Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 627
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Аз закъснение няма да дочакам със сигурност, но ще се опитам да издържа поне до понеделник (2 дни преди М) и ще търся само с чувствителност 10.

# 211
Колко месеца вече взимам един тест преди закъснението и като излезе изпарителначерта и го гледам под всеки ъгъл и ми се привиждат въображаеми черти .След 2 дена правя пак тест и хоп категорично (-) и тогава просто си чакам цикъла Това е всеки месец!

# 212
Честит рожден ден, Жасмин! Бъди здрава и да ти се сбъдне най-съкровенната мечта много скоро.

Аз не съм с ковид. Явно съм хванала грипа. Тая хрема ме мъчи ужасно, чак ушите ми заглъхват. Снощи почти не съм спала 🤧🤕.
Относно тестовете преди да си го направя имах необичайни болки като преди Ц и някак усещах, че съм бременна. Винаги си чакам закъснението, че веднъж си направих ден преди М и беше голям рев. 😀😘
summery123-бързо оздравяване! 🤗

# 213
Честно казано мен М повече ме разочатова, отколкото тестването. При мен също го има това със зацапването и после 1-2 дни нищо и чак след това ми идва. И почвам с филмите, че това е някакво импланта ионно кървене и т. н. Та предпочитам да направя тест, да покаже поредния минус и да продължавам.
От България се прибрах с една чанта тестове. Купих и един Престо за момент, в който ще имам нужда да видя изпарителна черта (не се смейте, наистина ме успокоява по някакъв извратен начин). Разделила съм ги на две категории - висока и ниска чувствителност. На ден 12 след О ще има "онче бонче" и ще направя един Joy

# 214
Това с изпарителните черти,като се замисля до някъде те зареждат с надежда че може и да е станало!Пожелавам скоро да се напълни форума с (+)тестове.

# 215
Лютиче, да те разочаровам, но изпарителните на Престо също са рядкост. Последните 6месеца съм направила поне 7-8 такива и чертичката все си една..

# 216
Лютиче, да те разочаровам, но изпарителните на Престо също са рядкост. Последните 6месеца съм направила поне 7-8 такива и чертичката все си една..

Един път да иска човек некачествен тест пък то.....

# 217
Мале мислех, че само аз си правя тестове като луда преди цикъл 😁 радвам се, че не съм сама. Този месец не следих нищо, дадох си почивка и реших да не се натоварвам. Предполагаема овулация е 30-31. Имам много силни крампи (като за цикъл). Гърдите ми са много болезнени и зърната ми са подути и изтръпнали, но все си мисля, че ще ми дойде. Трябва да се случи до ден-два.
Много се радвам, че утре най-после съм на ендокринолог и се надявам всичко да се нареди. Оплаках ви се и аз 🤪

# 218
Това е хубавото във форума,виждаш че не си сама!Всички сме с една и съща мечта;)Другия месец моя мъж има РД,така ми се иска да му поднеса един безценен подарък.

# 219
Стискам палци 🤞🏼 Вярвам, че ще се получи.
Това е хубавото във форума,виждаш че не си сама!Всички сме с една и съща мечта;)Другия месец моя мъж има РД,така ми се иска да му поднеса един безценен подарък.

# 220
А някоя от вас приема ли някакви хранителните добавките за по-лесно забременяване?

# 221
Момичета постнах въпроса си в темата за имунологични и генетични изследвания ама и до вас да се допитам. Нещо притеснително има ли в тия Антифосфолипиди?

# 222
Приемам фолиева и цинк,но хранителните добавки не са за по лесно забременяване!

# 223
  • На изток от Ада
Жасмин честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 224
  • София Младост 3
А някоя от вас приема ли някакви хранителните добавките за по-лесно забременяване?
Аз си взех спрей за зачеване Better you, впръсква се в устата комплекс от витамини и минерали.

Общи условия

Активация на акаунт