Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 678
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
И на мен ми изглежда розова,не сива.Просто 9-10 дни е раничко,и няма как да е като контролната.Така,че честито🤞🍀!

# 436
Аз съм виждала изпарителни на писалката в другата тема. Но тази изобщо не изглежда такава. За мен си е съвсем истинска и е повод за тихичко честито Heart Eyes

# 437
AloveUnreal, на мен чертичката ми изглежда добре!
Тихичко честито, да се насища и да се похвалиш следобед с високо ЧХГ! Nature Star2

Mimird, аз единия месец пих витавините pregnacare, точно комбинираната опаковка взех на своя глава.
ММ тогава отаказа да ги пие, та предварително се консултирай с твоя, той ги почна едва този месец, аз моите си ги изпих още лятото.
За мен са излишно скъпи и нямат нищо специално като съставки, дори фолиевата киселина е неметилирана форма, та не се освоява от всички.

Mandaria, пожелавам ти М скоро да дойде и да подновите опитите.
А също и както доста момичета, да се окажеш бременна преди прегледа при д-р Стаменов! Flowers Four Leaf Clover

Rayy, и ММ беше казал на неговите родители къде на шега, къде наистина, че след сватбата ще почваме с опитите, че те иначе винаги се изненадват, че много бързо правим големи решения. Със сигурност не им е минало и на тях покрай ушите, но не са го споменавали след това. Не знам дали предполагат, че имаме проблеми или са решили, че сме се отказали за момента. Недей да ги мислиш останалите, както и другите казаха няма нищо срамнно и много двойки се сблъскваме с проблеми.

# 438
Aliveunreal стискам палци всичко да е в +!!!
Искам само да попитам нещо , някакви симптоми усети ли за да ги направиш ..или просто така реши ..защото ние този месец се постарахме, но ми е 7-ден от О...не искам да бързам , но отдавна не съм правила тест и ми се иска да го направя към 10-ти /11ти ден Simple Smile

# 439
Благодаря ви много на всички! Силно се молв да се насища.
andi_bb  7-8 дни след О. Имах много леко зацапване и много леки болки като при цикъл ( но много много леки) и се надявах да е имплантационно. Последните 3 дни на моменти леко ми се гадеше и пак леки болки корема, но бях сигурна че си внушавам. Дори днес сутринта направих малко с нежелание теста, преди всичко от нетърпение, защото бях сигурна,че ще е отрицателен.
Моята история е дълга, бях на 25г когато 3ма лекари ми казаха,че ще ми махнат матката и в момента възможността тази бременност да е реална и факт ми е сюреалистичен. Само да се убедя и да се успокоя и ще ви разкажа, защото съм убедена че ще даде надежда на много от вас.

# 440
Здравейте, според вас рано ли е, четири дни преди хипотетичен Ц, да си направя тест /имам престо у дома/? Няма да е достоверен резултата, нали?

# 441
AloveUnreal, тихичко честито, на мен ми изглежда напълно положителен, направи си кръвен.
Колко дни имаше зацапване? Аз сега имах на 20 и 21 ден от цикъла си, идва ми на 30 дни принципно. Днес си направих тест, но е отрицателен, реално са минали около 8 дни от предполагаемата овулация. Надявам се като при теб да е за хубаво, иначе просто ще ми дойде цикълът по-рано, което също не е зле, за да си продължим с опитите.

# 442
AloveUnreal, тихичко честито, на мен ми изглежда напълно положителен, направи си кръвен.
Колко дни имаше зацапване? Аз сега имах на 20 и 21 ден от цикъла си, идва ми на 30 дни принципно. Днес си направих тест, но е отрицателен, реално са минали около 8 дни от предполагаемата овулация. Надявам се като при теб да е за хубаво, иначе просто ще ми дойде цикълът по-рано, което също не е зле, за да си продължим с опитите.
Благодаря! Успях да направя кръвен и чакам резултат.
Само еднократно зацапване имах едната сутрин и само върху тоалетната хартия. Това е едно от нещата,които ме усъмни и ми даде надежда, защото на мен никога досега не ми е зацапвало посредата на цикъла.
Аз също си направих вчера тестове и си бях съвсем отрицателни, дори въображаеми чертички нямаше.
Стискам палци за положителен резултат и при теб!

# 443
Калъм  , честита Вяра !Да расте здрава и щастлива! Heart

AloveUnreal , тихичко честито Hug

# 444
Да си призная съм правила доста тестове и никога не съм виждала фалшив резултат, дори и от така небезизвстния Престо. Отрицателните ми престо са истински отрицателни без наченка на каквато и да е друга линия. Евтини са и ги предпочитам понякога. Особено когато трябва да си направя някаква сметка и нямам мн пари в мен а имам нужда от тест. Успех!

