Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И аз се чудя,вероятно е до ген….имаше статии,в които тя казва,че просто старее и да не я съдим…то не,че някой я съди,но явно и съвременната пластична хирургия не може да й помогне,или тя не иска…

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 16:58 от Calabria

# 181
На мен ми се струва, че не възприема ситуацията правилно - в едно интервю на което попаднах, коментираше как хората в интернет правели ккомплименти на възрастните актьори (мъже - намеква се за сексизъм от страна на публиката; не си спомням кого даваше за пример), а нея я обиждали.
Е, да, обаче има много актьори около и над 50, които изглеждат супер, а тя се е сбабичосала.

# 182
  • Berlin
Shadow and Bone били почнали сега снимките на 2ри сезон (palm face тука). Значи сезона след около 2 години да го чакаме? Има видео съобщение от каста + няколко нови. Ама много хубави! Рядко да харесам почти всички, но тук са се събрали доста симпатяги. Е, във видеото са доста натюр😂 и са младички и им личи (пъпки, зачервена кожа, това онова), ама нищо.😀
https://fb.watch/axd2khLdxT/

Snowpiercer 3 - на 26.01! 🚆

# 183
Да кажа, че 1883 е много приятен… Призовавам да го гледате!

# 184
  • I want it all and I want it now.
В момента гледам Вещерът увлекателен е.

# 185
  • София
Alice in Borderland (2020)
https://www.imdb.com/title/tt10795658/

драма/мистерия/НФ ; Япония ; продукция на Нетфликс

Явно това е предшественикът на ''Игра на калмари'' Много са различни, но и много сходни, зависи от гледната точка.
Сериалът е жесток на моменти, чак брутален. Но и силен с посланието си.
Добър каст, историята е добра и гледах с интерес. Завърши с клифхенгър и чакам с подчертан интерес сезон 2. Хубавото е, че такъв е потвърден.

Препоръчвам!
-
7.5 / 8.0

# 186
Мерси за препоръката!
Изгледана първа серия👍👍!Много ми харесва диалекта,атмосферата на Дивия запад,героите и сега да видим завръзката….

# 187
Както казах, и аз взех да свиквам с "новоститите", това е и целта. Малко лековато е всичко, но то и предният не беше мн. "тежък"... Харесват ми героините, и на външен вид, по-добре така, отколкото със скалпел.

# 188
Мерси за препоръката!
Изгледана първа серия👍👍!Много ми харесва диалекта,атмосферата на Дивия запад,героите и сега да видим завръзката….

Наистина всичко е изпипано и сериалът се гледа с удоволствие. Много е увлекателен. Страхотен подбор, особено с Фейт Хил и Тим Макгроу (които са семейство и в реалния живот). Особено той е радост за окото!

# 189
  • Somewhere far away
Мерси за препоръките за 1883. Изглежда много мой сериал. Ще изчакам да излязат всичките епизоди обаче- никак не обичам да ги гледам на час по лъжичка, в случая на седмица по една серия. Grinning 

# 190
Снощи започнах WandaVision с цел да отмия горчивия вкус от финала на Dexter и май ще трябва да си редактирам топ 5 за 2021 г. Sweat Smile

# 191
  • Пловдив
как се изписва на английски? Какъв стил е?

# 192
  • София

The Witcher е името му - според IMDB екшън, приключенски, драма,
с фентъзи елементи, допълвам аз.

# 193
  • Down south
Може би става дума за
"The Witcher"?

# 194
The Witcher. Много ми е любим Хенри, но не съм го пробвала още в тази роля, защото жанрът не е съвсем от моите..

Общи условия

Активация на акаунт