Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 539
  • 466
  •   1
Отговори
# 255
Пак правиш обобщения, за неща, които реално може да се развият по много различни начини. Тези жени, които не са спали на 27-30, нямат никаква гаранция, че на 35 няма да се озоват сами. Или сами с едно дете. И къде отиват? На същия "пазар".

# 256
Абе гаранции няма никога, ама след средата на 20-те определено става по-трудно. След това май към края на 30-те като излязат на пазара разведените пак става лесно, ама вече нещата са по-различни.

# 257
  • София
Ако бях жена на 35+ търсеща сериозно обвързване, щях да направя поне няколко от тези първоначални стъпки:
- бих се интересувала от мъже, които са учили и изграждали по-дълго време кариера и са имали ограничено време за социален живот - това са лекари, архитекти, инженери, мъже учили в чужбина, специализанти, адвокати, такива, които чак около 35+ започват да се насочват към социален живот. Има ги и не са малко.
 - бих се ориентирала към заведения с клиенти с по-висок социален статус и ще стана приятел с бармана, който познава всички и в един момент може да ме запознае с потенциален кандидат.
- бих посещавала събития организирани от представители на интелигентните среди, на които събития, ще имам възможност да правя бързи запознанства и да разменям веднага контакти.
- бих се обърнала към спортуващите среди, където хората се срещат заради спорта, а не заради търсене на лесни запознанства за секс, това са спортни дружества, събития, състезания.
- бих се начочила към хора, които могат да ме запознават с мъже, които са срещали някога, знаят за тях, че не са обвързани и бих искала да ме запознаят.
- бих започнала да пиша статии в сферата в която работя, малък блог, в който ще се презентирам и така ще бъда лесно намерена от мъже с интереси близки или сходни до моите

# 258
  • SF
Smile Smile Smile
Те не само на 35 плюс жените го правят. Не откриваш топлата вода.
И ще станеш приятел на бармана, ама друг път! Освен, ако не притичваш от време на време с него до склада. Simple Smile
Залухави учени и адвокати, които на 35 години решават да се пуснат из Студентски град, не са най-аткрактивната ти опция, но ти си знаеш. Девствени лекари на 35+, да, намират се, но само, ако са практикували в болница, в която няма сестрински персонал и нощни дежурства.
Иначе по последна точка нищо не мога да кажа. Признавам, планът ти е безупречен! Започвай да пишеш, имаш доста добри попадения. Преди блога издай някой наръчник.
Успех!

# 259
  • София
Мани ги тия, избирай си някой и пиши първа
Нямам такава потребност.

Студентски е нях. Евтино, пошло, никакъв стил и вкус.
В централните части на града има всичко за всеки.

# 260
Mr. President  - мъжете от супер социалната прослойка отдавна са лапнати от млади и палави девойки и изобщо няма да се заглеждат по 35 годишни лелки пък ако ще да са супер запазени.

# 261
Как ще разбере, че е 35 годишна лелка, ако е супер запазена?

# 262

Като си каже възрастта например, ако пък и е с ремарке става тогава става още "по-търсена".
Рядко мъжете с възможности си търсят такива.

# 263
Ариел, ако един нормален в главата човек те хареса наистина, няма да го интересува на 35 ли си, на 30 ли си. Ако това се окаже проблем... ами явно не те харесва изобщо и не е голяма загуба така или иначе.

Ако ти много харесаш някой, и искаш да го опознаеш, ЕГН-то му има ли значение?

# 264
  • София
Жени без деца говорят за ремаркета…аха

# 265
  • Paris, France

Като си каже възрастта например, ако пък и е с ремарке става тогава става още "по-търсена".
Рядко мъжете с възможности си търсят такива.

Най-добрата ми приятелка започна бурния си, любовен, забавен живот на 34г, с ремарке на 4-5г. Тогава бях на 24г и редовно ми се лепяха 20, 25, 30, 40, 50 итн годишни убитаци, депресари, разведени, вдовци, даже с деца. В нея се влюбваха богати, бездетни, красиви 28-38 годишни мъже, които я издържаха барабар с ремаркето. Нейните изисквания бяха до небесата - наемане на отделен апартамент за срещи за да не се стресира и депресира ремаркето, Малдивите, шопинг в Ню Йорк, основно за ремаркето, вила в Бодрум, всяка вечер по Browns, Harvey Nickols, ядене по ресторанти основно, включая закуската. С четиримата спонсори раздялата се случи поради това, че тя не искаше брак и особено друго дете.