# 445
ALoveUnreal, тихичко честито и от мен! Чакаме да се похвалиш и с кръвния тест 💖💖💖
Време беше за положителен тест! Дано повлечеш крак за всички ни за новата година! 🤞🤞🤞💕💕💕

# 446
AloveUnreal, според мен си бременна. Честито!
licorne, не е задължително да е минала О. Чела съм, че понякога симптомите започват около нея. Действайте днес. Стискам палци!

# 447
Сега много ще ми се смеете, ама 10 дни ми отне да последвам темата Grinning Прочетох първия пост, орисването, порадвах се на първите 1-2 страници и после или съм спряла да я следя или нещо известията ми са се прецакали. Влизам - изписани 30 страници, цял отбор новички бебеправещи (които да се омитат бързо от тук, барабар с всички стари и не толкова стари кучета) и 2 черти! Стискам палци, AloveUnreal!

Чакайте сега да дам 'сичкия акъл, дето съм пропуснала последните 10 дни Grinning

- За СГ след Ковид - при ММ нямаше последици, той е с АА и съответно аглутанация, имаше даже леко подобрение заради всичките добавки Simple Smile Онзи ден се буустнахме, че да минимизираме шанса от фал баш като вече ще можем да действаме Simple Smile
- За добавките - вече НИЩО на своя глава. Ама НИЩИЧКО! От както си влоших ендометриозата с тъпата мака само дето за вит С не се допитвам до док. За да се пият витамини и добавки, за мен първо трябва да се изследва дали има нужда от тях.
- За килограмите - след операцията се бях подула зверски и бях качила 4-5кг само от задържане. Сега ми останаха 2 за сваляне/стягане, че не мога да се трая Simple Smile Действам по въпроса.
@Круела, тромбофилията излиза за около 3 седмици, ако имаш много голям късмет - до 10 дни. Звънни им за номерчето, но имай предвид, че е бавна работа.

Относно лубриканти и ЦС ще сложа в скритичко една от моите простотии Grinning
Скрит текст:
От години си ходя ежедневно с ежедневни Simple Smile Просто съм си по-теклива и никога не съм имала проблем по време на акт да изсъхна, а говорим за маратони от по +2 часа (когато имахме време).
Та първи път с ММ. Подготвил се човека, домъква презервативи, шишенце лубрикант, аз го гледам като теле и питам:
- Това?
- Ми... ако потрябва...
- Не знаеш с кого си имаш работа...
Grinning Grinning Grinning Още се шегуваме с това как на един лубрикант му е изтекъл срока докато ме чака Grinning

Уви, сега със спирането на М е такава суша при мен, че няма на къде :/ Даже обичането е супер болезнено и претриващо та понякога се почваме и не се довършваме :/ Да приключва вече, че леееко ми писна. Но и по този повод съм се замисляла дали и аз да не тествам някакъв фенси подпомагащ лубрикант. Ще правя поръчка от Амазон така и така, ще огледам.
За добро или лошо хем ме нямаше тук 10 дни, хем нямам нищо ново за казване. Чакаме Simple Smile В шеги, закачки, инжекции, драми, изследвания минаха 2 години опити, 1 година в търсене на истината и 5м от операцията Simple Smile Най-накрая разчистихме "свободната" стая, която беше пълна с кашони от преместването Simple Smile Сега/за сега спортните ни уреди се помещават там.
Скрит текст:
Признак на колко лошо майчинство ще е да си оставя пилона в детската стая? Grinning

# 448
Inferiya Днес звънях в Геника, момичето което вдигна беше изключително мила, даде ми нов номер с парола и провери дали са излезли. След това ми каза, че до края на седмицата би трябвало да са готови.
Междудругото и моят ММ е с нормална морфология на СГ, но има слепване и аглутинация обаче Дойчиновски каза, че това се оправя. Сега като отидем при др Калчев дали, ще даде нещо на ММ да пие? Инферия, чакам да се включиш с мение по този въпрос. 😁

# 449
Трябва да се види аглутанацията от какво е, при ММ е от АА. Оправят се с кортикостероиди, което е противопоказно на начинанието ни + за него, защото ще му скапе стомахчето. Има няколко причини за АА - автоимунно или от травма.
Нали знаете как бабите казват, че момчетата трябва да си пазят пишлетата от удар, а момичетата кръстчетата от настиване. Е, при момчетата това може да доведе то тези въпросни АА Simple Smile
По-скоро ако оправите всичко друго не би трябвало някакви не-грандиозни стойности на аглутанация да са спъващ фактор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт