Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Привет, цял ден ги чакам тези резултати, много бавна лаборатория, но си струваше! ЧХГ вече е 62😍 3 дни преди М.
Според калкулатора се удвоява не всеки 20ч., което май е доста бързо, но гледам да не се притеснявам. Срещнах мнения,че в началото е нормално да е много бързо.
Ех, дано ви повлека крак и скоро има още много положителни тестове. 🤗

# 586
  • Замък сред облаците
Ускореното удвояване е нормално в първите дни след имплантация. Затова се гледа примерно сравнение между 12 и 14 ден, 14 и 16 ден (след О).

# 587
Unreallove, Честито!!! Не мисля, че по-бързото удвояване е проблем в толкова начална бременност! Много се радвам за хубавите новини и дано наистина ни повлечеш крак Relaxed

# 588
О чудесна новина. Не спирай да споделяш новостите❤

# 589
Замислих се покрай разговорите за ковид. При нас щом БХ се получи естествено на 7ми месец опити, съм обнадеждена и ми се иска да вярвам, че нямаме проблеми и ще стане отново. Мисля си тогава каква ли е причината да отнема повече време. Ние също изкарахме ковид януари миналата година, а оптитите стартирахме април-май. Едва ли е това. Едиснтвеното, което знам като физиологична особеност при себе си е че съм с обърната матка. Има ли сред вас дами с такава позиция и дали наистина става по-бавно в този случай? Приемам и съвети за подходящи пози Simple Smile

# 590

AloveUnreal
,честито мила ! Heart

# 591
Замислих се покрай разговорите за ковид. При нас щом БХ се получи естествено на 7ми месец опити, съм обнадеждена и ми се иска да вярвам, че нямаме проблеми и ще стане отново. Мисля си тогава каква ли е причината да отнема повече време. Ние също изкарахме ковид януари миналата година, а оптитите стартирахме април-май. Едва ли е това. Едиснтвеното, което знам като физиологична особеност при себе си е че съм с обърната матка. Има ли сред вас дами с такава позиция и дали наистина става по-бавно в този случай? Приемам и съвети за подходящи пози Simple Smile
Аз съм с обърната матка. Мисля, че не е никакъв проблем и това с позите са митове, както и вдигането на краката. Питала съм 2ма АГ и двамата бяха категорични,че не би трябвало да е проблем и онлайн  бях чела,че няма доказателства да е проблем.

Благодаря много на всички! 💜

# 592
AloveUnreal Честито лека и безпроблемна бременност!
Момичета днес ми казаха за бебе се носят бели обувки пред иконата на Св.Анна. За момиче розови обувки, за момче сини. Реших само да споделя с вас. Успех и късмет на всички. 😘🤗😇

# 593
ALoveUnreal, честитоооо!!! Много се радвам за теб! Лека бременност и прекрасно бебче ти пожелавам! 💕💕💕🥰🥰💖💖💖Ти как усети, за да направиш тест толкова рано? Имаше ли някакви конкретни признаци?

Дано наистина да повлечеш крак и да изпълним с плюсчета темата! 🤞🤞🤞💖💖💖🥰🥰🥰

# 594

Днес между другото и аз търсех актуална тема за това, но не намерих. Смених местоживеенето и тук отидах на профилактичен преглед и чух това и за мен. Каза, че матката ми гледа НАВЪТРЕ (каквото и да значи това) т. Е. Обърната. Бях изненадана, защото никога моята АГ не ми го е казвала, а от 7 год. бях при нея и бременноста тогава ми следеше. В първия момент, като го чух се шашнах(типично за мен) обсипах я с въпроси Grinning По думите разбах,  че не е нищо сериозно. В нета четох, единствено, че при някои жени се е получило с лежане по корем след полов контакт. И аз пробвах Grinning че да видим. А относно времето, че отнемало повече време бебеправенето нещата са относителни, едни жени казват НЕ други Да.. Единственото, което ми каза ЛЛ беше, че от това ми е болезнения цикъл,

# 595
licorne, моята майка е с обърната матка и има две успешни бременности от първи опит. Не го мисли това, симптомите й са само повече болки при цикъл.

