Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 674
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
С междукрачие вероятно Satisfied
Не съм гледала все още сериала. Не го намерих никъде.

# 646
Не, просто е твърдяла, че е руска милиардерка и тъпите американци са се респектирали.
Повечето богаташки (наследници и подобни) са доста грозновати, но никой не им го казва.

# 647
На мен почна да ми харесва след 4-5 епизод. За мен играта на актрисата играеща Ана беше много добра. Журналистката беше ужасна!

Някой гледа ли One Of Us Is Lying? Става ли? Тъкмо ще го започвам.

# 648
И аз се поувлякох от историята за Анна,наистина хипер зле е истинската,как ги е омагьосвала,малко ми е непонятно-така или иначе имала е някакво шантаво мислене,че само на голите твърдения,че е богата и без сериозна документална проверка,ще я кредитират..според мен тя не е искала да ощетява хотели,приятели и т.н…или поне е мислила,че ще получи кредита скоро и ще се разплати,за нея движеща е била идеята да успее и да държи имидж,на който основно разчита:)….и всички хиени около нея се наточиха да смятат предварително дивиденти,защото бизнес планът й е имал реално потенциал.Рейчъл ми беше ужасно противна като типаж и актрисата като цяло.
Ако Анна се беше омъжила за милионер,щеше да й бъде по-лесно да си изпълни мечтата….

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 20:38 от Calabria

# 649
Аз още чакам да излязат субтитри за Анна, но нямам търпение, понеже Джулия Гарнър направи невероятна роля в Озарк и умирам да я видя някъде другаде...

А някой да знае кога ще излиза втората част на 4 сезон на Озарк?

# 650
27 или 29 април

# 651
Единствения сериал, който сме изгледали заедно със сина ми (12г) е Малкълм. Няма такива идиоти Grinning Той много харесва и филмите по книгите за Дръндьо. Абе дай му да гледа само за деца или възрастни, които правят простотии и пакости. Уви обаче други такива сериали не съм открила. Някакви идеи?
Shameless. Обаче ще трябва да превъртате от време на време, защото има секс сцени. Но иначе условието е спазено - възрастни правят глупости и няма такъв смях.

# 652
  • Бургас
Хах, него съм го гледала до към 5-ти сезон. Без детето де. Ама доста брутални на момент ми бяха някои секс сцени. Иначе на мен ми хареса много първите сезони, после стана един такъв политкоректен.

# 653
Сред политкоректното имаше и много надсмиване над политиките в САЩ. Точно затова много го харесвах - не се оставиха напълно да ги вкарат в матрицата. Показаха какво ли не - как социално слабите са си най-вече черните, как умишлено поддържат кварталите си на най-долното ниво, за да точат пари от помощи, с мексиканците имигранти имаше някакви закачки и строежа на стена, който беше много актуален по това време, и още, и още. Остава си ми много любим сериал.

# 654
И аз нещо се бавя с Inventing Anna, също много харесвах актрисата в Озарк, но южняшкият акцент много повече й пасваше. Тук първите 2-3 серии много бавно ги добутах, докато почнат все пак да показват какви ги е вършила. Лошо впечатление ми прави и как Шонда е наместила всичките актьори от Скандал и тук, как пък за всеки се намери роля Grinning
Нещо и Даунтън Аби ми закуца в трети сезон, прекалена сапунка взе да става, но ще ги бутам и двата...

# 655
Епизод 5 от Еуфория (когато Ру тича) е велик, но не мога да кажа същото за 7-ми. Като цяло целият сезон е много странен, на моменти напълно лишен от смисъл, само подмятат някакви неща ала Дейвид Линч и толкоз. Търся символика и дълбочина, но оставам с впечатление, че то просто няма. Не знам дали следите групи за сериала, но фен базата е напълно погълната от идеята Нейт и Джулс да започнат връзка, което е абсурдно, откъдето и да го погледнеш Grinning

# 656
Дочетох Трупът в библиотеката и няма хомосексуални двойки, за разлика от екранизацията. И убийците са други (поне единият). И няма никакъв мелодраматизъм, което ме зарадва изключително много. Накрая персонажите празнуват залавянето на убийците (на нещо като коктейл). Даже старият богаташ, който щеше да осиновяна (а не да се жени за) една от жертвите, признава, че му е мъчно за момичето, но след смъртта й е осъзнал, че се е държал като истински глупак и е сгрешил, като е мислел да я направи наследница.
В резюме - намирам книгата за много по-свежа от серията Simple Smile

Освен това разбрах защо последният епизод на Мис Марпъл - Безкрайна нощ, е толкова безкрайно тъп. Защото е по психо трилър (а не криминална мистерия) на Кристи, в който се разказва за психопат, който убива от детството си. Фокусът е 100%-тово върху него. Няма разследвания, любопитни бабички и други такива неща. В серията мис Марпъл е съвсем не на място. И краят на романа е много по-добър от този на епизода. Безумно е, че са го превърнали във финал на този сериал - трябваше да завърши на висока нота, а не с тази гротеска.

# 657
Епизод 5 от Еуфория (когато Ру тича) е велик, но не мога да кажа същото за 7-ми. Като цяло целият сезон е много странен, на моменти напълно лишен от смисъл, само подмятат някакви неща ала Дейвид Линч и толкоз. Търся символика и дълбочина, но оставам с впечатление, че то просто няма. Не знам дали следите групи за сериала, но фен базата е напълно погълната от идеята Нейт и Джулс да започнат връзка, което е абсурдно, откъдето и да го погледнеш Grinning
Че то това не е ли основната двойка, която шипват още от началото? 😀 Не следя в групите какви са настроенията, но знам, че колкото мразят Нейт, толкова искат да е с Джулс, може би мислят, че ще се промени с нея и ще се кротне.

7-ми епизод ми беше голяма глупост, просто нещо събрано, колкото да се направи епизод. По този начин не харесах и финалната серия на миналия сезон - с тези песни и представления...
Но според мен си има силни моменти сезонът.

# 658
Въпреки че имаше история между Нейт и Джулс, въобще не си представям да се съберат. И няма и да ми хареса изобщо. Искам да видя нещо между Лекси и Физко, стига да не го гръмнат Grinning

# 659
Малък спойлер за Еуфория
Скрит текст:
Има някакви теории, че третия син (не се знае какво е станало с него) на семейство Джейкъбс може да е или Феско, или малкото братче. Това за мен е абсурдна теория, особено пък малкия да е син на Кал, след като точно той го удряше в главата...

Общи условия

Активация на акаунт