Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ми аз за Даунтън разбрах, да
Иначе гледайки го, си мисля колко обичам книжките за Бриджъртън и как очаквах да са филмирани така,а не както са Joy

# 556
  • addicted
Аз по същия начин, с години закъснение, искам да похваля The Last Kingdom.
Той имА нещастието май да излезе в еуфорията покрай Викингите и когато се опитах да гледам първия сезон ми се видя някакво бледо копие и го зарязах.
Мои познати отдавна ми хвалят една трилогия за Артур на Бърнард Корнуел и преди две седмици реших да я пробвам и тези книги буквално ме обсебиха. Разкошно написани, леко брутални, но с много добри и пълнокръвни персонажи. Затърсих какво още е написал и видях, че негови са Саксонските хроники, по които е правен The Last Kingdom. Изгълтах четирите излезли сезона и чакам последни през март. Разкошен, определено има тона на книгите на Корнуел, направо не ми се иска да свършва.

# 557
  • Down south
Иначе гледайки го, си мисля колко обичам книжките за Бриджъртън и как очаквах да са филмирани така,а не както са Joy
Чела съм почти всички и бях ентусиазирана за сериала. Гледах първи сезон със излизането му, кога беше, около Коледа 2020? Малко озадачаващ.
Доколкото виждам и втори сезон ще бъде подобен. Със сигурност ще го гледам.

Гледахте ли "Inventing Anna" мисля да го гледам, отзивите са много добри.

# 558
Не съм го гледала още, но го чаках. Сигурно след Еуфория ще го гледам.

# 559
Кога ще излезе втори сезон на Бриджъртън, знаете ли?

# 560
  • Down south
Кога ще излезе втори сезон на Бриджъртън, знаете ли?
March 25, 2022.
Netflix

# 561
Благодаря, Daylily!

# 562
  • Mediterraneo
Хах, и аз съм изтървала нишката! Аз говорех за Осите Simple Smile

# 563
  • Вестерос
Аз гледам най-сетне трети сезон на You. И много повече ми е интересен от втори. Добре развиха нещата, защото нямаше да е интересно да се повтарят с първи и втори, е героите не могат да избягат от себе си, но има развитие.

# 564
Аз по същия начин, с години закъснение, искам да похваля The Last Kingdom.
Той имА нещастието май да излезе в еуфорията покрай Викингите и когато се опитах да гледам първия сезон ми се видя някакво бледо копие и го зарязах.
Мои познати отдавна ми хвалят една трилогия за Артур на Бърнард Корнуел и преди две седмици реших да я пробвам и тези книги буквално ме обсебиха. Разкошно написани, леко брутални, но с много добри и пълнокръвни персонажи. Затърсих какво още е написал и видях, че негови са Саксонските хроники, по които е правен The Last Kingdom. Изгълтах четирите излезли сезона и чакам последни през март. Разкошен, определено има тона на книгите на Корнуел, направо не ми се иска да свършва.
Ще споделиш ли коя е трилогията? ❤️

# 565
  • Бургас
Предполагам, че става въпрос за тази
https://www.ciela.com/catalogsearch/result/?cat=0&q=%D0%9A%D … D0%BD%D0%B8%D0%B5

# 566
Има ги в Читанка.

# 567
Впечатлена съм от Inventing Anna, остават ми още три серии, но определено го препоръчвам.

# 568
  • addicted

Точно тази е, да, наистина ги има в Читанка (ще трябва да преглътнете немалко правописни грешки и няколко липсващи страници от втора книга, но на мен дори това не успя да ми развали удоволствието).

# 569
Впечатлена съм от Inventing Anna, остават ми още три серии, но определено го препоръчвам.
Може ли 2-3 думи? Заглеждах го...

Общи условия

Активация на акаунт