# 596
Благодаря ви момичета. И аз имам болезнен цикъл и на мен АГ ми каза, че са митове за трудното забременяване. Но четох и тук във форумна мнения, че ставало по-бавно в тези случаи. Дано наистина не е проблем това Simple Smile

# 597
  • Замък сред облаците
След секс и да лежите и да не лежите, файда няма. Спермата се изстрелва под налягане и каквото влезе в шийката след това си пътува по тръбите към яйцеклетката. Имплантацията става 7-10 дни след това, а каквото съм чела преди във форума тревогите са дали формата на матката в таза ще пречи на имплантацията. Но както бе писано и в горните постове, няма такива доказателства.

# 598
Влизам да споделя как се случиха нещата при мен.
24г. бях когато ми откриха Хашимото, с ТСХ 29. Беше огромен шок, съпътстващо имах лека ИР. Отидох на ендокринолог, който ми каза "до 28 да си си родила децата! Не да си започнала с 1, а да си приключила с ражданията..". АЗ бях на 25г. и можете да си представите как ми звучеше това тогава. Смъкнах ТСХ бързо, отслабнах 17кг., всички хормони станаха оптимални и някак си приех диагнозата.
В края на същата година след едни ужасяващи менструални болки, които не спряха 5 дни отидох на гинеколог и открива миома 10см. Няма да навлизам в подробности, но ми отне месец и обиколка на 3ма лекари, всеки от които ме говореше всякакви страхотии. Едната ме пращаше на диагностична лапароскопия, защото не знае какво е това в матката ми. Другите двама казаха, че тази матка няма да се спаси. Ходех като жив труп цял месец, не ядях, не спях и само ревях по цял ден и цяла нощ. На 25г. идеята никога да нямам деца, никога да не износя дете беше... не могат да ми стигнат думите. Правих ЯМР - матката се беше обърнала, яйчниците разместени и всичко беше каша.
Намерих своя лекар / на когото цял живот ще му благодаря и пак няма да ми стигне/, който предложи да опитаме първо медикаментозно и след това, ако се наложи - операция. Пиех Есмия 3 месеца, която ми причиняваше страшни неудобства, но миомата се смали на 5см и пристъпихме към операция. Самата операция мина идеално, даже повече отколкото очаквах. Лекарят ми толкова прецизно я беше направил, че дори не беше засегнал ендометриума ми / с цел да няма белег там, да няма и евентуални страствания в матката/, но никой не гарантираше, че няма да се появи нвоа миома. Особено много изтъкваха, че щом толкова млада имам толквоа голяма миома,  то по всяка вероятност ще има рецидив.
Загърбих този така черен период от живота ми и всичко беще наред. Ходех на 3м. на прегледи и всичко беше идеално. Но..нямах партньор и съответно нямаше и планове за бебе. АГ и ендокринолог леко ми даваха зор с идеята, че сега съм здрава, всичкое наред и е момента, и това ми носеше много тревожност,  защото нямаше как да се случи на този етап.
Срещнах сегашният ми приятел, връзката ни се разви бързо и започнах да говоря за бебе и се опитах да му обясня, че нещата може би няма да ни се случат бързо - матката ми е все още обърната, ТСХ трябваше да падне преди да започнем с опитите и генерално бях наплашена, защото всеки лекар ме предупреждаваше да не си губя времето. Решихме да имаме дете и ето... случи се. Simple Smile
Наясно съм, че има жени / а и мъже/ с доста по-страшни диагнози и с повече проблеми, но за мен тази бременност си е моето малко чудо. Simple Smile

Sunshinegirl84 имах зацапването на 7ми ден след О., което е нетипично за мен и се надявах да е имплантационно. От нетърпение започнах рано с тестовете и действително очаквах да са отрицателни, въпреки надеждата ми, просто беше много рано.

Благодаря отново на всички! Записах си час за 02.02, спирам с тревогите и ще чакам колкото се може по-спокойно и търпеливо. Simple Smile

# 599
AloveUnreal Не знам какво да кажа, освен едно голямо евала, че не си се отказала от мечтата си да имаш бебе. Аз бях на 23 когато ми казаха, че няма да мога да забременея естествено, след направената лапароскопия. Това ми го каза репрото още не бях излязла от упойка. Стискам ти палци да имаш лека бременност и до финал! 😘

Общи условия

Активация на акаунт