Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 725
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Привет мацки 🍀
Аз влизам на бързо да дам отчет 😁 че тази седмица ми е кошмар, замествам двама колеги 🤷🏼‍♀️
Та вчера сутринта направих тест, съответно е отрицателен. Но все още няма Ц, няма ПМС, нямам дори и пъпки 🤣🤣🤣 а при мен те предвещават идването на Ц.
На виделите + , честито и до финал 🍀
На болните, бързо възстановяване и скоро пак в играта 😁
Прекрасен ден всичкии 🍀

# 616
Jo Di, аз съм по същия начин. Не съм правила тест, но имам засечена овулация. Нямам никакви симптоми на нищо 😆 нито е да се надявам на бременност, нито да си кажа “хайде следващият път ще е успешен”, защото нямам никакви наченки на цикъл.

# 617
Лилиум Но-шпа и утрогестан/дуфастон предписват обичайно.
И аз като бях така преди аборта,бях на 3х2 Но-шпа и 2х2 утрогестан вагинално.Но трябва лекар да те види първо.
Анди как можа ..то няма как да ти покаже 2 черти.Ти следи ли О впрочем,на кой ден си днес,че да правиш тест 😁 ?

# 618
Чисто луда съм 😂 Ама този тест го разглобих и ей така под този ъгъл.. се вижда много бледа 2 черта. Овулацията беше преди 10 дни. Засечена е с лентички. Към кой психолог да се насоча 😁... това чакане не е за всеки! Вие виждате ли чертичка или аз тотално се побърках?

# 619
Светлозара, тестовете не се разглобяват. Аз не виждам нищо, съжалявам Sad

# 620
с това стъклено ( или пластмасово) капаче нищо не се вижда..

# 621
На тези ми е давало такива супер бледи, пробвай с обикновените лентички.

# 622
10 дни след О клетките тъъъъкмо са се наместили, дай му малко време на това чхг Simple Smile И като гледаш под ъгъл съвсем спокойно може да прозира реактива Simple Smile

# 623
И аз нищо не виждам,но има време да се появи.Все пак е на 10 дена

# 624
И аз за съжаление не виждам чертичка, но все още е много рано.

# 625
Jo di, Pink_Lips, и аз съм така вече четвърти ден няма и следа от Ц и изобщо няма признаци, че ще се появява.. Не беше ми се случвало такова нещо 😃 Но ние изкарахме и К*вид този месец, та си мисля дали не може от това да е.. с два отрицателни теста съм вчера и днес.

# 626
AloveUnreal - честито! Heart Докосваща история! Пожелавам ти да имаш една прекрасна бременност! ❤

# 627
Merryhristowa как , как ей тъй 😅 много ми се пишкаше в 05:30 днес , сутринта. На сън съм ходила до барчето и хоп имам тест в ръка. И почнах да бегам , за да видя явно едната черта 😅🤣
Сега сериозно , да следих я този месец 09.01 / 10.01 и 11.01 ..като 10.01 беше наситена. В случая идва , че днес съм точно десети ден от О. Бяхме много активни с ММ , както никога до сега. Преди , по време на ..и след 😅
 Може и да си права , но нещо ме припираше от вътре да го направя. Изперкала работа

# 628
Ако чертата ти е била наситена на 10ти, днес не ти е 10ти ден след О. Овулацивта настъпва 12-24-48 часа след положителен тест за О.

# 629
Ако чертата ти е била наситена на 10ти, днес не ти е 10ти ден след О. Овулацивта настъпва 12-24-48 часа след положителен тест за О.

И така да е ... имаше нещо такова да речем 8-9 ден ми е сега след О. Разписали сме се с ММ почти през ден пък да видим. На 25-26.01 трябва да (не) ми дойде ..пък да видим. Надявам си се тайно , както за всички останали 🤞🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт