Две деца от 2ма различни бащи

• 9 587
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
Не знам въобще за каква подкрепа може да става дума като се виждате само за два дена и дори не сте в един град, та да знаеш, че ако нещо се случи ще дойде веднага на помощ. Ако е само финансова, то това е тъжна причина за връзка. По-добре се откажи от идеята да му раждаш бебе и инвестирай в някакви квалификационни курсове или продължаване на образованието, за да си финансово независима. Пък тогава ако искаш имай и 6 деца от 6 различни бащи.

# 76
Ако нямаше друго дете и то малко и ако авторката е на 35+, то бих казала да роди и да си го гледа, все ще отгледа едно дете. Ако иска да е майка, разбира се.
Като човек, борил се за дете и накрая осиновил, много рядко бих дала съвет за аборт. Но, в този случай, доколкото схващам, имаме млада майка, която сама отглежда едно малко дете и има любовник, с когото дори не живеят заедно, който не иска детето й е от когото е забременяла. Ми първо не бих създавала семейство на такъв човек, три не бих му родила дете. Не мисля, че би се справила и че има смисъл да роди и от него. След 5 години, ако се появи още някой и от него ли ще роди? Та се присъединявам към съветите да махне нероденото дете и да натири любовника или да го роди, ама само, ако има подкрепата на семейството си, защото явно сама няма сили да отгледа двете деца.

# 77
  • SF
Не знам въобще за каква подкрепа може да става дума като се виждате само за два дена и дори не сте в един град, та да знаеш, че ако нещо се случи ще дойде веднага на помощ. Ако е само финансова, то това е тъжна причина за връзка. По-добре се откажи от идеята да му раждаш бебе и инвестирай в някакви квалификационни курсове или продължаване на образованието, за да си финансово независима. Пък тогава ако искаш имай и 6 деца от 6 различни бащи.

Абе каква подкрепа! Ние я понападнахме какво прави с такъв мъж и тя измисли, че е с него, защото й бил подкрепа. Едва ли може да назове в какво конкретно я подкрепя. Всеки случай не и в намеренията й да си имат бебе и си изградят семейство.
На него му е добре така - секс уикенди и после си бяга обратно в неговото си градче на свобода.

# 78
Ако темата реална, поради информационните разминаванията в двата единствени поста на авторката, се чудя какво би накарало човек да се съветва с непознати хора за такива сериозни житейски ситуации? Вероятно няма подкрепата на близки и роднини, защото ако все пак има такива, те със сигурност също ще и дадат някакъв съвет. Да чакаш хора от форума, които нямат никаква представа за живота ти да ти кажат какво да правиш с него, ми малко ми трудно за разбиране. Очевидно нямаш друг на когото да се довериш, което прави твоята ситуация много неприятна. Не даваш яснота как се издържаш, на кого разчиташ, освен на въпросния... Можеш ли сама да се справиш с две деца, имаш ли средства за аборт и пр. въпроси.  Приятели или роднини, с които да споделиш... Докато умуваме заедно да не стане късно за много неща.
Иначе за изборът на партньор е въпрос и на късмет, но да ползваш предпазни средства по време на тази връзка, поне докато не си напълно сигурна в него, е въпрос на разум. При наличие на дете, родителят трябва да доста предпазлив във връзките си. Детето ти се е привързало към него, търси го, пък той не го приема. Това какво ти говори за този човек, че още в началото е с резерви към теб, защо ти е тогава? Защо реши да не се предпазваш от бременност? Не става ясно на каква възраст сте, но не сте тийнейджър, за да действате толкова необмислено.

# 79
Абе пързалка... Инак все щеше да каже нещо.
Пуска се тема и се мълчи.

# 80
  • София
Зависи какво се разбира под покрепа. За мен това означава финансова и емоционална подкрепа, грижи, ако съм болна, участие в домакинството... За авторката подкрепата може да е през уикенда мъжът да подмени някоя изгоряла крушка или да отиде до магазина за мляко и яйца. Или да й хвърли 5 лв за хляб. Е, мерси за такава подкрепа/помощ.
Чакаме авторката да ни осветли по въпроса, въпреки че надали ще се появи да каже нещо, освен, че мъжът й е страхотен човек, а ние сме злобни и завиждаме.

# 81
Уикенд е все пак, време за среща. Темата е пусната петък вечер и предвид проблема сигурно ще има нова информация чак в понеделник сутринта.

# 82
Пак ще пиша,смаяна съм от къде се появиха толкова глупави жени,дори без чувство за самосъхраниние.Вредите върху вече роденото дете,дори не ги коментирам.Тя както е тръгнала,до няколко години ще има тема ...."Три деца от трима различни мъже..."

# 83
  • В.Търново
Ма то човек трябва да се пази и от болести, не само от забременяване, макар че 100% ефикасна контрацепция няма.
Обзслагам се, че той не спи само с нея.
Аз даже написах, че се опасявам, че има връзка в другия град, дори е възможно вече да има семейство с дете.

# 84
Той ти казва, че те вижда само като уикенд развлечение. Не приема първото ти дете, а теб като съпруга.
Искал неговото дете..Защо? Его вероятно. Но баща няма да бъде!

Ако решиш да задържиш детето, трябва да е с мисълта, че ще разчиташ само и единствено на себе си! Утре ще срещне подходящата и в най-добрият случай ще е баща само с 200лв издръжка..

# 85
  • Great Britain
Здравейте,
Моля за вашето мнение относно моята житейска ситуация. Имам дете от предишен брак. В момента от 2 години имам друга връзка, но мъжът ми работи в друг град и се виждаме само уикенда. Дъщеря ми е много привързана към него и си го търси, но за него аз не съм семейството, което той иска защото детето е чуждо. Случи се че забременях без да го планираме, но той иска да родя детето без да поеме отговорност да се грижи за нас. Живее в друг град без възможности да отидем при него ние. И иска просто да продължава да идва уикенда и да ни вижда само тогава. Накрая излиза че ще бъда с 2 деца без мъж до себе си и тъй като няма финансова възможност - да се върна на работа след 1та година защото няма да може да се издържаме с майчинството и неговата частична помощ. Моля дайте ми съвет какво да правя. Вече започвам да мисля дали да задържа бебето, въпреки че знам че това ще сложи край на отношенията ни.
Тук отношения няма,Съжалявам, по скоро безотговорно сношение.

# 86
Защото презервативите вече са изобретени и даже са в употреба, Гал.

# 87
Да де. Авторката не е чувала за тях ли? 2022ра сме, бяла страна, тя има вече едно дете, не е като да не знае как стават децата.

П.п. Ще бъркам годините още месец, извинете ме.

# 88
Аз изобщо не защитавам авторката. Мега заблудена и безотговорна бяла птица е тя. Но мъжът не става по-малко боклук от това.

# 89
Не. Ти сега имаш едно дете и гледаш едно възрастно за през уикенда. Нали няма парички милия, идва да го обгрижиш И сексуално фор фрий и си бие камшика. Сигурно и добре готвиш.

Като не иска семейство с теб и няма пари, да ползва кондоми. Няма да му стане нищо на кефа - ако въобще знае що е то кеф от секса, че такива тъжни хора рядко са правили хубав секс. А той, хубавият секс, спасява животи.

Общи условия

Активация на акаунт