Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 40 772
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ох, аз като четох във фейсбук групата ,че има жени раждали преди година секцио и сега се гласят за нормално точно това си предствих. Ноо, щом пък има доктори, които се навиват да го правят...

# 631
  • София
Здравейте!  Да се запиша и аз при вас! С термин 16.07 евентуално момиче! Имаме кака на 6 години.

# 632
Ако имах доктор който съм избрала щях да попитам. Ако имах шанс да го избера щях да го избера. Ако имах акушерка или някой на който да вярвам на 99%. Нямаше да стоя тук и всеки ден да се опитвам да науча нещо. Не всички са облагодетелствани да ходят на частно, да имат пълна информация за всичко. Има моменти когато и да си платиш пак не става както искаш!

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 13:20 от Magic1720

# 633
  • София
Разбирам положението ти, но няма как да ти кажем в твоя случай дали пак ще си секцио. Както каза АА зависи от много фактори и това ще се разбере като те прегледат по-натам в големите седмици. Лично аз ако имам сраствания от първа операция бих избрала пак секцио за да ги отстранят, ако изобщо имаш избор. Не, че отново не могат да се получат някакви сраствания, но това е друга тема. Аз за щастие нямам проблеми след първото секцио и много се надявам и сега пак да е така.
TTDD добре дошла!

# 634
Десислава, аз не очаквам директен отговор естествено и той да е верен на 100%... Но начина по който беше отговорен в този... Просто не ми допадна... Не се усланям на никого.

Няма значение...

# 635
  • София
Извинявам се, че ти е прозвучало грубо тона, не ми е било такова намерението.

# 636
  • Замък сред облаците
Дес, това беше към мен най-вече, мисля, но няма да се извинявам реалността е такава. В интернет достатъчно инфо дали е възможно - да, възможно е. И като се нагласи една жена, че ще ражда естествено и накрая ѝ казват не става - някои прибягват до крути мерки и отиват при някой склонен да изражда рисково, създавайки опасност и за себе си и за бебето. Не казвам, че Меджик лично ще се постави в такъв риск, но тук четат много жени и е редно да са наясно с рисковете.

# 637
Общо взето в интернет има и информация за вс. Групата е създадена ,именно с тази цел. Да си споделяме опит,поне така си мисля АЗ. Моето мнение е ,че ако на някой определен въпрос му е неприятен или досадно,може просто да не отговаря,вместо заядливо да се изпада в полемики. Пък и в интернет да се чете е едно ,мнението на някой минал по този път е съвсем различно.

# 638
Май май зависи от доктора, който ще те изражда, както са писали има и други фактори, но тук сме да си обменяме опит и да си говорим. Мен лично ми е много приятно да общуваме тук и понякога въпреки, че знаеш отговора на въпроса или знаеш, че няма как на 100%  да ти отговорят с точност, просто искаш да чуеш мненията. Ей така да споделяш и да знаеш, че си чут от някой. Незнам аз така мисля.
А относно срастванията, момичета как разбирате, че ги имате, от преглед при доктори или се усещат по някакъв начин

# 639
И на мен ми стана интересно това за срастванията как се разбира. Предполагам, че чак като се отвори за нова операция може да се види има ли няма ли? Аз имам 2 пъти секцио и си мислих, че може би тогава има по-голям шанс за сраствания, но нямам никакви неразположения.

# 640
В нейния случай няма доктор ,който ще я изражда,няма човек ,който ще я следи всеки месец,няма редовни прегледи и е напълно нормално да е притеснена и да пита. По въпроса за секциото в Англия май написах вече,че не е пожелание. Но ако е наложително с медицински показатели ,ще го направят. Предполагам те ти имат медицинската история Magic и знаят през какво си минала и ако преценят ,че е причина за секцио, така ще е ,ако не, те ще настояват за естествено раждане.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 14:30 от Happyday❤️

# 641
За мамите с настинка - коризалия за хремата или алиум цепа 9ch и осцилококцинум по 3 дози на ден за 3 дни и после по 2.

# 642
Това че някоя мама има опит да сподели не означава, че този опит може да се приложи при нас и да ни помогне. Тези форуми от полезни, започна и да се злоупотребява , защото накрая отиваме при доктора и му казваме какво искаме, защото видиш ли при друга мама така станало. Най-вече желанието за секцио без медицинска причина не го разбирам, но е факт, че се прилага в България.

Разбирам липсата и невъзможността да отидеш на частно или на добър доктор, дори да си готов да платиш съответната сума, много в малките градове в БГ сме така. Но това не прави отговора на АА по-малко неверен, не ѝ се сърдете - каквото и да споделят майките тук само доктор може да каже имаш ли сраствания или нямаш и съответно може ли естествено или секцио, колко време трябва да е минало от пред одното секцио и т.н. самите доктори са на различни мнения съответно и майките ще имат различен опит.

# 643
Не виждам нищо общо във вашия отговор ,никой не казва на момичето какво да прави. Тя просто поиска мнението на някоя жена,минала през това. Отговор с нормален тон и възприятие се нарича ХИГИЕНА на общуване. 🙂Нищо повече,едва ли ще отиде да учи доктора кое как се прави някоя от нас ,малко преувеличавате.

# 644
Добре, щом ще си говорим така го казвам директно - Mariah 7 от самото начало, в което започна да пишеш в групата говориш с тон и си груба с всички. Това са моите впечатления.

Нямам опит със секциото спирам да говоря по темата, надявам се разговора да се обърне към друго.

Общи условия

Активация на акаунт