Две деца от 2ма различни бащи

• 9 585
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
Той ти е показал истинското си лице - ти и дете искаш да му раждаш?
Пари нямаш, освен да увиснеш на врата на вашите. Представям си как ще ти се зарадват.
Аборт - друг изход нямаш. И почни да ползваш някаква контрацепция - като чета в тия теми как забренявате и лошо ми става...

# 121
Според мен има друга жена за през седмицата, ти си втора цигулка!
С такъв не бих излязла и на кафе щом “не си ми семейство”! А какво си му? Хем не живеете заедно, хем няма как да си му семейство и не те иска с детето?! Горкото ти дете…

Повечето ти го казаха вече, махай бебето, докато можеш, не размножавай тоя льольовец и спри да контактуваш с него. Това не е връзка. Аз съм в потрес от предложението му да родиш, но той да няма ангажименти. Нямам думи просто.. epic facepalm

# 122
“не си ми семейство”! А какво си му?

Слугинаж и безплатна креватна забава. Мие, пере, чисти, гладни, готви, че и секс прави. Сигурно и го търпи да пръцка по дивана и да се храчи в мивката. Животът в дълбокият прованс е такъв - чужд и неразбираем.

# 123
“не си ми семейство”! А какво си му?

Слугинаж и безплатна креватна забава. Мие, пере, чисти, гладни, готви, че и секс прави. Сигурно и го търпи да пръцка по дивана и да се храчи в мивката. Животът в дълбокият прованс е такъв - чужд и неразбираем.

По-страшното е, че има и "семейства", които живеят в подобна конфигурация. Лично знам за едно такова, в което "майката" поема всички разходи, домакинство, гледане на дете плюс един дето пърди по дивана, храчи се в мивката и една стотинка не внася в семейния бюджет. Ама за пред хората има "жена и дете". Мила родна картинка.

# 124
  • Най-красивата страна
Докато има такива прости ,неуважаващи себе си жени ще има и Мунчовци пърдящи на дивана ,водещи живот на домашен любимец...

# 125
Какво се случи в крайна сметка? Какво решение взе?

# 126
Пързалчица, от тъпите.

# 127
Това, което на мен ми стана ясно е, че проблемът е наличието на чуждото дете.
На човекът вероятно му се иска да има негово дете, но не и да " се минава", покрай неговото да гледа и чуждото. А май най му се иска да е баща от разстояние. Според мен той е типа хора, които искат дете, понеже по принцип хората имат деца, та и той да е като другите. Ама това къде ще е детето, кой ще е денонощно с него, не е важно. Ще хвърля по някой лев от време на време и това е.

Общи условия

Активация на акаунт