Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ако трябва да съм честна, въобще не вярвам на Нейт и на това, което ни показва Сам Grinning Нейт catfish-на Джулс в първи сезон, а в епизод 6 на този сезон (след като й върна диска), каза, че всичко, което са си писали е истина, ама в действителност не е така (например беше излъгал, че живее само с майка си). В специалния епизод на Джулс съвсем ясно се разбира колко сюрреалистични са тези отношения, буквално основани на фантазия. А и на мен лично не ми харесва идеята да станат двойка след всичко случило се до момента, idk Grinning

# 661
Еее, ти нали не очакваш, че Нейт ще ѝ каже директно кой е 😀 предвид как се запознаха е ясно, ще ако тя знаеше, никога нямаше да си чати с него. А това, което имаше предвид той, че всичко е било истина, са чувствата му към нея.

# 662
Почнах да гледам Peacemaker , засега е добре. Hellbound изгледах първите две серии и го оставих, чудя се да се насиля ли и 3ти да пусна. Emily in Paris и него гледах до 5 епизод и забравих да го следя и трябва да го довърша.

# 663
Еее, ти нали не очакваш, че Нейт ще ѝ каже директно кой е 😀 предвид как се запознаха е ясно, ще ако тя знаеше, никога нямаше да си чати с него. А това, което имаше предвид той, че всичко е било истина, са чувствата му към нея.
Да, ясно, ама не му вярвам. Той обича и Мади (а малко преди да вземе диска на какво я подложи), а за Каси да не говорим Joy

# 664
Според мен ги минава всички и накрая се събира с Фезко, защото нали е скрит гей като баща си Joy

# 665
Някъде бях прочела, че е влюбен в Маккей Joy

# 666
Според мен ги минава всички и накрая се събира с Фезко, защото нали е скрит гей като баща си Joy
Хахаха ще видим какво ще измислят. Ясно е, че все някога ще подновят флирта между двамата, щом това иска публиката.
На мен ми е интересно в последния епизод ще покажат ли нещо повече за Кал-някак си показаха една част, но има още много, което се е случило и много се надявам да не ни занимават с глупости около поредното надрусване на Ру, а да разкрият какво се е случило с Дерек или къде е сега Кал.

# 667
Еуфория си има тема, еуфорични! Wink

# 668
Хахаха ще видим какво ще измислят. Ясно е, че все някога ще подновят флирта между двамата, щом това иска публиката.
На мен ми е интересно в последния епизод ще покажат ли нещо повече за Кал-някак си показаха една част, но има още много, което се е случило и много се надявам да не ни занимават с глупости около поредното надрусване на Ру, а да разкрият какво се е случило с Дерек или къде е сега Кал.
Публиката фетишизира връзката между насилник и транс жена, нищо повече. Уж, че Джулс е единствената, която ще го промени, а тя е също толкова токсична Grinning Ще е голяма загуба, ако възобновят тази история, но това си е моята гледна точка.

Cafelate, съжалявам за спама в общата тема, не беше умишлено.

# 669
Тук във форума ли, Cafelate? Не съм попадала на нея. Може ли линк?

Nabia, то е ясно, обаче като има интерес, със сигурност ще го вкарат в сериала.

# 670
Да, но е изпаднала на втора страница. Еуфория - сезон 2 https://www.bg-mamma.com/?topic=1403116

# 671
Благодаря! Тя и като цяло не е била много активна, след като има едва няколко изписани страници. Записах се, поне финала да обсъдим.

# 672

Джулия Гарнър е непоносима в Dirty John, гласът просто може да нарани ушите. В Ozark пак ме дразнеше, но не толкова.
В Inventing Anna минава за атракция.

# 673
Преди малко догледах Лош и луд - благодаря много на Дяволо, който ми изпрати последните епизоди, заедно със субтитри Simple Smile
Като цяло сериалът ми хареса, но последната сюжетна линия с психиатъра беше малко слаба, въпреки че имаше и добри моменти.
Скрит текст:
Първо, изглежда ми абсолютно нереалистичен начинът по който той манипулираше хората - или те са крайно тъпи и вярват на всичко, което им се каже, или той има суперсила?! Освен това, драмата на Рю (главният герой) с убийството на баща му, ми изглеждаше много слаба - защо изобщо се притесняваше дали не го е убил той - убийството при самозащита не е нещо лошо?? И защо се опитваха да обвинят жертвите, че искат да се отърват от мъчителите си - едната жертва (жената, която беше оперирана) беше със сериозни увреждания, на прага на смъртта - явно е, че корейското общество не й е помогнало по никакъв начин, значи тя ще е "добра" само ако седи и чака да я доубият?
Психиатърът беше психопат и убиец, но специално по този въпрос (че някои хора не заслужават да живеят), беше прав.
Другото нещо, което ме подразни, е начинът по който функционира корейската полиция - може би е само за сериала, но от това, което съм чувала и чела, нещата с нея наистина са много зле. Не че ние сме на по-добро ниво.
Не можах да не забележа корлко самодоволен беше Рю накрая, когато се обърна срещу корумпираните полицаи - много бързо забрави, че той беше същият като тях. Нямам предвид, че е посдтъпил зле, зсамо че трябваше да си направи равносметка и да се засрами, а не да се държи по този наперен начин.

# 674
  • София
Съгласна за куцата история в Inventing Anna. Още не съм го довършила, но епизодите са неоправдано дълги, актрисата, която играе журналистката, все едно през цялото време има контракции, а въпросната Анна е нелепа с акцента и истеричния си говор. Съфорумци я бяха похвалили за други нейни роли, което не изключвам, но тук ми е направо гротескна.
Гледайте интервюта с истинската Ана. Също толкова дразнеща и истерична, с гадна нарцистична инфантилност. Много антипатичен и дразнещ човек. Според мен е изиграна добре от актрисата. Изгледах го на един дъх. Журналистката беше досадна.

Общи условия

Активация на акаунт