Две деца от 2ма различни бащи

• 9 586
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
Но мъжът не става по-малко боклук от това.
Защото автоматично се предположи, че не ползват кондоми по негово настояване ли?
Авторката не ми се вижда заблудена бяла птица, а доста лека дама, която е склонна към мръсни неемпатични номерца и манипулацийки, само че си е направила сметката без любовника.

# 91
Но мъжът не става по-малко боклук от това.
Защото автоматично се предположи, че не ползват кондоми по негово настояване ли?
Не. Защото един нормален и отговорен мъж, който не иска сериозна връзка, слага презерватив, без значение кой какво му говори.

# 92

Щото нема мангиз и да се спести некой лев за макароните с кетчуп.

# 93
Ето, пак предполагате, че не е ползвал. Човекът , по думите на авторката, е пътувал.
Пътувала съм всеки две седмици преди години до близък град и никак не е евтино, дори да имаш къде да ядеш и пиеш на аванта.

# 94
  • Terra incognita
Може на автостоп да е пътувал. Или да е молил някой роднина да го метне, че му е напът. Не му е читава работата и на тоз.

# 95
Бе, направил си е сметката човекът. Ето че продължава да си я прави - вместо да каже, ще ти давам по 300лв месечно да гледаш детето и няма да се виждаме, казва НЯМАМ ПАРИ ЗА ДЕТЕТО, АМА ЩЕ ИДВАМ ВСЕКИ УИКЕНД. Че сексът без пари да му излезе. Хихихихи.

# 96
Е, ай ся, автостоп... Като сме почнали с филмите, може авторката да е излъгала, че пие противозачатъчни.
Че сексът без пари да му излезе. Хихихихи.
Нали, и естествено ще им замрат отношенията някой месец преди раждането. Хихихи, колко хитроумно.

# 97
  • Варна
Май трябва да я разкарат тая тема. Изчерпа се, а авторката се покри.

# 98

Нали е УикендЪ - има гости жената. Обгрижва. Понеделник рано-рано ще доразкаже!

# 99
  • София
Аз лично доброволчествам целево. към нефелен любовчия, който ме ползва за гара разпределителна, докат намери бездетната жена на живота си и я улови с трици - няма как.

Някой няма да ми иска котката и ще го изхвърля с шут, какво остава за детето ми, за Бога?!?

# 100
Горджи, ма, много си проста. Ноу-хауто ти го дават аванта тука. На среща отиваш и с двете. Котката с нагръдник и повод, а не в клетка, да се вижда по-добре. Любовникът ще е толкова изненадан, че ще го минеш, преди да каже бау на котката.

# 101
Ето, пак предполагате, че не е ползвал.
Ами, ако беше забременяла от скъсан презерватив, авторката все щеше да го спомене.

# 102
  • София
Нарцизо, ма Joy
Аз съм ги писала във фейса - Горджи Котка Малка чума €€£ Малка гулия Горджиеви.
Винаги ме питат с кого говорят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
Ами, ако беше забременяла от скъсан презерватив, авторката все щеше да го спомене
И нямаше да постигне настоящия драматизъм. Не че е влизала да спомене каквото и да е, освен че е натресла детето на любовника и любовника на детето.

# 104
Е, тук вече навлизаме в сферата на спекулациите.

Общи условия

Активация на акаунт