Джокович + Австралия = ?

• 31 605
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Ох, бях се отписала, но поредният епизод в сагата надделя Simple Smile
Това пространно обяснение сигурно е писал същия член на екипа, който е попълвал и документите...
Интересно определение е "грешна преценка" за нарушаване на карантината.
Другото няма какво да го коментирам, джокович само доказва това, което доста хора подозираха още преди пандемията.

# 301
Аз ги попълвам 2 часа,като мисля за всичко.  
И аз съм така, двама човека ги преглеждаме. Имам едни спомени от миграционните в Маями, на които се обърках да кажа на пристигане на шалтера, че ще ходим в Дисниленд, а не в Дисниуорлд, хохохо. Ела да видиш дали може да се объркаш. След 45 минути приключи интервюто, всичко искаха да видят, всеки билет, всяка сметка, всяка резервация.. Голяма драма.

# 302
  • Пловдив
Аз ги попълвам 2 часа,като мисля за всичко.  
И аз съм така, двама човека ги преглеждаме. Имам едни спомени от миграционните в Маями, на които се обърках да кажа на пристигане на шалтера, че ще ходим в Дисниленд, а не в Дисниуорлд, хохохо. Ела да видиш дали може да се объркаш. След 45 минути приключи интервюто, всичко искаха да видят, всеки билет, всяка сметка, всяка резервация.. Голяма драма.
Страшно е наистина в такива държави, всеки е потенциален емигрант. Обаче ние. А Джокович кога някой някога му.е проверил писанията? Че той може дя си емигрира навсякъде като милионер. За това и са насвяткали отметки и това е. Изобщо... абе тъпотия

# 303
Именно. От една страна миграционните искат да покажат, че третират всички по един и същ начин, от друга държавата печели и от турнира, та ще го пуснат да играе. И вълкът сит, и агнето цяло.

Ти какво мислиш, ще играе ли?

# 304
  • Пловдив
Не, ще го депортират и ще потриват доволно ръце, че.за глупава грешка са го закопчали. Не мисля, че ще го арестуват чак, че ще има огромен скандал . Няма да играе . Умнокрасивите победиха, бай Ганьо неваксиниран престъпник с наведена глава дОма.

# 305
На мен ми е вече интересно дали ще спечели пак той.  Остана у някой ли сянка на съмнение, че няма да играе!? 😂 😉

# 306
Остана у някой ли сянка на съмнение, че няма да играе!?
Аз само във форума срещам хора, които мислят, че ще играе Hug

# 307
Някои хора много лично приемат цялата работа. Все едно тях държат там. Може би е нормално като си фен. Има много заслепени такива фенове, които просто отказват да видят цялата картинка и да зададат правилните въпроси.
Разбираемо е предполагам.
Ама гледайте по- ведро на нещата и с чувство за хумор. Не е нужно да се напрягате.
Simple Smile

В началото мислех, че няма да играе. Сега вече не съм толкова сигурна, нещо много политическо почна да ми става цялото нещо. А беше обикновена драмичка... Та не знам.

# 308
  • Шотландия
Толкова са се оплели в собствените си лъжи Джокович и екипа му, че нямам думи... Не бил разбрал, "горкият", че му е позитивен ПСРът от 16-ти и че трябвало да се самоизолира, а вместо това отишъл да раздава награди на децата на 17ти... Също така се извинява, че агентът му бил допуснал грешка,  като написал, че Джокович не бил излизал извън страната в онзи период, а всъщност е бил в чужбина. Моето мнение е, че извадиха от 9 дерета фалшиви документи,  за да мине и да играе, ама то всичко е вързано и 1 лъжа влече след себе си много последствия. Чакам с любопитство да видя как ще реагират австралийците, а и спонсорите му по-нататък.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 10:22 от *Мила*

# 309
И аз чакам с нетърпение.
Но каквото и да се говори, винаги става дума за пари. А тук за много пари.
Поне и за децата стана ясно, че Джокович е излъгал за много неща.

