Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 40 926
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • гр.Пловдив
Аз се боядисвам без притеснения с безамонячна и се подстригвам на 2м, за да си поддържам прическата. Иначе виждам по центъра страхотни бременни мацки, всички с прически, боядисани, поддържани - все едно току-що излизат от салона Bowtie

Как успяват да го правят, явно си въпрос на време и фин. Възможности...

# 586
Аз се боядисвам без притеснения с безамонячна и се подстригвам на 2м, за да си поддържам прическата. Иначе виждам по центъра страхотни бременни мацки, всички с прически, боядисани, поддържани - все едно току-що излизат от салона Bowtie

Как успяват да го правят, явно си въпрос на време и фин. Възможности...
Ееее,то кой не си оправя косата ,когато излиза по центъра,все пак малко от малко .Иди ги виж ,като се събудят с какви прически са 😅

# 587
Здравейте Simple Smile И аз се присъединявам към темата. Казвам се Деси, от София, на 38г и съм с термин 05.07, момченце Simple Smile (второ дете ще ми бъде). Ще се радвам да обменяме опит и мнения по различни теми свързани с етапите на бременността, та и след това Simple Smile
Лека бременност на всички ! Simple Smile

# 588
По темата с прическите и другите жени как се поддържат... И аз незнам как го правят и ще ви покажа аз как се чувствам
И аз съм много за боядисване вече. И просто си чаках 14с. и почивката. И се мятам на безамонячната, че да не се чувствам така Grinning

# 589
В главата съм като ритната зелка, но скоро ще стигна до фризьорския салон, или ще полудея и сама ще си обера цъфтежите. Все чаках всичко с изследванията да е наред, ама пак не е  и повече нямам намерение да чакам. 😤

Момичета, някоя от вас разбира ли как да види пола. Със сестра ми видяхме една снимка и по нея е момиче 🤣 (и двете сме еднакво неуки в тази насока 😅😅)  
Не знам как се крие снимката затова просто качвам бебока

# 590
Цял ден това искам да попитам и аз, тъй като не ми казаха пол и аз съм нетърпелива... Внушавам ли си или това е момиченце, по снимките в Интернет стигнах до този извод. Много ми се вижда далеч 14 февруари Blush

Лотос и ти ми се виждаш в розови гащички Stuck Out Tongue Winking Eye
Но щом и аз питам, нали знаеш, не ми имай доверие Grinning

# 591
🤣🤣 Меджик от 3 януари се каня, ама все имаше по- важни неща от пола 🤗 Но вече гледам да съм спокойна и без излишно натоварване  за да опитам да помогна на организма 😁
Иначе на тази снимка като е такава нищо не разбирам 😅
Ние се водихме по ето тази снимка

# 592
Определено няма по хубаво и по важно нещо от това да чуваш, че бебчо просто е добре и са развива нормално. Но все пак си има и любопитство, около пола.
Ако трябва да съм честна, стига да знам че е добре, ако искат до края да не ми казват. Hug Blush

Лотос защо не го знаеш още, рано ли е.
При мен проблема е че съм в Англия, и решиха да пропуснат прегледа за пол а те казват 15-16с. Затова имам час на частно на 14 февруари Simple Smile

# 593
И аз търсех снимки онзи ден в Интернет да видя как изглеждат. Забравихме да питаме лекаря на фаталната, а той май видя. За жалост не ми даде много хубави снимки, но сега ще потърся дано се вижда нещо на тях. 🤗

# 594
Тогава бях 12 седмица по календар, но Стоилов каза 12+5  и до колкото знам и чувам от други момичета, той няма навика да говори за пол. 🤷‍♀️
На 8.02 съм на преглед при АГ тогава ще съм в 17 седмица така, че се надявам да ми кажат 😁😁😁

# 595
В Англия пола казват чак на втория ехограф в 20та седмица. А на частно може в 16та.

# 596
Ясно Simple Smile Аз съм само в 13-та и не вярвам някой скоро да види, но и при нас стърчи напред, а не нагоре. Ще видим, живот и здраве, все някога.

# 597
Лотос при теб наистина прилича да е момиче ,а при Magic не се вижда добре. Гледа се тази кост между краката ,ако е права е момиче,ако е леко нагоре (понякога и топче се вижда даже) е момче. Още предната бременност се поинтересувах ,че ми беше любопитно и успях да разпозная правилно и двете ми момичета. И се гледа по снимката от 12та-13та седмица(по-рано не,защото изглеждат еднакво)Понеже съм по-напред (от юнската тема,но пиша и при вас,защото ми харесва темата) ще ви покажа и моята снимка за ориентир да видите тази кост като беше потвърдено по-късно момиче.
Скрит текст:

# 598
Момичета, може ли и на моето бебче да кажете какво мислите, въпреки, че бяхте писали преди 12  13 г.с. си приличат и двата пола, но все пак да питам аз. Тук съм 10+5 г.с. Вашите предположения какви са, изобщо ако се вижда нещо? Живи и здрави да са ни бебетата, това е най- важното.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 22:56 от Galq-94

# 599
Happyday, защо в картона имам преглед 15-16с? Те не го отразиха 25с също... Извинявам се, но не мога да скрия снимката не искам да спамя...

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 22:38 от Magic1720

Общи условия

Активация на акаунт