Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Silent sea го изгледах, но не е уау. Нещо тип Соларис като атмосфера

# 481
  • София
Изгледах Озарк, хареса ми.
Сега искам най-накрая да започна The walking dead, че все го подминавам. За тези, които са на Виваком, филмите в HBO On demand само на български ли са озвучени, има ли опция да се пусне амглийско аудио с бг субс?

# 482
  • София
А от 15 февруари пак по ФОКС тръгва сезон 5 на ''9-1-1''
22:00 ч. всеки вторник.

Simple Smile

# 483
Изгледах Озарк, хареса ми.
Сега искам най-накрая да започна The walking dead, че все го подминавам. За тези, които са на Виваком, филмите в HBO On demand само на български ли са озвучени, има ли опция да се пусне амглийско аудио с бг субс?
В HBO GO може да се сменя аудиото. И на мен този сериал ми тръгна дублиран, но го смених на английско аудио. Иначе изобщо не ми е страшен, но пък нещо не ме грабна, поне до 3та серия. Сигурно нататък ще стане по-интересно, щом има толкова фенове.

# 484
Едва изгледах новия епизод на Еуфория, адска скука беше.

# 485
  • гр. Пловдив
Ее, преминах през половината форуми и най-накрая един ТОЧНО за мен. Племенницата ми се е зарибила по Еуфория и искаше онзи ден да имаме женска вечер. Леле, като изгледахме два епизода от сериала, направо се зарибих и аз. А Зендая ми е много симпатична.

# 486
Благодаря много за препоръката, за Downton Abbey. Мислех си, че не харесвам такъв тип сериали, но ме грабна. Само 7 епизода намерих от първи сезон. Толкова ли са?
Иначе за And just like that..... съм много разочарована. Значи за10 епизода да обобщим. Имахме: голяма любов, прибрана в кутия между обувките, пикаене в шише и напикан чаршаф. Среща завършила с двойно повръщане на публично място, как се слага тампон, изцапаните гащи на Шарлот, Секс в кухнята от нея и те... и още има. Потресена съм, как изобщо са се съгласили да са част от това...

# 487
Мен Шарлот ме шокира когато не искаше да помогне на Лили с изваждането на тампона.. Това преминавало границата. Сериозно ли? Не си представям детето ми да има такъв проблем и аз да го оставя да се мъчи.. Rolling Eyes още повече, че тампоните не е добре да се държат дълго време, всеки знае..

# 488
  • София, България
Мен най-много ме шокира висшата мода, която носеше в Париж и къде беше натикала праха на Джон.

# 489
  • sofia
Стана ми жал за Стив....

# 490
Мен най-много ме шокира висшата мода, която носеше в Париж и къде беше натикала праха на Джон.

Точно! Още се спори дали във финалната сцена тази рокля на Valentino е голям оранжев чувал с ластик и гумени ръкавици или .... мода. Иначе аз Кари си я харесвам. Но облеклото й този път беше безумно.

# 491
Е моля ви се, ако не разпръсне праха на Биг облечена в Haute Couture, ще се обиди човека... Ще има да й мига лампата.. Joy

# 492
Big така и не можах да го опозная като характер,как й се върза на Кари…то на стари години малко като разнообразие му дойде този семеен образ и според мен му беше все тая с какви чепици е Кари,малко отегчен богаташ го раздаваше:)…та този парижки епизод би го отегчил още повече според мен..Кари може да има един куп тоалети и претенции,но мисля че е суховата и предвидима във връзките си,скучна..Саманта беше друга бира😀

# 493
И аз също изобщо не успях да опознаят Биг, странен образ ми беше, но все имах усещането, че се дразни на глупостите на Кари, с нейните рокли и обувки, както и на приятелките й. Не знам дали реално това са целяли, но аз имах такова усещане Simple Smile все избягваше да се commit-не, избяга от сватбата даже.. не ми приличаше изобщо на влюбен човек.

# 494
Новата дружка на Кари е по-интригуваща и как небрежно си хвана топ симпатяга😀,при Кари са само правежи и чупки в кръста на токове,няма емоция,една обрана ми е.

Общи условия

Активация на акаунт