Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Това кой сезон на Мис Марпъл се пада, защото в IMDB пише, че последния сезон е от 2013.

# 286
Четвърти - от 2008. Сега видях, че участва и Къмбърбач. Интересно, със сигурност съм гледала сериите, но специално него не го помня в нищо, от преди Шерлок.
https://www.imdb.com/title/tt1251825/mediaviewer/rm3887477760/
Явно въобще не съм го харесала, щом не съм го запомнила...

# 287
Изгледах и аз Осите, да не съм по-назад Grinning Aми чийзи ми е, но сигурно ще гледам и 2ри сезон.

Но СиГ със сигурност няма да си го причиня. На Миранда все още ли са й жълти зъбите?

# 288
  • Бургас
Четвърти - от 2008. Сега видях, че участва и Къмбърбач. Интересно, със сигурност съм гледала сериите, но специално него не го помня в нищо, от преди Шерлок.
https://www.imdb.com/title/tt1251825/mediaviewer/rm3887477760/
Явно въобще не съм го харесала, щом не съм го запомнила...

Всички сезони ги има качени в Замунда и filmisub с БГ аудио. Аз си спомням серията с Камбърбач, защото я гледах след Шерлок. Доста известни актьори се появяват в епизодите, някои преди да станат известни.

# 289
Изгледах и аз Осите, да не съм по-назад Grinning Aми чийзи ми е, но сигурно ще гледам и 2ри сезон.

Но СиГ със сигурност няма да си го причиня. На Миранда все още ли са й жълти зъбите?
Подобрение във фасадата няма,някои сцени с нея ще ти докарат позиви за гадене,попресолиха манджата с политкоректността😂

# 290
  • София
И аз отметнах вчера 5 епизода от Осите Blush
Харесва ми! Blush

# 291
  • Пловдив
Някой изгледал руския Гранд да сподели...стигнах до 3-ти сезон, но почва вече със субтитри, а с дублаж беше много по-забавно Simple Smile Гледам във филми суб.
Дали го има и още някъде?
Колко сезона са? 5 или...?

# 292
За 5ти сезон на Гранд няма и субтитри дори. Много готино сериалче. Предполагам си гледала и Хотел Елеон, който е предшественика?

# 293
  • Пловдив
За 5ти сезон на Гранд няма и субтитри дори. Много готино сериалче. Предполагам си гледала и Хотел Елеон, който е предшественика?
Не...но някъде четох нещо за предшественик Simple Smile
По нашта Бтв са го давали, ама са спрели до втори? Или бъркам...?
Освен да зарежа до 3-ти и да почна Елеон...

# 294
Може ли да ми препоръчате някой по- лек сериал от рода на Емили в Париж, защото за вечер повечето добри много ме натоварват.

# 295
  • Бургас

Направо започни от Кухня. Той е преди Елеон. Свързани са всички. Страхотен сериал, много съм се смяла с него.

# 296
Може ли да ми препоръчате някой по- лек сериал от рода на Емили в Париж, защото за вечер повечето добри много ме натоварват.

Препоръчвам този, забавен е:
https://m.youtube.com/watch?v=_U2m1x5pmKM

# 297

Направо започни от Кухня. Той е преди Елеон. Свързани са всички. Страхотен сериал, много съм се смяла с него.
На мен лично Гранд ми е по-забавен от Кухня, но общо взето са едни и същи.

# 298
milamimila13 аз като леко сериалче мога да препоръчам Семейство Даръл.

# 299
The hookup plan на мен ми е доста разтоварващ Simple Smile и пак във Франция се развива действието.

Общи условия

Активация на акаунт