Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Почнал е втори сезон на Resident Alien

НОВИ

Promised land
Trigger Point
The Responder с Mартин Фрийман ака Билбо и Джон Уотсън

ПОДНОВЕНИ
Ghosts
The Neighborhood
Bob Hearts Abishola

СПРЕНИ
Dan Brown's The Lost Symbol
American Rust
SurrealEstate
The Stand
The Third Day
Dublin Murders

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:35 от Tiffany А

# 346
Дръпнах си епизода, още не съм го гледала Simple Smile

# 347
  • у нас
Влизам с питане, дано не съм объркала темата.
Препоръчайте ми сериал- екшън,трилър, приключенски, на Бг, да може да се дръпне от торент

# 348
Препоръчвам Vikings и Lost за приключенски и екшън. Мисля че ги има дори и с бг аудио. Но може би не всички сезони.

# 349
  • София
Ау, нещо мина покрай ухото ми - от 7-ми февруари нов сезон на Балтазар😍 / Ама не съм сигурна какво съм чула 😉/

# 350
Ау, нещо мина покрай ухото ми - от 7-ми февруари нов сезон на Балтазар😍 / Ама не съм сигурна какво съм чула 😉/

Мда, и аз го чух. Мислех си, че умря и приключиха със сериала, но явно са го спасили. Simple Smile

# 351
  • София
Дано - Томер Сисли ми е слабост 🥰😉

# 352
Сега по Епик дават нови епизоди на Мърдок (началото на 14-ти сезон).

# 353
  • Вестерос
Влизам с питане, дано не съм объркала темата.
Препоръчайте ми сериал- екшън,трилър, приключенски, на Бг, да може да се дръпне от торент
La casa de papel
Mare of Easttown
11.22.63
The Killing
True Detective
Sharp Objects
Blood and Treasures
Hooten and the Lady
Eye Candy
The Truth about the Harry Quebert Affair
Lupin
Big Sky
The Chesnut Man

# 354
Но кой от тези може да е дублиран и евентуално да го има дублиран в торент е по-сложният въпрос...

# 355
  • Вестерос
На бг е писал, не е писал дублаж, аз разбрах и бг субтитри

# 356
  • София
И аз да се доредя до The Gilded Age...признавам изпипаните детайли, красивите костюми, но за сега ще трупам впечатления...Обожавам Кристин Барански, а тук си партнира отново с актрисата, изиграла Лиз Редик в "Добрата битка". Винаги е била с впечатляващо изрядна прическа в адвокатския сериал, който ми е любим (с изключение на последния сезон, който по мое мнение беше много слаб на фона на старите - и като истории, и като актьорски състав не беше толкова колоритен и запомнящ), а сега с тези перуки малко...Но това е жена на 70+, а как не и личи!
Не успях от първата серия да си създам предпочитания към някой персонаж, освен чернокожата г-ца Смит, както и да определя точно кои са "добрите" и кои "лошите" в сериала. Както се казва to be continued....

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:14 от Velina25

# 357
  • Вестерос
Аз захапах The woman in the house across the street from the girl in the window.
 Странен е, има сякаш иронични неща, но не е пародия уж. Не мога да преценя. Увлече ме обаче. Епизодите са под 30 минути. 8 епизода са.

# 358
Изгледах първи епизод от втори сезон на Местен извънземен. Не е зле - хареса ми приемствеността, не се опитват да рестартират сюжета, както понякога става в други сериали. Някои места бяха странно хаотични (все едно не им е мястото в епизода), но това го имаше и в първия сезон.

# 359
  • Бургас
Дали ще го дават по FOX? Първи сезон го гледах там.

Общи условия

Активация на акаунт