# 310
  • Пловдив
Ходенето му в Испания няма нищо общо. Не бе се отразило нито положително, нито отрицателно при влизането му в Австралия, просто е факт . За това е недоглеждане, не е нарочно. Че пср е фалшив, е, в смисъл вероятно не е бил заразен, но това няма кой да го докаже и няма да се докаже. Австралия не я интересува дали Джокович е нарушил карантината в Сърбия. Австралия му отмени издадената виза на основание, че преболедуването не е причина за липса ня ваксинация, а не защото Джокович е бил в Испания или защото Джокович е нарушил карантината или пък е манипулирал пср. Като първото тричане не се получи, се търси 2 и 3. Еми смешно е.  
Аз лично не съм му фен . Бих казала, не го понясям. Начина , по който се разправя с него Австралийското правителство обаче, за да трупа точки, е скандален . Това ми бърка в здравето .

# 311
  • Bristol
По време на интервюто, когато е бил позитивен и с платената маска
https://www.lequipe.fr/Tennis/Article/Quand-novak-djokovic-posit … -l-equipe/1309760
"L'Equipe потвърди в статия, че тенис звездата е носила маска през цялото време, дори когато техният репортер го помоли да я свали за пет минути.
Журналистът Франк Рамела каза, че му е било казано да не пита Джокович за ваксинационния си статус или за предстоящото Australian Open, така че "поради това не го попита дали е обмислял да направи тест".
— Дори и да попитаме, какъв би бил смисълът? — написа г-н Рамела."

Ходенето му в Испания е поредната издънка. Покрай Ковид всички страни въведоха това изискване, да се декларира последните 2 седмици в кои страни си пребивавал. Това е до болка известно на всеки правил международни пътувания. Изключително тъпа и непрофесионална грешка.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 10:20 от Merry

# 312
  • Шотландия

Ходенето му в Испания е поредната издънка. Покрай Ковид всички страни въведоха това изискване, да се декларира последните 2 седмици в кои страни си пребивавал. Това е до болка известно на всеки правил международни пътувания. Изключително тъпа и непрофесионална грешка.
Освен, че е прегръщал деца след положителен ПСР тест в Сърбия, според австралийските закони, декларирането на невярна информация пред граничните власти може да бъде наказано със затвор до 12 месеца.

# 313
Майка му го удари на молби. Все пак не бил убиец синът й.

"Междувременно Дияна Джокович призова австралийското правителство да не отнема визата на сина й в последния момент и да го остави да играе на турнира.  "Не го изхвърляйте. Той не е политик, той е тенисист. Той не е престъпник, не е убиец", каза тя пред Канал 7. Тя подчерта, че не е честно Хоук  да е сам с правото да остане може да определи сина си.  "Не разбирам как един човек може да вземе това решение."

Дияна Джокович каза, че трудно може да спи от целия стрес.  „Ако той е здрав и PCR тестът му е отрицателен, защо не може да играе?“, попита тя.  "Всички се молим той да може да остане."  Фактът, че синът й не е бил ваксиниран срещу Корона, е негова "собствена житейска философия".

Експертът по и миграционно право Кристофър Левингстън каза пред АФП, че визата на Джокович може да бъде отнета както по наказателни, така и по причини по същество. На няколко други места четох коментари, че може да има тригодишна забрана да посещава Австралия.

https://www.n-tv.de/sport/Djokovic-aeussert-sich-zu-seinem-Coron … icle23051627.html

# 314
  • София
Определено Джокович много се изложи от чисто човешка гледна точка. Това не оправдава левите неофашисти от Австралия, но това е съвсем друга тема.
Жалко, че фанатизираните Ноле фенове не могат да проумеят това. Те ще защитават своя ''Исус'' ако ще и човек да убие и накрая ще обвинят Федал и световната конспирация.

Айде призна си и Ноле, че сбъркал и заразен е пръскал заразата, а феновете му до последно вярваха, че това не е истина и е невярна информация (пак конспирация разбираш ли, поръчка на Федерер и масоните).
А накрая и агента му е виновен, хахахаха, неее, не е истина просто. Толкова кьорав този агент, че попълнил грешна декларация. Grinning Тотално ми се срина в очите.
Спомнете си как си измиха ръцете (Сърджан даже обвини директно нашето момче) с Григор в онзи фарс, Адрия Тур. И Джокович мълча като **** Още тогава стана ясно що за стока е и колко е фалшив.

И след всичките тези простотии наистина заслужава да го натирят, но ще го пуснат да играе, защото е Джокович и ще донесе доста пари. Законите са за всички, но някои са над тях и са по-равни, нали знаете? Интересно как ще реагират обаче обикновените австралийци дето не могат да пътуват в родината си, а чужденец ще им печели милиони неваксиниран.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 10:52 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт