Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И Отчаяни Съпруги гледам,но за втори път.На сезон 7 съм,но по-рядко си го пускам.
И той вече се изчерпа сякаш.Особено сезон 6 с голяма мъка го изгледах.
Отчаяни съпруги съм го гледала сигурно 10 пъти, ако не и повече, знам го почти наизуст и не ми омръзва Grinning  Той е като меко одеяло в есенна вечер, така ми действа. Един от любимите ми сериали, много ме разсмива Grinning

# 616
  • Пловдив
Гледам втори сезон на Shetland
https://m.imdb.com/title/tt2396135/?ref_=ext_shr_lnk
Не е нов сериал, но ми харесва, особено би се харесал, на хора, които си падат по "Убийства в Мидсъмър".

# 617
  • София
Аз пък най-после стигнах до La casa de papel.
Първи и втори сезон ми бяха интересни, трети не чак толкова и запецнах до средата на четвърти.
Нещо ми досади, едно и също се повтаря и потретя, трябваше да спрат с втори сезон май.

Паралелно гледам Ричър, горе долу става, не съм чела книгите.
Доколкото разбрах, това е само първа книга.
Те така могат да откарат ен-сезона.

# 618
"Шетланд" пробвах да гледам, но ми се видя много разтегнато и с твърде много семейни взаимоотношения, не ме задържа. После изчетох две от книжките по които е правен и интригата се оказа доста добре завързана, сега ще търся да си намеря сериалчето отново да пробвам пак.

# 619
  • Пловдив
"Шетланд" пробвах да гледам, но ми се видя много разтегнато и с твърде много семейни взаимоотношения, не ме задържа. После изчетох две от книжките по които е правен и интригата се оказа доста добре завързана, сега ще търся да си намеря сериалчето отново да пробвам пак.
Завързано е, защото на острова всички са някакви сродници. 😉
Обаче ме кефи много и случаите са заплетени по мой вкус!

# 620
Itaewon class по Нетфликс -изгледах първа серия,изглежда интересен.
Много ми харесва The gilded age,отделно гледам и The good place:)..днес започва и нов бг сериал по Нова,с една дума пълна програма😀

# 621
  • Бургас

Сега видях, че същата писателка е написала и книгите, по които е сниман сериала Vera, но нещо не откривам книгите й на български. Издавана ли е в България или ги четете на английски?

# 622
Аз намерих книгите за Шетланд в интернета на английски, интересни са ми такива истории с откъснати от света острови. "Вера" ми беше много досадна героиня, а гласът направо й е нетърпим, от сериала съм гледала няколко епизода само, не ме заинтригува чак толкова че да чета. На Иън Ранкин харесвам и книгите и филмите за Ребус, беше малко странно, че бяха двама тотално различни актьори, но пък и с Поаро е същото ¯\_(ツ)_/¯ Липсват ми добри криминални сериалчета, тези в Нетфликса са все едни и същи, все някакви жени и деца жертви, като изгледа човек две-три губи ентусиазъм. Гледат ми се и исторически драми разни, обаче ММ не ги харесва и трябва да търся  време да ги гледам когато той не е вкъщи 😁

# 623
  • Пловдив
Аз намерих книгите за Шетланд в интернета на английски, интересни са ми такива истории с откъснати от света острови. "Вера" ми беше много досадна героиня, а гласът направо й е нетърпим, от сериала съм гледала няколко епизода само, не ме заинтригува чак толкова че да чета. На Иън Ранкин харесвам и книгите и филмите за Ребус, беше малко странно, че бяха двама тотално различни актьори, но пък и с Поаро е същото ¯\_(ツ)_/¯ Липсват ми добри криминални сериалчета, тези в Нетфликса са все едни и същи, все някакви жени и деца жертви, като изгледа човек две-три губи ентусиазъм. Гледат ми се и исторически драми разни, обаче ММ не ги харесва и трябва да търся  време да ги гледам когато той не е вкъщи 😁
Исторически руски мога да препоръчам:
Штрафбат, Пепел, Бригада, 9 рота.

# 624
Мен малко ме разочарова предпоследния епизод на Еуфория. Малко липса на въображение и пълнеж ми се стори тази пиеса на Лекси.

# 625
Не съм гледала новия епизод, но след миналата седмица, когато един час гледахме как Ру тича, да не би сега един час да гледаме пиесата, която преповтаря всичко, което се е случило досега? Много слаб сезон, като изключим епизода за Кал.

# 626
  • Пловдив
Да, нещо такова.
На мен ми харесват и двата сезона, въпреки липсата на динамика в някои моменти. Най-противна ми е майката на Ру.

# 627
Itaewon class по Нетфликс -изгледах първа серия,изглежда интересен.
Много ми харесва The gilded age,отделно гледам и The good place:)..днес започва и нов бг сериал по Нова,с една дума пълна програма😀

The gilded age просто е великилепен. Може ли малко инфо и твои впечатления за The good place?

# 628
Не съм аз попитаната и се извинявам, че се намесвам в дискусията, но The Good Place ми е много любим - quirky, забавен, в същото време засяга сериозни проблеми, много нетипичен, навежда те на авторефлексия. Признавам си, че не харесвах много Кристен Бел преди това, но без нея сериалът не би бил същият. С леко смесени чувства съм по отношение на финала на сериала, но не беше никак зле като цяло.

Относно Euphoria - не съм гледала още вчерашната серия, но вторият сезон с нищо не ме впечатлява. Принципно сюжетът не е нищо особено, просто опаковката, в която е облечен, е много artsy. Прилича ми на нещо, направено от артист на наркотици, което се вписва и в основната тема все пак, но не мисля, че ще го запомня с нещо освен с липсата на несчупени герои в него. А за Кал - не ме трогна историята му изобщо. В крайна сметка никой не го е накарал да прави нищо на сила, изборът си е бил изцяло негов; в последствие като възрастен човек е извършил една камара безобразия спрямо други и не мисля, че има каквото и да е право да се изкарва жертва.

# 629
The good place гледам със сина ми на 12г по негова препоръка:),пак по негов избор гледахме Шелдън,Теорията за големия взрив…с една дума  настроих се за комедия на фона на чисто човешките отношения,паралела между доброто и злото,self improvement protocol и се оказа много честен,човешки,на места комичен,лесен за гледане сериал,къси серии,красиви герои,костюми,синът ми доста коментира поведението на героите-кога възмутително,кога с възторг.Мисля,че някои герои отразяват подрастващото поколение,всеки би си взел поука и би се попитал дали е за the good place🤔
Скъпи съфорумци,как ви стига времето с една камара филми,книги:)..с ранно ставане,кучета,деца и работа,вече колкото и време да крадвам вечер,не стига за всичко😀,а все излиза нещо ново🤣

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 17:56 от Calabria

Общи условия

Активация на акаунт