Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 610
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Dreamer, разбирам напълно. Аз на приятелката с бременното коремче вече щях да съм й споделила, че не ми е лесно и че в момента не съм най-добрата приятелка и съжалявам. Ако знае, че правите опити, до сега да й е просветнало (абсолютно съм наясно колко егоистично и завиждащо звучи и не се харесвам такава).
Прегръщам те и вярвам, че скоро и ти ще си качиш + тестчето да го видим всички Blush

# 136
Дрийм аз напълно те разбирам.Работата ми е свързана почти постоянно с малки деца,поръчки за новородени,за разкриване на пола на бебето...и какво ли още не.Всеки ден се раждат бебета,за което много се радвам,но и да...тежко е когато ти самия го чакаш,и копнееш...Мислих скоро,как всичките ми приятелки са с деца, съучениците ми също...Комшиите ми дори..миналата година имаше 3 новородени,тази година 1 😁 .. Общо взето навсякъде около мен е пълно с бебета и деца,и бременни.Но им се радвам,малко и завиждам,но то е защото го искам повече от всичко друго.Но явно не му е времето още,и стоя и си го чакам.
Надявам се в най-скоро време и на теб да ти се случи.Не се обвинявай за нищо.Прегръдки 🤗

# 137
Дриймче, напълно те разбирам. Преди да забременея бях стигнала дъното на отрицателните емоции в тази насока. Не можех да се зарадвам на никой затова, че чака бебе.
Три месеца преди да забременея разбрах, че сестра ми е бременна за трети път. Опитах да се зарадвам. Положих много усилия и мисля, че се получи, НО за съжаление се оказа кухо яйце.
Тя беше смазана, а аз се чувствах ужасно. Обвинявах се, че е заради "завистта" ми в началото.
Тогава даже и не вярвах, че толкова скоро ще съм бременна и аз. А тя, милата, беше до мен. И не само се радваше за нас след положителния тест, а преди това точно тя беше до мен и ме закара в клиниката да направим замразения ембриотрансфер.
Ще дойде времето на всяка да е бременна. Просто трябва да си извървим пътя си.
Инфо и от мен: опитва се да ми зацапва. Очаквам утре М да ме на вести с пълна сила.

# 138
Dream,разбирам те много добре!В подобна ситуация съм и аз.Напоследък много мои приятелки забременяха а едната си има бебче на 2 м ,и ми се обажда постоянно и само ме пита дали няма нещо ...??И най гадното е че докато говори с мен си играе и говори с бебчето и на мен ми става адски тъпо.Ьатварям тел.удрям му един рев и така всеки път;(

# 139
Наси , на 27-28 ми беше О проследена от АГ , и въпреки перфектните 2 фоликула не стана(с пкя съм) ..
Лютиче , не споделям на никого за това ,което ми се случва , просто не искам никои да ме съжалява . Само майка ми, баща ми и мъжът ми знаят всичко.Когато започнах да се боря за дете знаеха 2те ми най-близки приятелки ,и всеки път като не ставаше виждах съжалението в очите им , накрая им казах ,че за сега ще си поживеем малко и когато е решил Бог тогава ще стане.
Свекървата пък все ме пази , главата да ме заболи изпада в паника, че в периода на бебеправенето не се пият такива лекарства ,че нали може да е станало нещо . Докато мама винаги ме окуражава , че ако не стане този месец ще стане другия, мм също .
Благодарна съм ,че имам и вас , защото знаете как се чувствам , мога да споделя всичко с вас и да получа най-добрия съвет !
Както казваше баба ми " Сития на гладния не вярва."

# 140
Dreamer, разбирам те и го смятам за нормално дори. Преди време, когато нямах човек да себе си се чувствах така за всяка приятелка, която се женеше и създаваше семейство и само се чудех аз кога и дали ще срещна подходящия човек. Е...срещнах го и той бие дори най-смелите ми представи и желания какъв мъж да бъде до мен.
Радостта за чуждото щастие не е задължително да заменя и усещането на "а аз кога ли" и търсенето, и мечтите за собственото щастие. Надявам се скоро да се случи това щастие и на теб! Simple Smile
mrs.sixty аз през годините многократно съм пускала полови хормни, винаги са били супер и макар цикъла ми да е сравнително редовен се случва 1-2 пъти годишно да даде отклонение. Има ли шанс и за късна овулация при теб? Проследяваш ли я някак?
Да ви питам, правите ли нещо целенасочено да се разсейвате от мислите за бебеправене и бебета или се отпускате и си фантазирате? Аз се улавям, че много често си мисля някакви неща, аз си бях обещала да се пусна по течението.

