Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Вестерос
В хбо го е качен първи епизод от нова костюмна драма- The Gilded Age- Позлатената епоха.  Действието се развива 1882 в Ню Йорк. Играе и Миранда и Даян от Добрата съпруга. Час и 17 Мин е първият епизод 🤣

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 21:41 от Tiffany А

# 331
Още един глас за Mallorca files. Разтоварващ сериал с хубави гледки.
Аз съм на вълна скандинавски кримки и изгледах В капан.
Гледам и Манифест и Ню Амстердам.

# 332
Аз съм на Archives 81 и това е 2рия филм с етикет "хорър", след Осите, който гледам от 20 години насам Simple Smile След него почвам Stranger Things и току виж преоткрия жанра Grinning
Archives 81 има ли логична развръзка накрая? Разбрах, че ще има и 2ри сезон.

# 333
  • София
В хбо го е качен първи епизод от нова костюмна драма- The Gilded Age- Позлатената епоха.  Действието се развива 1882 в Ню Йорк. Играе и Миранда и Даян от Добрата съпруга. Час и 17 Мин е първият епизод 🤣
Вчера го гледах, започна добре. Донякъде ми напомня за „Абатството Даунтън“.

# 334
  • Berlin
И аз почнах Архива. На 2ра серия съм и ме държи в очакване. Само се надявам да няма стряскащи неща, че на определени моменти гледам с ръка пред очите.😂 Маааалко не ми хареса преплитането на времето, за което май намекнаха, ама ще гледам. Нищо не е ясно още.

# 335
  • Вестерос
В хбо го е качен първи епизод от нова костюмна драма- The Gilded Age- Позлатената епоха.  Действието се развива 1882 в Ню Йорк. Играе и Миранда и Даян от Добрата съпруга. Час и 17 Мин е първият епизод 🤣
Много съм доволна аз, нямаше момент да ми доскучее при положение, че е доста повече от 40 мин. От създателите на Даунтън е. Миранда ми е странна, онзи ден я гледах да с жена да се... снощи- пуританка Grinning

# 336
  • София
Да, и на мен ми беше доста интересен. Нямаше нищо излишно като действие, реплики.
Сега разбирам защо ми напомни на "Даунтън" .
Определено ще продължа да го гледам.

# 337
  • Бургас

Нормално, все пак е от същия сценарист. Това е първата му "творба", в която действието се развива в Америка.

# 338
И на мен ми харесва-доста добри актьори👍,харесват ми музиката,костюмите,сюжета.
Даян от The good wife ми е любима,Миранда в малко ретро светлина по-добре ми изглежда от AJLT,Кери Куун ми е винаги една идея надменна и тук яко е раздула тази черта в характета на героинята си,и то майсторски.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 17:22 от Calabria

# 339
И аз почнах Архива. На 2ра серия съм и ме държи в очакване. Само се надявам да няма стряскащи неща, че на определени моменти гледам с ръка пред очите.😂 Маааалко не ми хареса преплитането на времето, за което май намекнаха, ама ще гледам. Нищо не е ясно още.
Тъкмо го изгледах. Рядко са стряскащите неща и не са нищо особено, иначе и аз ги гледам през пръсти Grinning  Филма не е толкова ужаси, колкото психария Grinning
Мен не ме грабна особено и не знам дали изобщо ще му гледам 2рия сезон.

# 340
Скоро са качили в Нетфликс римейк на сериал от 70-те, мисля, One Day at A Time, за едно кубинско семейство в Америка. Няма такъв смях Hands Ok Hand В него играе Рита Морено, която е една от малкото артисти, които имат ЕГОТ (награди Еми, Грами, Оскар и Тони). Изгледах го много бързо, много пристрастяващ е, но за съжаление Нетфликс са го спрели по някое време и последният му сезон е излъчен по телевизия Pop. Доколкото виждам го има в Замунда обаче, така че има как да се гледа.
Супер е и аз скоро го изгледах и даже писах тук като препоръка. Рита Морено е топ!

Много се радвам, че на всички е харесал The Gilded Age, oчаквах хули от пуританите тук, които не могат да преживеят, че процентно по света има толкова негри и гейове, колкото в модерните сериали и не, не е натрапване, а част от живота Wink

# 341
Огромен фен съм на Downton Abbey, така че със сигурност ще гледам The Gilded Age. Благодарности за препоръката!

# 342
  • I want it all and I want it now.
И аз започнах Архива, благодаря за предложението. 😉 За сега сьм доволна.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 19:58 от Syn

# 343
  • Вестерос
Но бяха премерени нещата, а не навсякъде и с преувеличение.

# 344
За мен най - добрият сериал на 2021 си е ”Игра на Калмари”.

И все пак наистина имаше много хубави през годината. ”Мер от Истууд” и на мен много ми хареса.

От сериалите с продължение от предишни години трябва да кажа, че ми хареса втори сезон на ”Truth be told”. Занемарих ”Прислужницата”, последният сезон не ме грабва, но пак ще пробвам. Хареса ми вторият сезон на ”Вещера”. В момента гледам един от 2020 “Your honor””, много тежък, удря силно в емоциите, но е много добър. И да кажа, че новата концепция на ”Защо жените убиват “за сега ме отказва да го гледам. Връщането в годините и трите истории на три различни жени ме грабна първият сезон, нямаше скучно място. Вторият сезон на ”See” се каня да гледам, дано е добър. Не съм гледала и новият сезон на ”Сутрешното шоу”, прочетох по - скоро негативни коментари. Финалът на ”Къща от карти” ми хареса, но като че ли предните сезони бяха по - добри. Чакам да се натрупат серии от ”Еуфория”, дано са интересни. Последният сезон на “You” беше странен, но все пак ми беше инресно да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт