Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 607
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • На изток от Ада
Е , възможно е , но като стана веднага и то изтича... Чак толкова ли са бързи сперматозоидите ? Ами като се измиеш какво остава .
Е да има всякакви случай . Аз казвам , че може би е добре да се полежи малко , ако  да си кажеш , че не си бързала .... Но знам ли ? Аз последната бременност засякох О с тестове и забременях след секс и лежане ...

# 106
Според мен децата, родени между 20.12 и 10.01. са ощетени. Всеки се радва, че идва Коледа и рожденият ден остава на заден план. Имам приятелка, родена на 28.12. и всяка година (вече 30 станаха) поне 50% от хората отказват, защото са решили отпуската да ходят някъде, да прекарат празниците със семействата си и прочие. Аз за 10те години, откакто я познавам, веднъж съм ходила на рождения й ден. Мисля, че детето ми ще е тъжно, че приятелчетата му няма да присъстват и че няма да му се отделя достатъчно внимание покрай тези големи празници. Няма да започвам и за желанието ми да планирам детски рожден ден след цялото тичане и ядене дни наред с цялата рода. Joy

Наси, нищо не изтича. Може да прочетеш с канва скорост се изстрелва спермата при еякулация.

ПП: Къде е АА, за да обясни?

# 107
Аз съм на 29 .12 , и така се случва че почти на всеки рожден ден съм на различни места;)и разнасям торти по пътищата:joy::

# 108
  • Nederland
Нова година , нови мацки !
Добре дошли на всички и бързо да се поФалите 🍀
Благодаря на Рейв за темата , ще ми се вчерашния ден рожден за мен , да е началото и на мечтаното бебе за нас ( беше О ) , сега ще се опитам да не го мисля и да си чакам 12-14 дни я за лелка , я за тест . В сряда съм на преглед след първия нормален цикъл след МА , малко избързахме с опитите вчера , без да съм чула последната дума на лекаря ( тя даже не е лекар , асистент се води ) . Мисля , че скоро няма да се случи нищо , някакво вътрешно усещане , макар че ми се иска да си имам октомврийче пак 🥰

# 109
Имам ли бебеправещи пушачки тук?Аз съм една от тях ,опитвам се да пуша по малко и като ми дойде цикъла ...ми се изпарява желанието да ги спирам.Знам че дават отражение,но...пуст порок!

# 110
Имам ли бебеправещи пушачки тук?Аз съм една от тях ,опитвам се да пуша по малко и като ми дойде цикъла ...ми се изпарява желанието да ги спирам.Знам че дават отражение,но...пуст порок!
Има! Дори не се опитвам, може и от там да е проблема, знам ли, но с всеки месец и с всеки нов цикъл, който ми се натрапи полудявам и както казваш ти, още повече пуша..

# 111
Може да прозвучи малко грубо,но ще помоля новите момичета,преди да се впишете в темата,прочетете по диагонал 3-4 стари,ако трябва и повече,защото едни и същи въпроси се въртят във всяка нова тема,след почти всеки нов член в групата,и това е малко натоварващо за по-старите като мен и още някое друго момиче 😩 ..
Надявам се да не се задържате дълго,и да не минавате по-дългия път,по който минават някой от нас.
Стискам палци на всички покрай О,след нея и прочие.🤞🍀

# 112
Ок,извинявам се!Не съм видяла,че са дискутирани темите;)

# 113
Здравейте и от мен.Отдавна следя темичките и чета с удоволствие всичко ,което дискутирате .За първи път пиша във форума.И аз съм една от нетърпеливите да разбера станало ли е чудото.Последната М беше на 15.12 ,положителни тестове за О имах на 26 и 27.12 придружени с болки и обилна ЦС.Цикълът ми е с дължина 28-29 дни.На 12(НЕ) очаквам следващата М.Доста усилия положилихме и ни е първи месец ,в които опитваме.Направих стандартните изследвания преди да започнем .Преглед при гинеколог ,цитонамазка ,микробиология ,хормони ,ПКК ,витамини.Също пия и витамини Pregnacare.Малко избързах и на 6.01 направих тест Престо абсолютно отрицателен ,но все още имам надежда .
Желая на себе си и на всички ,които мечтаят ,скоро да се похвалим Simple Smile
Забравих да допълня ,че след О до момента имам силно болезнени и поддути гърди ,болки ниско долу ,поддут корем също ме болят кръста и гърба.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 22:55 от rambibebe

# 114
Добре дошли на новите дами. Бързо постигане на желаната цел и дано не ви се налага да се задълбочавате и запознавате с много от дискутираните тук изследвания Blush
На бременните, на които не съм честитила: Честито! Вие сте нашия свеж лъч надежда.
При мен, и нищо ново, и нещо странно.
Откакто родих и ми се регулира цикъла, ми цепи деня. Е да, ама не и този месец.
Мислех, че днес трябва да ми дойде, отварям приложението, а то вчера бил деня. Днес цял ден съм на тръни и нищо.
Пробвах един тест и си е отрицателен Rolling Eyes
Притеснявам се да не се върне ситуацията преди забременяването. Цикъл нередовен. Понякога и по 40-50 дена.
Ще изчакам още някой друг ден и ще видим какво ще предприема, макар че плана е ясен: изследване на TSH, Пролактин, преглед за полип, проследяване на О при следващия цикъл, общо взето неща, които знам, че са ми слабо място.
Сега подготвям детенцето за ясла, но после ще обърна внимание и на себе си.

# 115
Мъжът ми сънувал вчера, че си имаме момиченце, даже го описа как е изглеждало. Много мило ми стана Heart
Чувствам се спокойна и обнадеждена, тази седмица са ми плодородните дни, ще си се обичаме редовно. Иначе имаме часове за спермограма и при доктор Калчев в края на този месец и началото на другия.

# 116
Rayy, колко хубаво! Heart Много ми харесва това, че звучиш много балансирана и спокойна. Вярвам, че тогава се случват чудесата!

# 117
Мишелинкаа, честит рожден ден на патерирички!
Пожелавам ви да сте хванали яйчицето и след две седмици да се похвалиш с положителен тест! Nature Star2

Rayy, на теб пожелавам същото, нека сънят на ТМ ви е на късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 118
Здравейте и от мен , благодаря за новата тема , нека е на късмет! Revolving Hearts
Добре дошли на новите момичета и дано не се задържите много !

Честито на всички видяли двете чертички Heart Eyes

# 119
Момичета, моля ви за мнение. Ще ми се да пуснем разширена спермограма на ММ. Има в момента ваучер за клиника Малинов, който включва и консултация със специалист. Какво мислите за Малинов? Или ако сте по-наясно да ми дадете съвет къде другаде би било добре да се направи това изследване...

Общи условия

Активация на акаунт