# 141
Дриймче, не се тревожи, със сигурност не си единствената жена в това положение.

Аз съм, нещо, не знам, в другата крайност, може би. Имаме дете на 1 годинка, мъжа ми едвам ме беше придумал за него, сега и двамата умирам за него. Но поради гигантско напрежение породило се между двама ни покрай детето ни, а и не само, той вече не иска и да чуе за второ. А аз му бях казала " или две или нищо". И сега съм в шок и не знам как да процедирам. А живота си тече.

# 142
Явно не само покрай мен около коледа беше бум на положителни тестове за бременност, раждания и годежи... И аз леко(много) завиждах.. Опитвам се да се пусна по течението, но все си мисля - станало ли е, ако е станало ще се роди еди кога си.. и накрая отрицателен тест :/
Като цяло сме си говорили с ММ до 30 да имаме поне едно дете, а тази години изтича срока и може би за това съм се фокусирала толкова много в това.

# 143
Изчакай да мине малко време!Аз бях така,като родих дъщеря ми.Понеже тогава бяхме и в труден момент си казах второ не искам!Но ето ме сега се измъчвам че не става

# 144
Ето ви два "трика" за успокояване. Понякога прибягвам до тях.

1. "Те са по-големи от мен. Техен ред е. " + "Те са заедно от повече време."

2. "Те повече имат нужда от тази положителна емоция, отколко аз. На тях в момента им е по-трудно."

# 145
Дриймче, кураж и прегръдки мила! При мен не знам какво се случва, след аборта братовчедка на ММ е в 3ти месец, на НГ друга моя близка роднина, казаха че чакат бебе. А аз ходя по кръвни изследвания за да разбера причината още нищо не казват. Днес пуснах тромбофилията и чакам НК клетките. За капак съм с хрема, едва говоря и ЛЛ ми назначи тест за ковид.
Днес в Геника ме караха да попълвам бланка за какво за назначени изследванията, и написах спонтанен аборт между 6-7 с. И жената от лаб. ме пита съвсем нормално дали сме разбрали защо го загубихме и аз се разстроих..
Вече ми идва в повече, та наистина те разбирам. Надявам се тромбофилията да са ми последните кръвни, защото психически не издържам.
П. С стискайте ми палци да не се откажа с ковид.. Само това ми липсва.. 😓🤧🤕

# 146
Круела, прегръщам те и ти стискам палци това да е последното изследване, което правите, да се разбере проблемът и да продължите напред с решаването му! Nature Star2

Аз съм леко объркана и ми трябва съвет от по-опитните в темата.
От 3 дена ми зацапва, но е само розово по тоалетната хартия и нищо повече, МЦ още не е почнал.
Появи се точно когато очаквах М, та в началото нищо не ме изненада и планирах вчера да пусна хормони.
Така и не ги пуснах нито вчера, нито днес, че чаках поне истински да почне МЦ, но доста се забавя.
Днес пак правих тест за Б за всеки случай и е очаквано отрицателен.
Кога мислите, че е удачно да пусна хормоните - да изчакам ли още няколко дена да тръгне или да бързам да ги направя утре, когато ще ми е 4-ти ден от това зацапване?

# 147
Не се настройвай предварително!При мен се получаваше зацапване преди цикъл няколко месеца ,но накрая ми идваше .Гинеколога ми каза,че от нисък прогестерон ,надявам се при теб да не е така!

# 148
Не се настройвай предварително!При мен се получаваше зацапване преди цикъл няколко месеца ,но накрая ми идваше .Гинеколога ми каза,че от нисък прогестерон ,надявам се при теб да не е така!

Знам, че не съм бременна, тестът от днес е на ден 18 след О, така че не се настройвам за това.
Прогестерон също възнамерявам този Ц да го изследвам, когато му е времето.
Сега планирам да пусна хормоните, които се пускат на 2-5 ден от М, та затова съм объркана М този месец от къде да я изчислявам. Затова въпросът ми беше кога да ги пусна, а не дали съм бременна.

# 149
Файона, според мен трябва да изчакаш същинското кървене и тогава да ги пуснеш.
Реално зацапването не е менструация.

Общи условия

Активация на акаунт