Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 670
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Насито , благодаря за отговора .
И аз  съм с мутации 😕, но кой ли вече не ѐ.
Искам да обсъдя с него терапията , която прилагах при последната неуспешна бременност в 13гс . ( прекъсната поради аномалия на пъпната връв ) , но и чрез него по- лесно да мога да направя консултация със Сигридов , че иначе е невъзможно да се вредиш там .
Круелче , часа го записах декември началото .

# 376
  • На изток от Ада
Ох, за час се чака септември го записахме, края на ноември беше.
Жасмин иди, но Сигридов приема само бременни. Има анкета понякога в сайта за небременни.

# 377
Имам час при доктор Вецев края на месеца. В момента ходя в Щерев. Какво ви е мнението за доктор Вецев ?

# 378
Callum, честита да е Вяра! Бързо да наддава и скоро да се гушкате! 🍀
Lilium, има много положителни мнения за д-р Вецев. Във Фейсбук има и група с негови пациентки Simple Smile

# 379
Да питам и аз във връзка с изследването за тромбофилия. В момента има ваучери понеже, някой ако желае ще ги споделя. Но не ми е ясно обаче кой от двата пакета е по-добре. Поне на мен ми се струват малко различни. Моля някой ако си ги е правил да даде съвет.

# 380
Yvka , аз съм правила основният пакет в лаборатория Геника декември 2020 цена 160/170 лв ( не помня с точност )

# 381
Ами първия пакет е в Кандиларов и е 134лв., втория е в клиника Малинов и е 120лв., намален от 220лв. и включва консултация с лекар. Затова се чудя. Знам, че в Геника е най-добре, там основния панел, който е в твоите изследвания е 160лв. Честно казано натрупаха се доста изследвания и всеки лев е от значение, но разбира се не за сметка на качеството. Та затова питам дали ще има смисъл да пестя с ваучерите или...?
Yvka , аз съм правила основният пакет в лаборатория Геника декември 2020 цена 160/170 лв ( не помня с точност )

# 382
Yvka аз много четох преди да направя изследването за тромбофилии, точно тогава в Кандиларов имаше огромен пакет за 150 лв. В крайна сметка от съветите на момичетата тук реших да направя разширения пакет в Геника, тъй като разбрах, че на останалите лаборатории не може да се вярва за генетично изследване. В Геника има и коментар от генетиците, после ти пазят пробата, ако например решиш сега да пуснеш основен, а после се наложи и разширен. Според мен недей да пестиш точно от това изследване, то не е променящо се, за цял живот важи.

# 383
Да не би някой да е имал невярни резултати от Кандиларов? Иначе идват без коментар. Но пък за това си има лекари.

Аз там си ги пусках преди няколко години. Питам, за да знам дали да мисля да ги повтарям в Геника.

Аз днес си пусках антигенен тест, но е отрицателен. Направо голям късмет ще извадя, ако ме пропусне този Ковид. За жалост половинката се е изолиран в едната стая и почти не се виждаме.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 20:33 от Пълнолуние

# 384
Yvka, , напълно те разбирам за парите , разликата не е малка .
Аз  ги направих в Геника , защото бях насочена от доктор точно там да се извърши изследването , но като допълнение мога да кажа , че след това съм била и при други АГ доктори и като кажа , че имам тромбофилия  и въпросът им винаги е :
Къде сте правили изследването ?
и като кажа Геника , казват добре .

# 385
Х Е Р А и Jasmin, благодаря ви! Ей това исках да чуя! Наистина е супер полезно тези неща да се знаят, щото по-евтино ама безполезно да се окаже и накрая евтиното излиза скъпо... А и не случайно са казали хората: "Не питай старѝло, питай патѝло".
Благодаря ви, момичета! ❤️

# 386
Ох дами... просто няма как да избягаш от мислите и внушаването на симптоми  покрай бебеправенето.  Всякаккво месо ми мирише странно докато е сурово.... мъжът ми се опитва да ме обеди че нямало никаква миризма... и вече бръмбъра ми е в главата. Да не би да е станало нещо,  въпреки че не успявам с тестовете за овулация да я засека. Цикъла ми е  единнн....  35-40-44-32 и не мога да му хвана спатиите.  Този месец започнахме след 9 месеца пауза след извънматочна през април. Толкова е рано за каквото и да е симптоми и изобщо дори още няма как даже и имплантация да има дори ако е станала работата. Но тезиии внушения..... просто нямам думи. В крся на месеца като се знам ще има да ги оглеждам и да търся втората черта пак 5 часа след правенето на теста🤣 Оплаках се, отивам да готвя тази гадост от която ми падна кръвното направо😆

# 387
Тап-тарап, много ми е познато. Към 7ми ден след О само като си помисля кой ден е и започват едни странни боцкания и болежки в корема. Вчера сутринта на 11 ден след О след отрицателен тест просто хвърлих всичко и се отказах от тестове и взирания. Днес ни болка, ни дявол. След ден-два трябва да ми дойде. Друг месец вече да е започнало да ми зацапва, сега нищо. Да им се не види и симптомите Joy

# 388
Тъпото е че от година следя форума и все чета разни мнения на точно такива дами като мен със страшни измислени внушения. И наум все си вика... добре бе толкова ли не могат да се контролират. И сега нека ми за дето много знам..😁😁 преди извънматочната не съм се взирала в себе си а тогава стана от 6-7месец опити. Сега явно като знам че веднъж е станало иии мерск голям😃

# 389
callum, честита малка Вяра! Gift Heart
Пожелавам ви бързо да почне да наддава и скоро да е при вас вкъщи! People Family

Lilium, съжалявам за загубата ти. Heart
Пожелавам ти сила, скоро да откриете причината и скоро да се похвалиш с успешна бременност до пухкав край! Nature Star2

Общи условия

Активация на акаунт