Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 714
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Докато четях настръхнах!Милата през какво ли не си минала.Много се радвам че всичко е с добър край.Ти си МАМА герой🥰Възхищавам се на хора като теб.Браво!

# 601
Момичета,здравейте! Бях се оттеглила от темата за малко, имах нужда от почивка.На кратко за тези, които не ме познават.Втори брак,дъщеря на 20 г от първия. Почти 2 години опити 2 мисседа от естествено забременяване.И едно неуспешно ин витро .Докато почивахме тези 3 месеца успях да стигна до Калчев. Направихме още изследвания,хистероскопия ,чакаме биопсия и се надяваме да ни даде зелена  светлина за опити от следващия месец.        Честито и до финал на момичетата с 2 чертички, успех на гонещите яйчицето!

# 602
Денниии много се радвам, че писа.
Намерила си точния лекар.
Пожелавам бърз успех!🍀🥰🤞
Ако си спомняш писахме си по повод спермограмите и финансиране от ЦАР .
Е ние сме с първи опит неуспешен . Чакам си часа за коментар да видя какво ще ми назначат като изследвания.

# 603
AloveUnreal, какви неща си преживяла! Ти си силна и смела жена! Пожелавам ти лека и спокойна бременност и здраво бебче на финал. Заповядай в отчетните групи. 😉
Хайде скоро очаквам да се похвалят още момичета!!!! 😜

# 604
Мила ,горе главата ,ще се случат нещата!А за д-р Калчев, и аз вярвам,че е нашия човек!

# 605
ALoveUnreal, впечатлена съм от твоята история! Наистина си много смела и силна! Прегръщам те и стискам палци да си добре и да ни поръсиш скоро с прашец 🤗🤗😘😘❤❤☀☀

# 606
Здравейте и от мен. От доста време не пиша, но си Ви чета редовно. Честито на всички видяли двете чертички ♥️ На останалите стискам палци скоро да Ви се случи това чудо.
Виждам че има и много нови момичета. Пожелавам Ви да не се задържате много тук.

При мен всичко е наред. 33+4 г.с.  Общо взето малко ми остана до финала.
Искам да благодаря на всички, които бяха до мен, когато имах нужда. Искам да благодаря на всички и по-специално на Merryhristowa , че когато имах силни болки и зацапване, когато бях отписала нещата, ме посъветва какво да пия. Благодаря Ви момичета. Ще се включвам от време на време, но определено няма да досаждам. ♥️

# 607
Ще се опитам отново да обясня на ММ, това което поясни АА за изтичането на спермата. Че всеки път изпада в паника, че не се получават нещата защото изтича. Joy.30-минутно обяснение, че нямам гъба там вътре, в която да попива Joy

Иначе, честито на момичетата с положителните тестчета! Heart

Ние тези дни сме в усилени опити и хич да не ми идва лелката следващия месец се надявам Blush

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 22:58 от Limonka31

# 608
Момичета като чета през какви манипулации,интервенции и прочие сте минавали...много сте силни наистина! ❤️
Аз само с едни изследвания и малко хапчета,не трябва да се оплаквам изобщо...
Аз пък се радвам да пишат бременните,защото ни дават надежда,че рано или късно и при нас ще се случат нещата.А и аз съм почти две години в тая тема,и знам всяка една от тях през какво е минала и искам да знам сега през какво минават.Реално погледнато на който не му харесва нещо,е лесно-просто прескача коментара.
АА аз много се радвам,че се включваш,дори и от време на време да е.
Време е и и останалите да напишат по един ред.
Кременуша ехеее кога мина това време,все едно вчера беше,а сега вече си почти на финала 😍
Много се радвам,че се включи!❤️
Още няколко момичета ми липсват,да пишат по някой ред.Поне да знаем,че всичко ви е наред и сте добре.АЗ поне искам да знам 😂

# 609
Това с миомите е много неприятно.
2017-та имам две оперативни хистероскопии. Една не стигна, защото се провежда за определено време уж. Това тук, в Св. Марина. При лапарото вкарват газ за раздуване, а при хистерото май течност, за да имат все пак достъп.  Може и да ви лъжа, чела съм го така преди 5 години. Тогава махнаха 3-4 гадни и дребни миомни възли, един полип.
2018-та през май имам коремна отворена операция на нови миоми - такова беше местоположението, че не можеше безкръвно да се махне. През ноември 2018 нямах миоми според местния преглед, а през януари 2019 на първия преглед ever при репродуктивния, вече имах нови. И досега си ги имам, този път уж са на такова място, че не пречат, надявам се са външно. Вярвам го, но все на камък удрям. Факт е, че няма отърване от тях, поне при мен. Физиология.
За ендокринология и аденом на хипофизата - мога книга да напиша. Но вече загубих ентусиазъм.
Честито на AloveUnreal, успешно и до края здрава да я изкараш.
Бързо забременяване на всички момичета, стари и нови. Само добро настроение да поддържаме, другото всички го заслужавате до една.
АА, моля те, не спирай да пишеш. Марго, Sparkling Heart
Много момичета ми липсват, но е трудно понякога. Прегръдки за всички.
Ковид семействата, дано сте ОК!
Дълго стана, но чакам Мимиритка да се включи!

# 610
Добро утро, мадами ! Включвам се с едно прегрешение , тази сутрин имах един тест уж за ранно улавяне на бременност (5 дена имам до МЦ) ...Еми ясна отрицателна черта. Не можах да си стисна кълките...Мрън! Спирам се 😅
Merryhristowa не издържах до неделя 😁
Остава само да чакам да ми дойде.
Лек и спокоен ден Ви желая 😊
П.П.: Горе главата, всичко е вътре в нея 🤞❗

# 611
Ей запалихте ме и от вчера го мисля тоя тест! Реших да си направя в понеделник, 2 дни преди датата за МЦ.
За спермограма в Надежда - една обща регистратура за всичко ли има или трябва да ходим някъде конкретно, че забравих да питам по телефона?

# 612
Kremenu6а, би ли споделила какво си пила, когато си имала билки и зацапване ?

# 613
Честито  AloveUndreal . Поздравления за борбеността и силата! Даваш надежда на всички ни!
За болница Надежда , регистратурата е една за всичко.  Казвате за какво сте и те ви насочват с номерче.

# 614
  • гр. София
Рей, спермограмата в Надежда се регистрира твоя мъж / той лично искат/ и го пращат до кабинета, където да даде /или остави/ материал, и да попълни въпросник, после слиза и плаща на касата. Взимането на резултата, може онлайн, но ако ви трябва за ЦАР, например се взима не от регистратурата, а от кабинет на първи етаж и се заверява на информация

Общи условия

Активация на акаунт