Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
The good place е просто великолепен, и аз съм го гледала със синът ми Simple Smile
Финала наистина е особен, но и някак добре стана, всичко друго би го принизило до пародия

# 631
  • Berlin
Преди няколко години го почнахме The Good Place, чай търсихме с какво да продължим след Модерно семейство и не можа да ни грабне, но може да го пробваме с децата. Те сега гледат The Middle, стар сериал, но не го бях засичала, много приятен - семейство с три деца в малко градче, смешната страна от живота на едно американско семейство.

# 632
The Middle вървеше по едно време по btv comedy. В него участва Патриша Хийтън от любимия ми от детството Everybody Loves Raymond. Малко прекалено странен за моя вкус е The Middle.

# 633
Цялото семейство сме фенове и на Гилмор гърлс,и на Модерното семейство-някак си заживяваме с героите,с неволите и радостите им..

# 634
И аз много харесвам The Middle, прилича малко на Malcolm, цялото семейство е малко откачено, много са симпатични Simple Smile

# 635
  • Бургас
Единствения сериал, който сме изгледали заедно със сина ми (12г) е Малкълм. Няма такива идиоти Grinning Той много харесва и филмите по книгите за Дръндьо. Абе дай му да гледа само за деца или възрастни, които правят простотии и пакости. Уви обаче други такива сериали не съм открила. Някакви идеи?

# 636
  • Пловдив
Единствения сериал, който сме изгледали заедно със сина ми (12г) е Малкълм. Няма такива идиоти Grinning Той много харесва и филмите по книгите за Дръндьо. Абе дай му да гледа само за деца или възрастни, които правят простотии и пакости. Уви обаче други такива сериали не съм открила. Някакви идеи?
"Манюня", но е на руски.
Не знам дали има субтитри.

# 637
  • Berlin
Aми The Middle.😀Ние го открихме, докато търсихме Малкълм (който в момента при нас го няма и не можем да го гледаме) и той излезе сред резултатите. Само че няма точно пакости, ами комични ситуации. За други предложения и аз се нареждам. Simple Smile

# 638
Страхотни сте, благодаря за изчерпателните отговори за The good place
Аз ще отбележа лек спад в интереса към 1883, нещо почна да ме дразни този монолог на госпожицата, който трябва сигурно да минава за много проникновен. Направо е досадно.

# 639
  • На топло
Нещо нямам настроение да изгледам наркоманските истории на Ру. Зарязах го.

Inventing Anna го загледах заради красивите тоалети.
Нещо историята куца....

Agatha Raisin ми е много любим. Започнал е нов сезон през декември, първият епизод е новогодишен ☺.

# 640
Съгласна за куцата история в Inventing Anna. Още не съм го довършила, но епизодите са неоправдано дълги, актрисата, която играе журналистката, все едно през цялото време има контракции, а въпросната Анна е нелепа с акцента и истеричния си говор. Съфорумци я бяха похвалили за други нейни роли, което не изключвам, но тук ми е направо гротескна.

# 641
  • Down south
Чета, че много хора се дразнят от гласа и акцента на актрисата, играеща Анна. Всъщност акцента е бил одобрен от самата Анна.
Изгледах сериите.
Преди няколко години не много хора обърнаха внимание на историята, сега покрай сериите, аудиторията се увеличава.

# 642
Inventing Anna никак не ми допада, нито Еуфория. Явно не са мой тип сериал.

# 643
На мен ми се гледа нещо романтично, но само корейски ми излизат такива. Има ли някой ''по'' и ''най'' сред тях, да му дам шанс?

# 644
  • На топло
Истинската Анна е с мазна и тънка косица, с не особено красиво лице, как е успяла да влезе във висшето общество на Ню Йорк е пълна мистерия.
Премълчават доста факти.

Общи условия

Активация на акаунт