Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 512
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
Esmee, представяш ли си да хлътнеш по някой и да разбереш, че не те харесва, защото си била с грозни обувки? :Д
Няма да е приятно Simple Smile)

# 301
  • SF
Не си представям, че ще ми се случи такова нещо.
Ако ме познаваше, и ти нямаше да можеш да си го представиш. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 302
Защото не хлътваш лесно, или защото нямаш грозни обувки? :Д
Мен честно казано, доста би ме наранило нещо такова. После може да се чудя дали съм добре да хлътна по някой, който няма да даде никакъв шанс, на база незначителен детайл, но на момента ще ми стане доста неприятно.

# 303
  • SF
Преди да хлътна, ще съм огледала обувките му. Simple Smile
Всяко нещо по реда си, Елунария, всяко нещо по реда си.

А за грозни обувки 5 пари не давам. Simple Smile

# 304
  • Paris, France
Много "претенции" отиват в коша, когато се влюби човек, та на думи може да е едно, но реално може да се окажеш влюбен в човек, който не отговаря много-много на постерните представи в главата.

Отиват в коша за известно време, след което си подават грозните глави и бавно убиват връзката.

Esmee, представяш ли си да хлътнеш по някой и да разбереш, че не те харесва, защото си била с грозни обувки? :Д

На мене ми се е случвало. Точно грозните ми обувки и чанта цитира. Прав му път, ко да прайм! Останах си с тоя, дето ми ги беше купил  🥳

# 305
Сериозно почвам да се чудя жени ли пишат тука.
Аз ли да ви уча?
Слагаш едно дълбоко деколте, няма да разбере с джапанки ли си или с ботуши.

# 306
Колко пък да са грозни едни обувки.
Пък и друг чифт няма ли в картинката..

Грозни обувки най-вероятно вървят с нещо друго грозно в облеклото. Или поне в очите на отхвърлящия. Говори за различни вкусове или за липса на такъв. За жена това ми се вижда проблем. Както прекаленото вглеждане, поддръжка при мъжете.

На подсъзнателно ниво съм отхвърляла мъже заради твърде издокаран вид. Говори ми за определено залитане в повърхностната посока.

# 307
  • Paris, France
Сериозно почвам да се чудя жени ли пишат тука.
Аз ли да ви уча?
Слагаш едно дълбоко деколте, няма да разбере с джапанки ли си или с ботуши.

Ми хубаво, но не мога да тръгна с циците навън, все пак. Големите деколтета са за големите цици. За нас са хубавите обувки и чанти 🤩. И не, не бих си уголемила циците и по здравна каса. Много си ми е добре така.

Колко пък да са грозни едни обувки.
Пък и друг чифт няма ли в картинката..

Грозни обувки най-вероятно вървят с нещо друго грозно в облеклото. Или поне в очите на отхвърлящия. Говори за различни вкусове или за липса на такъв. За жена това ми се вижда проблем. Както прекаленото вглеждане, поддръжка при мъжете.

На подсъзнателно ниво съм отхвърляла мъже заради твърде издокаран вид. Говори ми за определено залитане в повърхностната посока.

Обувките бяха с нисък, разширяващ се надолу ток, отрязани право отпред, черни, със сребърна тока. Обувки за офис. Нещо подобно, но токът беше леко по-нисък и разширяващ се:

https://www.fsjshoes.com/women-s-grey-dress-shoes-suede-square-t … muting-shoes.html

Чантата беше много голяма, тип кофа, винено червена, нещо такова:

https://www.edisac.com/sac-seau-s-elsa-cuir-lancel-00a10997-276

За различни вкусове говори. Аз пък обожавам натокани костюмари в обувки Church или Weston, парфюмирани, идеално подстригани, облечени в ярки цветове и въпросният беше точно такъв. Жалко. Следващият 🥳.

# 308
Толкова заспал народ се е навъдил, че и деколтето не върши работа.
А хич не е като да няма с какво да го напълня.

# 309
  • SF

Това е дефиницията на повърхностно. Едно е някой да не те привлича, друго е да си градиш цялостно мнение на тази база.

Никога не бих инвестирала време да изградя цялостно мнение (вероятно имаш предвид впечатление) за нещо, което не ме привлича на първо четене.
Естествено, че отхвърлянето на нечия покана за среща, може да се квалифицира с лека ръка като повърхностно.
Което също е повърхностна квалификация на квалификицаращия.

# 310
  • Пловдив
Мисля, че просто има хора, които не искат да са във връзка. Всичко друго са извинения за аудиторията, която няма как да ги разбере.
Ами не. Те искат да са във връзка, ама имат твърде големи претенции на фона на това, което предлагат самите те и не им се връзват.

