Частна детска градина или колектив в кв. Редута, София

• 960
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,

имам специфичен въпрос, надявам се да намеря съвет/препоръка тук..

Живеем за постоянно в чужбина и имам две малки деца - 6 и 4,5 год., които слабо говорят български, по-голямото дете по-добре от по-малкото. Жена ми не е българка и понеже не общуваме с други българи в мястото, в което живеем /просто няма такива тук/, е трудно за мен да подържам комуникация на български с децата, още повече, че семейството на жена ми е многобройно и децата непрекъснато общуват с баба, дядо, броатовчеди и пр.

През март и април 2022 ще бъдем в София и ми се ще децата да идат на детска градина, за да попият малко езика и да пообщуват с българчета. Ще бъдем в кв. Редута в София.
Дали някой може да препоръча частна градина или колектив в околността?

Много благодаря предварително за помощта!
Явор

# 1
  • BG
Не съм от София и отдавна нямам малко дете, но бих Ви дала следните насоки - пуснете търсене в Гугъл " Детски градини в квартал Редута в София " и започнете да звъните на посочените телефони. Частните са с английски и немски език доколкото видях. В столицата отдавна има недостиг на места в градините, преминава се през класиране след предварително кандидатстване, чака се с години, дори и финансово обезпечените родители не могат да се доредят за места на децата си. Малко  е съмнително да приемат децата Ви за два месеца, но все пак опитайте. Другият вариант е частен учител, но там пък децата ще общуват с възрастен човек. Тук във форума едва ли ще намерите информация. Темата Ви е пусната преди повече от 5 часа, щом не са отговорили досега, няма и да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт