Обикновено контингента по курсовете са 18-20 годишни, мъже отпаднали от класацията и мъже 45+ решили да наваксат пропуснатото през ранните си младежки години. До тук потенциала жена да срещне подходящ мъж клони към нула.
Първа причина - жената с ниски външни качества.
Втора причина - жена отхвърляла много възможности и изведнъж й се е е приискало да се омъжи и това да стане бързо.
Трета причина - жена притежаваща потенциал да привлича мъже, но поради някакъв дребен недостатък, рядка коса, криви крака, малък или никакъв бюст, нисък ръст или нещо друго, е занимарила външния си вид до нулата.
Да търсиш мъж на принципа на случайността, трябва да си подготвена. Поддържана и постоянно да се поддържа и развива собствения потенциал. Когато срещнете двойка хубава жена и хубав мъж на разходка в парка, хубавото привлича хубавото. На курс може да срещнеш подходящ мъж, ако си студентка по медицина специалност някаква и се срещаш с мъже със същата цел в живота, както ти, на подобни години сте и сте на почти еднакво социално равнище. Всички останали нарочни случаи са леко смешно. Всеки знае за какво се ходи по нарочните курсове, зад които се крие друга цел, но толкова явна.
Еми точно затова съветвам неомъжените да не си губят времето с курсове. Ако искат да научат нещо, да идат на курс, няма лошо!
Израснала съм сред студентки по медицина. Нито една не познавам, която да е ходила на някакви курсове докато е била студентка. Изпитите им са тежки и нямат време за курсове. Специализантките ходеха по езикови курсове с цел работа в чужбина, но те и мъжете там учеха езика със същата цел. Не си и прав, че лекарките търсят човек от тяхното социално равнища. Повечето са силно хипергамни, като всички други жени. Студентките си имат достатъчно ухажори и без курсове.
Жените с малък и никакъв бюст изобщо не сме без опции. И ухажори си имах, и любовници, и спонсори, и гаджета, че и брачни предложения получавах. Ако малкият бюст беше пречка, половин Япония и Корея щяха да умират девствени, но и голяма част от нас 🥵. На фолк певиците някой им е платил мамопластиката, което значи, че ги е харесал и без бюст.
На курсове отдавна не ходя и не бих отишла за срещане на мъже. Бих отишла на курс по парфюмерия, скулптура, нещо, което изисква присъствие. За език, финанси, ИТ си има онлайн курсове.
Не се виждам да се поддържам заради мъж(е) и на 50+ години още ходя без грим, никакъв, защото не е моето. И цици няма да си купя, пак по същата причина. И още ме заговарят мъже, а съм и женена и мъжът ми не е сляп 🌞.
Ненамиращите партньор не са, общо взето, по-грозни от тези, които имаме мъж до себе си. Напротив 🥳.