Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
За леко и приятно сериалче препоръчвам Джини и Джорджа.

Йеей излезнал е новия сезон на Ozark!

# 301
  • Berlin
Schitts Creek, няма такива смешки! 😂 На последния сезон съм и си пазя сериите, не искам да свършва.

# 302
  • UK
О, да и аз давам глас за Schutts Creek спаси ме през локдауна и ДО.

The toursit го гледах по ББС.

# 303
  • Вестерос
Може ли да ми препоръчате някой по- лек сериал от рода на Емили в Париж, защото за вечер повечето добри много ме натоварват.
Hart of Dixie
Gilmore girls
Younger
The big bang theory
How I met your mother
Mike and Molly
American Housewife
Melissa & Joye
The Carrie Diaries
Baby daddy
Young and hungry
The Paradise
Suburgatory
The Bold Type
The Marvelous Mrs. Maisel
Sweet Magnolias
Bridgerton

# 304
  • София
Изгледах на един дъх първите 7 серии от Сезон 1 на Блудният син, пак по препоръки тук. Много ми хареса, въпреки че и по-добри криминални сериали съм гледала, но играта на Пайн и начина, по който разплита случаите в качеството си на профайлър и цялостното му присъствие и игра засенчват самите случаи - тримата - майката, бащата и той са най-открояващите се образи. За Мартин Шийн какво да кажа - виртуоз, той е роден да е актьор, една слаба роля не съм гледала, и в игралните филми, и в сериалите. Брутално добър и реалистичен - мастър!
Сериалът те държи и искаш още и още, въпреки че, например за мен, Убийства в Мидсамър е наистина по-добър и убедителен криминален сериал (въпреки че всеки път се чудя останаха ли хора в това каунти от толкова случаи - то половината население са психопати-убийци, няколко полицаи за цвят и останалото - жертви)

# 305
Безкрайно ви благодаря:hugs:

# 306
  • Вестерос
За Мидсамър това и аз все си го мисля, майка ми го гледа и съм хващала няколко серии Grinning

# 307
  • UK
Ейй Мидсъмър от дете ми е любим сериал, с майка ми много го гледахме. И да ви кажа мечтата ми винаги е била да живея в такава провинция, никога не съм си представяла, че ще преместя в Юк и че ще ги видя на живо. Но има, има такива къщи, такива зелени поля и гори и за съжаление ги има и такива психопати, но не толкова много де.

# 308
Половината хора в Мидсъмър са убийци, заради това не бих искала да живея там.

# 309
И от мен един глас за Ginny & Georgia за разтоварващ сериал, препоръчвам и испанския Valeria.

Скоро са качили в Нетфликс римейк на сериал от 70-те, мисля, One Day at A Time, за едно кубинско семейство в Америка. Няма такъв смях Hands Ok Hand В него играе Рита Морено, която е една от малкото артисти, които имат ЕГОТ (награди Еми, Грами, Оскар и Тони). Изгледах го много бързо, много пристрастяващ е, но за съжаление Нетфликс са го спрели по някое време и последният му сезон е излъчен по телевизия Pop. Доколкото виждам го има в Замунда обаче, така че има как да се гледа.

Вчера изгледах и Stay Close и ми хареса повече от Safe като че ли, но този път усетих накъде отиват нещата.

# 310
Дааа почнах си Ozark-чето аз Heart Eyes липсваше ми този мууд

Тъкмо си довърших Sense8, сватбата в последния епизод беше върха Heart Eyes

# 311
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате някой по- лек сериал от рода на Емили в Париж, защото за вечер повечето добри много ме натоварват.

Ако не държиш да е от последните години и си падаш по английски хумор мога да ти препоръчам.
The Worst Week of My Life
Miranda
Keeping Up Appearances

Иначе за Мидсъмър и аз винаги съм се възхищавала на живописните селца. Ако някой му се гледат такива пасторални картинки препоръчвам Мис Марпъл, Всички създания малки и големи и Гранчестър (селото действително съществува на 3км от Кеймбрич и снимките са правени там).

# 312
Половината хора в Мидсъмър са убийци, заради това не бих искала да живея там.
В сериала или в действителност?

Препоръка за Кухня от мен, един от най-любимите ми сериали Heart

# 313
В сериала - толкова години убийства в тези малки градчета - взех да се питам на какво растояние са едно от друго - сигурно серийните убийци на глава от населението, са повече от където и да било. То да беше едно убийство тук-там - както и да е, може да мине за нещо обичайно, но в този сериал обикновено падат по 3-4-ма на епизод.

# 314
  • София
Като се заговорихме за руските комедийни сериали, в частност Кухня и Хотел Елеон, наскоро хванах във filmisub и Сеня и Федя  - двамата най-колоритни готвачи от Кухня, а Сеня заема мястото на Баринов в хотел Елеон (но там неговото присъствие е слабичко) Много е весел този сериал само за двамата!

Голям почитател съм им на оригинала и производните от него сериали - Хотел Елеон и Гранд, но главната героиня в последния - камериерката Ксения, дъщерята на електричаря, или откакто Елеонора Андреева премести след пожара Елеон в Сочи в най-новите сезони ме отказаха да ги гледам. Малко като изсмукани от пръстите са. Даже Нагиев не успява да спаси положението.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 17:51 от Velina25

Общи условия

Активация на акаунт