На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 269
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Буркина Фасо
в Приморско

# 481
Аква Планет мисля, че се казваше. В Приморско, както вече писа Бонго.

# 482
  • Буркина Фасо
и без да се знае името чичкото го намира в Приморско

# 483
  • София
В Приморско е най-близкият, но в Равадиново е много по- хубав и чист. Или поне последните две години беше така.

# 484
  • СИ
Здравейте, ние пак в Китен на море, но този път търся мнения кой е най-близкия и хубав аквапарк в района от Бургас на юг. Децата вече са големи и ни се иска да отделим един ден за подобни забавления.

Най-близо е този в Приморско, но е много смотан. До Созопол е една идея по-добре. Като цяло с най-добри впечатления сме оставали от този до Равда, но беше преди години. Като цяло аквапарковете са мръсни и скъпи. Изтрайвали сме заради децата.

# 485
  • Сф
Тоя в Приморско е отврат. Разбира се , че в Равадиново - Нептун. https://aquaparkneptun.com/bg/
Следете за ваучери , Грабо често пускат.

# 486
А тазгодишни отзиви от Куйн Нели дали има някой?
Освен, че е пълен до горе друга информация нямам 😆 в смисъл, че мои близки са звъняли директно в хотела, не през сайтове разни, и са питали за конкретни дати, така доста голям интервал от дати са имали, но от там са им казали, че всичко е пълно. Така, че ще чакаме включване ако има някой там, за да каже мнение как е тази година. Чувам, че има някои козметични промени около басейна, но да видим.

# 487
  • София
В Китен има ли лятно кино?

# 488
Миналата година имаше лятно кино.

# 489
Има да, на мен и на децата ни беше много приятно, мъжО не го броя, той намира кусури във всичко.

# 490
Освен, че е пълен до горе друга информация нямам 😆 в смисъл, че мои близки са звъняли директно в хотела, не през сайтове разни, и са питали за конкретни дати, така доста голям интервал от дати са имали, но от там са им казали, че всичко е пълно. Така, че ще чакаме включване ако има някой там, за да каже мнение как е тази година. Чувам, че има някои козметични промени около басейна, но да видим.

ние бяхме запазили и си бяхме взели капарото,малко ме е шубе да се пробваме тази година......

# 491
Бихте ли препоръчали вкусни заведение за хапване с прясна морска храна в Китен?

# 492
  • Буркина Фасо
В Китен има ли лятно кино?
всяка година има лятно кино, но дали ще работи тази година ...ще ни кажеш Smiley

Бихте ли препоръчали вкусни заведение за хапване с прясна морска храна в Китен?
всяка година нещата се променят. някои заведения се закриват други се откриват. готвачите се сменят.
на място човек е лесно да се ориентира. иначе храната винаги е прясна.  Smiley

# 493

ние бяхме запазили и си бяхме взели капарото,малко ме е шубе да се пробваме тази година......
А бихте ли споделили защо, скоро говорих и с една жена, която си е взела капарото от някакъв хотел не разбрах кой, и тя така набързо го каза, че я било шубе...сега чета и тук...да не би заради историята с язовира в Украйна. Питам само без да се заяждам, по принцип съм и аз малко плашлива и скептична към всичко, та за това питам.

# 494

Атлиман е по закътан откъм ветрове и за това е по-тих откъм вълнение. гледай камерите
http://free-webcambg.com/Kiten-03-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

южният е по-дълъг и по-широк.
http://free-webcambg.com/Kiten-01-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

[/quote]
Плажа е страхотен! Време е да се ориентираме към морето!

Общи условия

Активация на акаунт