Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 653
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Моята ЦС само като пиех Витекс-а беше като сопол.Сега е по-скоро като вода като наближи О,но 4-5 дни преди това е една идея по-гъста,но по-скоро като някакво течение,бледо 🤷
Всеки организъм е различен,а да не говорим,че всеки месец различен ПМС ...с всяка година по-различно става всичко 😁
Мими айде да се похвалиш утре 🤞🍀

# 286
Мими и според мен нов тест утре излезе съвсем положителен.
Аз през годините по една или друга причина като се е случвало да правя тест и никога не съм имала и точка на мястото на тестовата черта. Изпратени черти също никога не съм виждала. Между другото съм попадала на редица видеа на жени, които си правят тестове и имам чувството, че само в България тестовете дават изпаритвлни черти. При тях всяка възможна бледа сянка я броят за положителен тест и започват да се тестват от 7-8дни след О. Гледах,че ползват First response, което май го нямаме тук.

# 287
Моята ЦС само като пиех Витекс-а беше като сопол.Сега е по-скоро като вода като наближи О,но 4-5 дни преди това е една идея по-гъста,но по-скоро като някакво течение,бледо 🤷
Всеки организъм е различен,а да не говорим,че всеки месец различен ПМС ...с всяка година по-различно става всичко 😁
Може ли мнение за Витекс? Търсих много информация за билки за по-лесно забременяване, та и аз се спрях на Витекс и снощи си купих.

# 288
Дано да е положителен. И аз съм гледала за first response, но съм чувала че дават доста “indent lines” но доста рано им открива бременност също. И в България го няма, да. Поне аз не съм виждала :
Мими и според мен нов тест утре излезе съвсем положителен.
Аз през годините по една или друга причина като се е случвало да правя тест и никога не съм имала и точка на мястото на тестовата черта. Изпратени черти също никога не съм виждала. Между другото съм попадала на редица видеа на жени, които си правят тестове и имам чувството, че само в България тестовете дават изпаритвлни черти. При тях всяка възможна бледа сянка я броят за положителен тест и започват да се тестват от 7-8дни след О. Гледах,че ползват First response, което май го нямаме тук.

# 289
Според мен също тестът е + и се е наситил повече в горната част по някаква причина Simple Smile дано!

# 290
И аз мисля, че е положителен. Тичай за нов Grinning

# 291
Оххх, бяха 2 в опаковката, ама ще се опитам да изчакам още 1-2 дни 😁 толкова съм се нагледала на изпарителни черти, дефектни тестове, че все си мисля че и този е такъв. Дано бъркам 🤞🏼

# 292
И на мен ми мирише на положителен тест 😍 толкова изпарителни и дефектни тестове съм виждала,но такъв никога! 🍀🤞🍀

# 293
Може ли мнение за Витекс? Търсих много информация за билки за по-лесно забременяване, та и аз се спрях на Витекс и снощи си купих.
Попринцип го дават,че облекчава ПМС симптомите.При мен подейства.Имах зацапване два дни преди същинското кървене,и след прием 2 месеца,зацапването изчезна.Не ме боляха толкова гърдите,и корема като ми дойде.Но виж не съм забременяла 😁
Уж регулира хормоните.Не ми е навредил,така,че спокойно може да го пиеш.

# 294
Оххх, бяха 2 в опаковката, ама ще се опитам да изчакам още 1-2 дни 😁

толкова съм се нагледала на изпарителни черти, дефектни тестове, че все си мисля че и този е такъв. Дано бъркам 🤞🏼
Аз на твое място нямаше да мога да изчакам 2 дена:)

# 295
  • Sofia
Мими, утре сутринта в 6 часа си направи тест и се надявам искрено да е + !
Аз пък, понеже все още нямам менструация, реших да си направя нов тест за Б.
След малко ще го направя, защото преди малко си го взех от аптеката.
Последен мензис - на 01.11.2021, обаче продължи повече от две седмици и си беше обилен до края му.
Като го направя теста, отново ще пиша тук. Моля за стиснатите ви палци! Flowers Four Leaf Clover

# 296
Стискам палци! Това е доста дълъг период ( два месеца и половина), на колко дни ти е по принцип?

# 297
  • Sofia
Аз съм на почти 44 години, в предменопауза съм, от 4-5 години някъде, с почти изчерпан ЯР, така че периодите между циклите са ми дълги. Общо взето ми прескачаше през месец, през два. Това не ми пречеше, допреди 7 месеца, защото бях все още с бившия ми мъж, а той категорично не желаеше второ дете... обаче сега съм с мъж, който иска дете от мен, за което супер много се радвам, защото от много години искрено мечтая за второ бебче. Такава е историята ми накратко... Благодаря ти много, AloveUnreal Two Hearts

# 298
  • София
Аз не бих препоръчала Витекс, пих тази година и само негативи имах, увеличен апетит и разбутване на цикъла, по 5 дни зацапване преди цикъл.

Вихрогонче много бре... Аз два цикъла минах от 11ти ноември...

# 299
  • На изток от Ада
Вихрогонче не си губи времето. Не се съобразява с астрологията за изследвания то минава времето, днес едно утре друго.
Аз уж имах зацапване от снощи днес няма никой 🤔 Повръщаше ми се по едно време днес. Хм ще чакам да видим

Общи условия

Активация на акаунт