Около нея се въртяха стотици мъже с положение, образование, социален статут. Запознавала ме е с много добри партии, но тогава връзки и бракове не ме интересуваха. Запознаваше тези мъже с нейни приятелки, на нейната възраст, но без деца. Никоя от тези жени не успя да се ожени за някой от тези мъже.

Отстрани гледах поведението на мъжете и жените в компанията. На 30+ годишните моми им личеше, че отчаяно търсят съпруг, оплодител, баща, снабдител. Ако бях мъж и аз нямаше да ги погледна. Много жени се чудеха защо прилично изглеждащи, поддържани, образовани жени с професионална позиция не могат да си намерят партньор. Ми защото на повечето осигурени мъже реално им е през оная образованието и възпитанието ако жената е повехнала и им навява мисли за майчинство, памперси, ревящи бебета, бременности, раждане, лохии.

Всички тези мъже се изпожениха, къде за млада колежка, къде за първата срещната. Половината се ожениха за полски сервитьорки, филипински чистачки, бразилски фризьорки без да им мигне окото, като някои от жените имаха и дете от предишна връзка, но изглеждаха млади и безгрижни.

Говорила съм с образовани колеги, оженили се за необразовани, смотани чужденки. Всички до един са имали връзки, живели с жени, но не са желаели брак докато не достигнат желаното положение - къща, две къщи, 6 цифрена заплата, кой каквото е целял. Като са го постигнали, веднага са си потърсили нещо по-свежо и са се оженили за, буквално, първата срещната. Жените им не бяха супер красиви. Някои бяха бозави, сиви мишки, други бяха дебели лелки, но явно млади са им хванали окото.

Много познати са ме питали имам ли подходяща приятелка. 35-45 годишните винаги целят поне 5 години по-млада от тях, но и 10. Никой не е поставял условия за образование, имотно състояние, заплата. Никой. Нито един. Същите тези заживяват без проблем с 35 годишна с ремарке и ако им роди дете седят с нея, стискайки зъби понякога. В началото не предвиждат брак и деца, но понеже не се страхуват, че тя ще иска бракове и деца, все пак заживяват с нея и после свикват. С 35 годишната без дете не е същото.

Някой писа, че нямало 35 годишни свободни мъже. Не е вярно, има. Средната възраст за първо бащинство в моя район е над 35г. При възможности за съжителство малко мъже се женят преди 33-34г. В днешно време преди 30г изобщо не мислят за брак. На 29 и 30г са се оженили за пръв път баща ми и свекър ми, а те са и двамата 1932 набор.
Има много свободни 35 и 40г мъже, но те предпочитат 25 и 30г жени и трудно биха се навили на брак с връстничка ако още нямат дете, а искат. 

Ариел, ако един нормален в главата човек те хареса наистина, няма да го интересува на 35 ли си, на 30 ли си. Ако това се окаже проблем... ами явно не те харесва изобщо и не е голяма загуба така или иначе.

Ако ти много харесаш някой, и искаш да го опознаеш, ЕГН-то му има ли значение?

Ако много го харесаш, но мъжете са програмирани да предпочитат жените с най-висок остатъчен възпроизводствен капитал, тоест млади, когато става дума за брак и деца. Това са го признавали доста мъже тук.

# 266
И жените са програмирани да харесват най-силните мъжки, за сигурност и здраво поколение. Но все пак мъже от всеки социален и финансов статус са се оказали избрани в някакъв момент.

Един 40 годишен, тепърва сетил се, че иска деца от 25 годишна.. пожелавам му успех. Като стане на 45, и 35 годишните ще му се сторят като добра оферта.

Честно казано малко ми е гнусно, че водя този разговор. Говорим за хора, с разбирания от някакъв свят, с който не бих имала нищо общо.

# 267
Хората имат право да харесват каквото си искат. И дали ще им се получи или не, си е тяхна работа. На бившия например му се получи да има дете от мен с подобна разлика, Ели. Тъй че зависи, много зависи... Grinning

# 268
Разбира се, че зависи от хиляди неща. Аз пък познавам и двойки, в които жената е по-голяма.  Пак казвам, ако един мъж наистина те хареса, годините едва ли ще имат значение.
Когато човек е влюбен, има един пакет от "изисквания", който отива в кофата, и възрастта е част от този пакет в повечето случаи.

# 269
Не и ако мъжа много иска деца, а възрастта ти вече те спира да му осигуриш така мечтания наследник.
И един мъж на 40 с пари има правото да има подобни изисквания.
Що вместо да плаща пари по репродуктивни изследвания не наеме една яхта, на която да забремени безпроблемно 22 годишната си мацка?

Общи условия

Активация на акаунт