Две деца от 2ма различни бащи

• 9 543
  • 127
  •   1
Отговори
# 45
  • SF
Raya84, в какво те е подкрепил досега, от каква подкрепа си имала нужда и той е бил до тебе и до чуждото дете?
Ако ти е подкрепа и опора, и се обичате, родете си детето, защо въобще ни питаш за други варианти?

И един ред в защита на "мъжа" й: поне й е казал в, че дете и чуждо дете не му трябват и тя ще се оправя сама. Много други обещават какво ли не, но след раждането, или още преди това, намеренията и действията им се променят.

Възможно е и да има нещо в града, в който живее, за да е толкова категоричен, че не могат да се събират за повече от уикенд.

Боже, някои хора като се влюбят, и поведение, и мисъл заминават на кино. "Не искам дете, не си тази, която търся за семейство" - "Той ми е подкрепа във всичко!"

# 46
Щом смяташ, че няма да се оправиш сама защо се чудиш.. Казваш,, детето го харесва и го търси,, като точка за него. Да, но него го няма. Ще станат 2 деца които да го търсят. И пак, още повече няма да го има. Трябва да измислите нещо, ако има как да не си сама с две деца..

# 47
Трябва да измислите нещо, ако има как да не си сама с две деца..
Тя Е сама и сега. С мъж, който твъди, че тя не е негово семейство, тя Е сама.

# 48
  • София
Той поне е бил откровен, а не я лъже. Тя не иска да повярва и се чуди.

# 49
Тя е по-зле от сама.
Ако в живота възникне трудност, но истинска, не фейсбук проблем, като си сам се мобилизираш и най-малкото знаеш, че разчиташ на себе си, колкото можеш, толкова ще е.
Като си с такъв льохман уж за близък, стане ли нещо наистина трудно, към това имаш да добавяш и празнотата от осмислянето на целия фалш, когато другия предпочете себе си. По-добре сам/а от рано, отколкото изоставяне в тежък момент.

# 50
Той поне е бил откровен, а не я лъже. Тя не иска да повярва и се чуди.
Вярно е, ама, след като не я вижда като негово семейство, да беше сложил един презерватив.

# 51
  • София
За какво му е? Той проблем няма. Все още основният вид контрацепция по нашите географски ширини е прекъсването.

# 52
Не ползвахте ли предпазни средства, как стана това забременяване?
Не съм много съгласна мъжът еднозначно да се изкарва черен.

# 53
За какво му е? Той проблем няма.
Ако е боклук, не му трябва и той проблем няма. Ако е нормален човек и му пука поне малко за жената, с която прави секс, трябва му.

# 54
Вярно е, но ако жената няма навика да подбира с кого да спи и от кого да ражда, мъжът не може да е виновен И за това.

# 55
  • Варна
Продължаваш да си затваряш очите. НЕ те обича. И вече те е изоставил. За детето, наличното, даже няма да отварям дума, че ще си докарам БАН. Била си супер безотговорна, не само си избрала да бъдеш далтонистка за крещящите червени лампи досега, но и си позволила да забременееш от мухльото, че и си му дала карт бланш да побърква детето ти. Нямам думи.

За мен правилното е аборт на секундата, без обсъждане с ебливеца, след което пълен блокаж. И ако аз бях на твое място, а този има очи след това да ми пише, да ми цъфне на вратата или изобщо да опита какъвто и да е контакт с мен и дъщеря ми, щеше и голям бой да яде в добавка. Ама някои жени не се усещате, от кал да е, мъж да е.

И не говоря празни думи. Аз гледам сама дъщеря си и тези неща още като останахме сами съм ги обмислила и решила - ако някой ден се появи мъж, какви ще бъдат правилата, условията или както щеш го наречи, за да участва той в живота НИ. Действала си егоистично и първосигнално, без да помислиш за детето си. Това е непростимо. Останалото са го написали другите.

# 56
  • Terra incognita
Ма то човек трябва да се пази и от болести, не само от забременяване, макар че 100% ефикасна контрацепция няма.
Обзслагам се, че той не спи само с нея.

# 57
  • София
Моля ви, недейте така! Тя  може да подбира и пак да попадне на някой неблагонадежден, дори може да е имала малък брой партньори през живота си. Подбира или не, как пък като гледам, все подбират, ама то по хората ходи, няма как да се застрахова човек, защото са намесени емоции. Само отстрани изглежда всичко логично.

# 58
  • Варна
Жените обаче сме царици в това да си затваряме очите, да казваме на черното бяло и да тънем в самозаблуда. В разни други теми се чудят потребителки ама дали ме обича, ама дали ще обича детето, ама това, ама онова, а тука шавливият в прав текст е казал истината и тя пак не иска да й повярва, а търси под вола теле. Директно в очите да ти кажат "не те искам, децата не искам, ще идвам само за да те чукам", а ти насреща да обясняваш как го обичаш и как и той те обича... Това даже не знам как да го нарека.

# 59
Е, в случая не подбира, тъй че не виждам защо да сме деликатни. И стига с тези емоции, хората обикновено не са емоционални, а просто тъпи, но не върви някак да кажеш мислих с онази си работа, та затова се почват оправдания с чувства.

Общи условия

Активация на акаунт