Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
И за Кухня щях да пиша по-рано, но се отплеснах Animal See No Evil Беше първият руски сериал, който започнах да гледам, и до ден днешен ми е много любим. Гранд и Елеон също са забавни, но лошото е, че по bTV започнаха да ги излъчват дублирани и за съжаление хуморът често се губи в превода.

Покрай празниците гледах последния пълнометражен филм Кухня: Последна битка и много се смях. През 2020 г. гледах и Хотел Белград (пълнометражен филм, свързан с Елеон), като излезе по кината, но той е по-скоро романтичен отколкото забавен.

Друг много любим руски сериал ми е Физрук (на български го превеждат Мутра по заместване), в който играе отново Нагиев, за когото такива роли са призвание.

# 316
И на мен не ми харесаха новите сезони и спрях да гледам.

# 317
На мен един от любимите ми е "Убийство по сценарий" с Анджела Лансбъри

# 318
От руските съм гледала Кухня и продълженията и филми,хотела не ме грабна нещо превода и ме загубиха.Физрук също е доста добър,имаше и един тип доктор Хаус доктор Биков се казваше главния лекар,голям смях беше.Не помня как се казваше и до къде го гледах обаче.Сега дочитам Вещерът,на последна книга съм,доста неща са различни в сериала.

# 319
  • Вестерос
Вчера ви четох за Един много английски скандал и колко ми трябва-  изгледах го, интересно ми беше, естествено почнах и Бритиш скандала, много различен, вярно за един развод само, но ми е доста интересно пак. Този херцогът е с биполярно няма как иначе или я завъртя заради парите й.

# 320
Хахахах последното ми се случва редовно Simple Smile

# 321
От руските съм гледала Кухня и продълженията и филми,хотела не ме грабна нещо превода и ме загубиха.Физрук също е доста добър,имаше и един тип доктор Хаус доктор Биков се казваше главния лекар,голям смях беше.Не помня как се казваше и до къде го гледах обаче.Сега дочитам Вещерът,на последна книга съм,доста неща са различни в сериала.
Мисля, че говорите за Интерны, на български май вървеше като Стажанти.

Относно Вещерът - като излезе първи сезон започнах да чета книгите, но някъде по средата на втората спрях. После разбрах, че първите две реално са сборници с разкази от неговите близки срещи с чудовища. Сега съм им дала втори шанс, ще се постарая да не ги зарежа отново Sweat Smile Но да, има разлики, нормално е. Вече се научих да разделям литературните произведения от екранизации и адаптации, защото иначе разочарованието е почти 100% гарантирано.

# 322
Хенри Кавил (актьорът в главната роля) е огромен фен на книжната поредица и не одобрява промените. Даже май ги беше нарекъл "неуважителни" в един туит.

# 323
Вярно Стажанти беше трябва да издиря сезоните и да видя докъде съм го гледала,смешен беше не като Хаус,който също обожавам.Благодаря.
Нормално е да има разлика,но някой са доста съществени,чак се учудвам.Почнах последната,не ми се иска да свършва.Мъжът ми реши да даде шанс на Калмарите,само ме пита за спойлери 😂

# 324
Скрит текст:

Изгледах и двата сезона на A Very English Scandal и A Very British Scandal. Двата сезона представляват две отделни пикантни и действителни английски истории. Първият сезон с Хю Грант не ме впечатли особено, но вторият с Клер Фой ме завладя много. Тази жена е невероятна актриса! Обичам я още от The Crown.

Тези дни от сантименталност гледах наново първия сезон на Еуфория, защото от втория сезон и вторият епизод нещо ме разочарова.Уж се надявах да набере сила, но нещо не се получава май. Все си мисля, че няма да се повтори блясъка на първи сезон...
Мисля, че ще си много доволна от трети епизод. Сърцето ми се сви за Кал. Колко млади мъже има с неговата история, е, едва ли са станали точно такива, но как ли е можело да се развие живота му друго яче.

# 325
  • Пловдив
Като се заговорихме за руските комедийни сериали, в частност Кухня и Хотел Елеон, наскоро хванах във filmisub и Сеня и Федя  - двамата най-колоритни готвачи от Кухня, а Сеня заема мястото на Баринов в хотел Елеон (но там неговото присъствие е слабичко) Много е весел този сериал само за двамата!

Голям почитател съм им на оригинала и производните от него сериали - Хотел Елеон и Гранд, но главната героиня в последния - камериерката Ксения, дъщерята на електричаря, или откакто Елеонора Андреева премести след пожара Елеон в Сочи в най-новите сезони ме отказаха да ги гледам. Малко като изсмукани от пръстите са. Даже Нагиев не успява да спаси положението.
Ксюша, да Simple Smile
И на мен трети сезон на Гранд ми се струва като изсмукан...нищо общо с предните два....та си мисля да почвам направо Елеон.
п.п. Ако си гледала Гранд до края ще ми разкажеш ли кво става накратко? Simple Smile

# 326
  • София
Нямах нерви и направо го зарязах!

# 327
Дааа, трети епизод на Еуфория ме разплака с Кал. Саундтракът беше жесток. След епизода цяла нощ слушах INXS и вече ще ги свързвам с историята на Кал. Blue Heart Много красота имаше в този епизод, много... Още от първи сезон знаех, че Кал не е чудовище, когато човечно помоли Джулс да запази историята и да не го съсипе.

# 328
Който гледа кримки - Mallorca Files.
Има вече 2 сезона. Британски, но действието се развива на Майорка.
Главните герои са много готини!

# 329
Дааа, трети епизод на Еуфория ме разплака с Кал. Саундтракът беше жесток. След епизода цяла нощ слушах INXS и вече ще ги свързвам с историята на Кал. Blue Heart Много красота имаше в този епизод, много... Още от първи сезон знаех, че Кал не е чудовище, когато човечно помоли Джулс да запази историята и да не го съсипе.
Напълно съм съгласна. Аз така и не можах да го намразя Кал въпреки болното му поведение. Може би съм повлияна от това, че Ерик Дейн го играе, а него много го харесвам още от Анатомията, но и самият герой няма как да е такова чудовище без да има някаква много дълбока причина, която да не му дава мира.

За саундтрака - каквото и да кажа, ще е малко. Сякаш допълнително трагичността се засили и от INXS ❤️ Прекрасен избор на песни. Да похваля и Depeche Mode.

Общи условия

Активация на акаунт