# 311
Отварям темата и гледам - авторката е на 26. Очаквах, че става дума за жена около 40те. За мен е странно на тази възраст да се притесняваш, че няма да срещнеш човека за теб. Тепърва има време за любов, връзки и деца. Имам познати мъже и жени, които са между 30 и 35, и нямат никакво намерение да сключват брак и да имат деца все още. Grinning Някои от тях са сами, втори - с по-скоро неангажиращи връзки за забавление, а трети са в дългогодишни връзки, но все още нито им се прави сватба, нито им се поема отговорност за дете. Така че в днешно време възрастта за създаване на семейство много се е изместила.

А за мнението на родата, да не сте от малък град? В малките градове все още битува мнението, че до 25 трябва да родиш иначе си оставаш стара мома. Grinning

# 312

Това е дефиницията на повърхностно. Едно е някой да не те привлича, друго е да си градиш цялостно мнение на тази база.

Никога не бих инвестирала време да изградя цялостно мнение (вероятно имаш предвид впечатление) за нещо, което не ме привлича на първо четене.
Естествено, че отхвърлянето на нечия покана за среща, може да се квалифицира с лека ръка като повърхностно.
Което също е повърхностна квалификация на квалификицаращия.

Понеже явно се хващаме за някакви единични реплики, ще го кажа така: ако някой те пита защо не ме харесваш при положение, че не ме познаваш добре или изобщо и ти отговориш: “Не я харесвам, защото косата й е като метла” това говори много по-зле за теб отколкото за мен. Няма да казвам аз какви изводи си правя за хора с такива изказвания - по отношение на интелект, възпитание,наличие на комплекси, фрустрация от някаква лична неудовлетвореност и прочее - да не се обиди някой. Според мен нормален отговор би бил “Нямам мнение”, и ако държиш да допълниш нещо, да го отнесеш към косата, не към личността. Аз за хора, които не познавам, не си позволявам коментари, и ако изобщо казвам нещо, гледам да е положително. Ако с поведение са ми направили лошо впечатление, ще си замълча или ще споделя на близък човек, който се интересува. Но не е като да не е имало хора да ми правят ужасно първо впечатление в някакви ситуации и в последствие когато ги опозная да се окаже, че всъщност са много готини и са имали примерно тогава лош ден. Затова не хабя толкова енергия да разсъждавам какви са или не са разни непознати. И затова давам втори шанс.

Конкретно по твоя коментар, вече ако някой наистина, наистина не те привлича и знаеш, че няма шанс да се променят нещата, може би в някои случай е по-добре директно да откажеш (особено ако отсрещната страна е настоятелна).

Моите разсъждения се базираха на разкази на познати, които обаче са излизали с въпросните хора, в някои случаи са спали с тях, жените с готовност са приемали жестове и внимание, и като цяло са се изказвали позитивно как това са мили, свестни, грижовни мъже. НО мъжът примерно бил почнал да оплешивява. А тя не, че не харесва този, ама искала мъж с коса. Това са цитати, не мои интерпретации на ситуацията. Във форум е трудно да се обосновеш понякога ако не искаш да отегчаваш хората с дълги постове. Идеята ми беше, че познавам много хора, които се пазят за нещо по-добро и затова подминават добри опции. Според мен добри, субективно си е това. Аз лично, когато съм била с някого, нито веднъж не ми е минавало през ум дали друг е щял да е по-добър за мен, просто съм се наслаждавала на времето прекарано заедно.

В заключение, всеки решава за себе си. Аз имам човек до себе си, с когото съм щастлива. Дано един цял живот остане така. Просто съветвам хората, които си търсят късмета, да дават шансове. Че има някои, много съжаляват на стари години и се чудят какво е можело да бъде.

# 313
Не виждам проблем в това, че така става. Отхвърлила го Х. някоя, защото няма коса, или някой отхвърлил У., че няма цици. Тези хора ще си намерят партньори, които ги ценят и такива. По-лошият вариант е някой да се насилва да бъде с тях, че едва ли не и да са благодарни, че ги е взел без коса/цици. Обикновено хората нямат нужда от благотворителност в интимните отношения.

# 314
Отсявай мъжете, не на броя които не те заговарят, а на броя които го правят. Първите за какво са ти? Вторите са с развити умения да го правят, разговора и представянето си го правят интересно, да заявят желание и от там твоята роля да дадеш шанс или не. Проблема не е в липсата на мъже, а в липсата на мъже да умеят да го правят това горното добре.
Въпросче - правилно ли разбирам, че трябва да обръщам внимание на лаладжии, ако искам да открия стойностен мъж, с когото да развием връзка до брак, деца, ипотека и заживели щастливо до края на дните? Понеже моят опит с такива лаладжии е точно противоположен.

Големите деколтета са за големите цици.
Това изобщо не е вярно Simple Smile

Гледам сега, пак сте залитали и по клишето, че еди кой си в твърде претенциозен. Как да ви обясни, че няма химия и предпочита да не я чака?  Или как да ви обясни, че другият не е искал нищо повече от секс?

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 20:18 от Нарцùса

Общи условия

Активация на акаунт