Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Изгледах два мини сериала на Нетфликс. Първият беше Behind her eyes. Честно казано, за мен беше леко скучен. Но пък краят не го очаквах, което беше добре.
След това пробвах Maid. Изгледах го за два или три дни и постоянно мислех за него. Невероятен, поне за мен. Докосна ме много. Особено след като разбрах и че е вдъхновен от истинска история. Препоръчвам го с две ръце!
Сега смятам да си припомня сериала Любовни авантюри. Преди време мисля, че бях изгледала първи, а може и втори сезон. Та сега желая да си го довърша.

# 271
  • Свети Влас
Аз изгледах на един дъх Лок и ключовете и много ми хареса. Чакам с нетърпение 3-тият сезон. Гледам и един руски сериал, Медиум се казва и той е доста интересен. За други сереали все още не съм се спряла да гледам.

# 272
  • Вестерос
По фокс крайм дават и други интересни криминални, пускам ги за списъците

My life is murder
Alex Hugo
HPI: Haut Potentiel Intellectuel
Rocco Schiavone

А тези са нови
Jordskott
Single Drunk Female
La Fortuna

Eдин от миналата година, период драма, един сезон е само
The cook of Castamar

HPI не мога да го намеря в сайтовете

И един предстоящ другата седмица да стартира

The woman in the house across the street from the girl in the window
С Вероника Марс ака Кристен Белл

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 18:19 от Tiffany А

# 273
  • Berlin
Ох, този последният ще е голяма комедия. 😂 На манджа с грозде ми мирише. Дали ще е смешен…

# 274
  • Вестерос
Дано да е интересен, трейлърът е готин

ПОДНОВЕНИ
Squid Game
One of Us Is Lying
Star Trek: Discovery
Star Trek: Lower Decks
Star Trek: Strange New Worlds
Godfather of Harlem

СПРЕНИ
Small Fortune
Bull
Gentefied

# 275
Жалко за Бул. Беше симпатичен сериал.

# 276
  • София
Един много английски скандал (A Very British Scandal)
https://www.imdb.com/title/tt14220870/

драма/исторически ; минисериал ; 3 епизода ; продукция на BBC ; Великобритания

Този жанр просто не е моето. Всякакви там буржоази и аристократи винаги са ме отегчавали и се дразня на неволите им (на фона на хора, които едва свързват двата края). Това ми е най-трудния жанр във филмите, сериалите (т.нар. костюмни драми) и романите. Този поне не е в средновековието...

Разказва се за разводът на херцога и херцогинята на Аргайл, което е едно от най-скандалните и брутални съдебни дела на XX век. Сериалът го разглежда в дълбочина, за да вникне в социалния и политически климат на следвоенна Великобритания.
Усеща се симпатията на екипа на шоуто към главната героиня в съответствие с днешните норми, което автоматично в моите очи му сваля от бала, просто защото не е докрай неутрален, както би трябвало да бъде.
В главните роли са Клеър Фой и Пол Бетани. Сравнително високата оценка (зависи от гледната точка) е заради актьорите и особено Клеър, която прави фантастична роля.

Реално тази моя седмица може да я смятате за 7.5, защо не и 8.0 предвид обстоятелствата...
И си мисля, че на повечето жени ще им допадне, така че, ами гледайте!
-
7.0

# 277
  • Вестерос
Изгледах Кестеновия човек, страшно ми хареса. Първият епизод беше муден и леко скучен, но от трети нататък се раздвижиха нещата. Надявам се да има втори сезон за друг случай с двамата главни. Винаги могат да измислят нещо.

Догледах втори сезон на Старгърл, добре навързаха нещата и имаше хубава развръзка, загаснаха новият злодей кой ще е. Нямам търпение за трети сезон.

Втори сезон на Супермен и Лоис почна обещаващо.

Да гледам ли Еуфория 🤔

.....

Моите номинации за сериал 2021
Mare of Easttown
Yellowjackets
Shadow and bone
The Wheel of time ( не ме бийте, на мен много ми хареса)

Оставям си още едно място за предложение, имам да гледам още няколко сериала, които съм набелязала, че могат да влязат в класацията ми.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 16:48 от Tiffany А

# 278
  • UK
Вчера, за един ден, изгледах The tourist с Д. Дорнан, достатъчно завъртян беше имаше интрига до края. Но финалът, се припокри с втория сезон на The fall според мен, щеше ми се малко по-щастливо да завърши.

# 279
  • Somewhere far away
И аз гледах The tourist. Не на един дъх, но ми беше интересно определено!
Скрит текст:
Накрая смс-а бурито от полицайката... сладко-горчив край.

# 280
Аз също не обичам много исторически, но загледах имението Даунтън и ме грабна, симпатяги са Simple Smile

# 281
  • София
Имението Даунтън носи т.нар. feel-good чувство като го гледаш, много е приятен Simple Smile

# 282
  • Вестерос
Eдин от най-любимите ми сериали, страхотно настроение създава Heart

Туристът къде го гледате или го сваляте?

# 283
  • Варна/Амстердам
Сериалите, които най-много ме впечатлиха през 2021, са:

Yellowjackets
Cruel Summer
Mare of Easttown

# 284
Днес видях пак рекламата - новите епизоди на мис Марпъл са от 5-ти февруари (а мислех, че ще са от тази събота). И аз харесвам историческите, но обичам да има някаква интрига - не само обикновена драма. Само развод не ми стига Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт