Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят на женска консултация и в коя гестационна седмица трябва да се запиша?
Какви са препоръките за избор на шампоан по време на бременност?
Какви са препоръките за лечение на гъбички по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят на женска консултация и в коя гестационна седмица трябва да се запиша?
-
Какви са препоръките за избор на шампоан по време на бременност?
При избора на шампоан по време на бременност е важно да се избягват продукти със съставки, които са противопоказани за бременни. Някои майки предпочитат органични или детски шампоани, които са по-нежни и с по-малко химикали. Важно е да се консултирате с дерматолог или лекар, за да изберете подходящия продукт за вас.
-
Какви са препоръките за лечение на гъбички по време на бременност?
При лечение на гъбични инфекции по време на бременност е важно да се консултирате с лекар. Обикновено се предпочитат лекарства като Гиназол или Клотримазол, които се считат за безопасни за употреба по време на бременност. Винаги е препоръчително да получите медицинско съветване преди започване на лечение.
-
Какви изследвания се извършват по време на фетална морфология и какво може да се очаква по време на прегледа?
-
Какви са причините за промяна на цвета на очите по време на бременност?
От началото на седмицата официално поизкочи и рязко ми беше некомфортно да нося дрехите си и да ползвам само разширител, и минах на дънки за бременни. Мамите, които вече имат поне едно детенце, още по-рано им изскочиха коремчетата. Предходните две седмици яко наедряха и "момичетата"

Т.к аз подхванах темата ,та не мога да се сдържа и ,ето! Аз между другото се притесних и ходих да търся доктора за преглед пак,но го нямаше. В понед.чак 😟 вашите са доста по-обемни май..Смисъл струва ми се ,че и моя не е мръднал от 10 г.с. От там беше и продиктувано това с коремчетата,ама си казвам и аз вече че съм бременна,защото хем ми се струва поиздут,Хем пък Не! Или просто искам още и се притеснявам да не да ми има нещо.
[/img] момичета на снимките съм пила преди това сок,ама все пак мислите ли ,че в добре за тази седмица?
Не, че и после не са хубави, но сега са ми изключително сладки. И аз имам и вече на работа ми се радват, а съм едва 13+ седмица. Но и първия път имах веднага корем... по принцип съм слаба и веднага почва да ми личи. Нямам и преса, която да го спира