Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 442
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
Защото обичаш.
Ама явно твоята любов върви с домакински задължения.

Е да де, щото обичаш. Ама като гледаш, че отсрещната страна го смята за минавка да направи нещо елементарно за тебе- да ти сготви, да ти изпере някоя дреха, пък ти правиш някви други неща за нея, кво правим тогава?

# 361
  • Paris, France
Ми то като ще плащам за чистачка, вероятно и за ресторант, да взема да си плащам и за другия вид услуги... И тогава за кво ми е да прибирам някоя принцеса?

Ми така както аз прибрах моя мъж, който не можеше да свърже пералня и миялна, не може да боядисва, да слага плочки, паркет, дограма, един кръст не може да сложи на елхата, не може да смени маслото на колата, нито да сменя гуми, да вдига палатка, да гътне прасе или даже кокошка, итн.

У майка си и баща си беше боядисал плочките в банята, защото били мръсни, а те хванали котлен камък. Учуди се, че блестят като махнах боята с оцет и ме пита с какво съм ги боядисала.

Хареса ми. Имаше качества, които ценят и хайде!

Не съм принцеса, но не бих отишла да живея у мъж ако очаква да му чистя редовно, вероятно и ресторант няма да иска да ми плати и ще ме и такова. Мога да ида да чистя къщи, да се запиша към ескортна агенция и със заработеното да си ходя по ресторанти с приятелки.

Тук много мъже си плащат за другия вид услуги и си свиркат.

# 362
Е да де, щото обичаш. Ама като гледаш, че отсрещната страна го смята за минавка да направи нещо елементарно за тебе- да ти сготви, да ти изпере някоя дреха, пък ти правиш някви други неща за нея, кво правим тогава?
разкажи за "другите неща, които правиш за нея" .. за да ти дадем обективната истина...  Grinning

# 363
Според мен е редно разделянето на домакинските задължения да е според свободното време. Ако и двамата работите еднакви часове и се изморявате еднакво, не е редно единият да се товари с повече домашни задължения, защото има по-малка заплата.

За протокола, в моите връзки винаги до момента аз съм изкарвала повече. Преди години с едно бивше гадже въпреки това някак си аз вършех цялата домакинска работа, накрая на връзката ни той си беше позволил дори да ми каже, че ако не съм искала да чистя, да си вземем чистачка. Която трябвало да плащам аз, защото било женска работа. Отчетох го като голяма грешка, че така съм го научила. Не се е случвало с друг след това.
Деленето зависи от натовареността, от дохода също. Аз например не бих била навита да върша женската работа на мъж, който работи за същите пари като мен, но повече часове, понеже бил работел повече. От друга страна, ако работи по-малко часове от мен, но вади повече пари, също няма да ми е приятно, ако не пипва нищо вкъщи.
Домакинстване за вътрешно удовлетворение има в сектантските наръчници отпреди век, в реалността и съвремието почне ли някой да дели на мъжка и женска работа - няма проблем, мога веднага да посоча къде точно трябва да бъде свършена мъжката, докато точа баницата и не, няма да е в леглото.

# 364
А ако работи повече за повече пари, тогава?

# 365
тогава да не се стиска за ресторанти и чистачка.. Laughing

# 366
  • France
Всъщност като заживяхме заедно с ММ точно така се получи - в неговия апартамент и идваше фирма за почистване веднъж на 2 седмици. Намирах го за нещо нормално. В крайна сметка не съм учила 5 години да съм чистачка и готвачка.

# 367
  • Paris, France

За колко повече пари и повече от кого, от съседа? По темата - яде по-често в ресторант, плаща си по-често за другия вид услуга, чистачката мие и дограмата, а майка му прави останалото. 🥳.

Домакинстване за вътрешно удовлетворение има в сектантските наръчници отпреди век, в реалността и съвремието почне ли някой да дели на мъжка и женска работа - няма проблем, мога веднага да посоча къде точно трябва да бъде свършена мъжката, докато точа баницата и не, няма да е в леглото.

ШЪ мЪ скъсаш! Хиля се с глас. Е, може да има някой разглобен болт по рамката на леглото. Ще дойде време, в които мъжките и женски, креватни работи ще се извършват автоматизирано, от вибратор и надуваеми кукли.

# 368
Тогава или да плаща на помощници, или аз намалявам или спирам работата срещу заплащане и се отдавам на женската работа у дома с поети напълно разходи.

Неве, не е смешно. Има си мъжка работа. Да изброя ли?

# 369
  • Paris, France
Неве, не е смешно. Има си мъжка работа. Да изброя ли?

Не знам 🌞. Ако е удобно, да.

# 370
Да изкарва пари, да осигури дома, мебелите, уредите - всичко поне среден клас, да издържа жената и децата,  да осигури коли, да проверява и ремонтира имуществото. Особено важно - домът да е далече от свекърите. Ако съпругата се затруднява с нещо по поддръжката и грижата - съпругът да плати на помощник.
А, да. Да сключи брак.

# 371
всичко това срещу една баница? Astonished

и не трябваше ли да започне с "да обича и цени жена си.."  Grinning

# 372
В замяна аз, децата и имуществото ще сме натъкмени под конец като за списание, начетени и ерудирани, ще е сготвено, изпрано, изсушено, изгладено, изчистено.
 За обичането не знам, да ти кажа. Нали говорехме за женска и мъжка работа, не за любовна.

# 373
мисля, че трябва да го оформиш като официално предложение, само си набележи цел..  Joy

# 374
Пас съм Grinning Само наблюдавам какво се предлага и го оценявам. Както писаха назад , искам връзка, ама...не с байо.

Общи условия

Активация на акаунт