн, джизъса от The Walking Dead.
Играе и Мели Грант от ''Скандал'' хаха (Белами Йънг).
20 епизода е сезон 1, всеки делник по БТВ Екшън от 20:00 ч. а има и 2 сезон.

# 266
Diavolo, благодаря!
Аз се заблудих, защото Айрин беше писала Мартин, а не Майкъл Шийн.

# 267
  • Вестерос
По Фокс крайм дават някакъв френски криминален, изглежда интересен, има само един сезон за сега от осем епизода - HPI

# 268
  • Бургас
Упс, извинявам се за грешката. Сега видях какви съм ги писала. Поправих го. Майкъл е. Много му отиват такива роли. Сега чакам с нетърпение втори сезон на Добри поличби. Снимките май са приключили.

# 269
Харесват ми "Блудният син" и "HPI". Но  проблемът е в мен, че нямам търпение да ги следя от любопитство, за да знам какво ще се случва. Търся ги  със субтитри и удрям на  камък.

"Менталистът"  е  един от любимите ми филми. Всички сезони ги изгледах за 4 дена. Тежък маратон, но удоволствието е голямо на финала.

Общи условия

Активация на акаунт