Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 43 680
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
15+5 съм, и аз имам корем на преяла по празниците. Grinning От началото на седмицата официално поизкочи и рязко ми беше некомфортно да нося дрехите си и да ползвам само разширител, и минах на дънки за бременни. Мамите, които вече имат поне едно детенце, още по-рано им изскочиха коремчетата. Предходните две седмици яко наедряха  и "момичетата"Joy

# 256
Аз съм 13+1 гс и определено вече ми личи.. имам си видимо коремче, но пък на кг съм си все едни. Втора бременност ми е, при първата ми пролича чак в 5-6 месец. Сега ще съм мецанка най-вероятно 😄😄😄

# 257
Аз също вчера се вгледах стабилно. Аз от 10г.с. си стоя една и съща чак се притеснявам. Не че е минало кой знай колко време сега съм в 12та. Преди процедурата бях 48 кг, казаха ми че няма да ме удобрят и трябваше да кача малко. Процедурата свърши на 52кг, сега съм 55кг. Никога не съм била повече от 56кг и съм 160см... Ако не се замисля за храненето, ще се търкалям.
Не знам как се скрива снимка, ще я изтрия, само да ми кажете дали е добре на този етап.

# 258
С първата бременност късно се появи коремчето, може би чак след 5 месец, но сега буквално от 10 седмица съм като леко преяла. А днес в 15 г.с. е направо огромен. Дано да не се окаже, че съм качила много кг, стискайте палци на прегледа.

Ето и от мен снимка 📸

# 259
О, бременни коремчета, прекрасни сте Simple Smile

Аз нямам изразен корем, а съм в 16 г.с. Но, съм качила едни 4-5 кг. и според мен си ми личат. Вече започнахме да казваме и на повече хора поради този факт (хаха, суетата ми не ми позволява да ги оставя да си мислят, че просто съм напълняла по празниците).

# 260
Прекрасни са ви коремчетата даже атлетични Simple Smile
Моят корем се заформи още от 8 г.с. През изминалата година и половина качих 10 кила.... мъчих се, мъчих се и няма сваляне.  Досега в 13+3 съм свалила 3 кг, 😀 ама коремът ми си е като за  15-16 седмица. Бебете е 6 дни напред, а коремът ми 3 седмици 🤣 Вече и да искам ми е трудно да се крия..

# 261

Коремче имам още от преди да разбера, че съм бременна ( което беше чак в 10та седмица ), а в момента съм 18+5, първа бременност с момче. Качени килограми 3. Първите 3 месеца свалих 4, досега съм си върнала само 3, а визуално все едно съм качила 10 ( има и на баджак и гъзе доста разлика ).
Всяко тяло по различен начин качва и съответно изглежда и лично според мен всички са красиви 🤗

# 262
Т.к аз подхванах темата ,та не мога да се сдържа и ,ето! Аз между другото се притесних и ходих да търся доктора за преглед пак,но го нямаше. В понед.чак 😟 вашите са доста по-обемни май..Смисъл струва ми се ,че и моя не е мръднал от 10 г.с. От там беше и продиктувано това с коремчетата,ама си казвам и аз вече че съм бременна,защото хем ми се струва поиздут,Хем пък Не! Или просто искам още и се притеснявам да не да ми има нещо. [/img] момичета на снимките съм пила преди това сок,ама все пак мислите ли ,че в добре за тази седмица?

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 15:03 от Mariah 7

# 263
  • София
Много обичам бременни коремчета, особено в началото до 5ти месец Heart Не, че и после не са хубави, но сега са ми изключително сладки. И аз имам и вече на работа ми се радват, а съм едва 13+ седмица. Но и първия път имах веднага корем... по принцип съм слаба и веднага почва да ми личи. Нямам и преса, която да го спира Grinning Добре дошли на новите мами. Миналата бременност бях болнични и висях във форума по цял ден, сега едва смогвам да чета като съм на работа и после се занимавам с малкия. АА, пристигнали са лекарствата за Believe*, разбрали сме се и утре ще са при нея с куриер. За твоя информация само ,ако ти е приятелка. Simple Smile

# 264
  • Замък сред облаците
Мерси, Деси, да си жива и здрава! Heart

# 265
Вчера реших да изпратя на доктора, при който ходя на частно, резултатите от изследванията от Рамус назначени ми на ЖК и той не остана много очарован, че съм пускала там. Каза, че има данни за възпаление, кръвта ми изобщо не приличала на бременна жена и т.н., но каза, че не вярва на нищо от там. Казах му и че съм се записала на ЖК, сигурно го жегнах малко, но и каза, че за него е важно просто никой да не му пипа терапията, която ми назначава и аз също да си спазвам нещата.
Другата седмица ще ходя отново да пускам изследванията в друга лаборатория, както и да ми вземат влагалищен секрет. В края на месеца съм при него на преглед.
Да се оплача, че синът ми е болен и сега съм на тръни да не ме лепне и мен. Докторът ми каза да си взема Биозон мама и висока доза витамин Д...дано да се опазя.

С първата бременност се снимах още от началото, но сега все още не съм. Коремче си имам. Последно на Коледа се теглих и бях +2кг.

# 266
Прекрасни коремчета. Браво момичета!
Аз влизам в 16 г.с., но при мен коремчето е като на преяла : D. Мисля, че започна да расте едва тази седмица. Първа бременност ми е и много се вълнувам. На тегло съм колкото преди забременяване - 55кг. В сряда бях при АГ и каза, че всичко е наред. Запазих час и за втора фетална в 20 г.с.

# 267
Аз коремче още нямам, даже сега съвсем изчезна. И моят син е болен и ме зарази и за 24 часа се обезводних и сега съм на системи. Не мога да повярвам как за 24 часа се свалят 2.5кг.

# 268
Искамбебе1, дано бързо се оправите и всичко е наред! Страшно е с тези болести и колкото и да се пазим, няма как.

# 269
Iskambebe1 бързо да се оправяш.
На новите мами добре дошли.

Връщам се от преглед, всичко е наред с бебо. Очертава се отново да си имаме госпожица ❤️ Доктора много упорито искаше да ѝ снима лицето, но тя си беше сложила ръцете отпред и не ги махна, въпреки ръчкането. От вълнение си забравих снимката, та не знам нищо, кг, седмици и т.н. Но той каза че абсолютно всичко е наред. За отлепяне няма и помен, но до 28 седмица ще съм на прогестерон и забраната за секс остава.

По-горе споменах, при първата бременност много късно се появи изразен корем, така че няма място за притеснение.

Утре сме на гости при свеки и ще се претегля колко кг съм качила.

Общи условия

Активация на акаунт