Шестокласници 2021/2022 - 2

• 36 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Рано е, аз следя, ще дам знак , като ги видя.

# 661
  • ВАРНА
Питах в темата за седмокласниците, но те са на друга вълнА може би няма да ме отразят -

От чисто любопитство -
На какви листи се пише преразказа на НВО бел - чисто бели, редове? А листите за чернова какви са?
Същия въпрос и за НВО мат - белова и чернова какви листи са?

Вчера пристигна домашно по мат от училище за лятото на дъщеря ми. 250+ задачи. Цялата група В на Архимед за 6 клас. И още тестове се очакват. Детето ми ще почива до 1 юли и след това полека-лека ще започне да решава.

# 662
  • Пловдив
прасунчо,
https://ou-gbenkovski.com/images/Pidief/%D0%9D%D0%92%D0%9E/NVO%2 … za%20otgovori.pdf

https://ou-gbenkovski.com/images/Pidief/%D0%9D%D0%92%D0%9E/NVO%2 … za%20otgovori.pdf

това са от 2019 г. - когато за първи път (ако не се лъжа) започна електронното оценяване на работите - имат си бар кодове и прочие реквизити

# 663
  • ВАРНА
прасунчо,

това са от 2019 г. - когато за първи път (ако не се лъжа) започна електронното оценяване на работите - имат си бар кодове и прочие реквизити

Благодаря ти!

# 664
Прасунчо, същото домашно от Архимед, плюс  някакви 16 теста, плюс 100 задачи, които трябва да се решат само в август. Отделно и по БЕЛ прилично количество… мрънка младежа, пазари се, ама почна лека-полека

# 665
  • ВАРНА
Прасунчо, същото домашно от Архимед, плюс  някакви 16 теста, плюс 100 задачи, които трябва да се решат само в август. Отделно и по БЕЛ прилично количество… мрънка младежа, пазари се, ама почна лека-полека
След такова домашно се надявам да няма грам пробойни по математика  Simple Smile

Ще оставя дъщеря ми да си изпразни главата до края на юни. Нищо не се пипва в момента. Само игри на компютъра, рисуване, излизане навън, още две-три репетиции от балета. Заяви, че ще метне задачите след 1 юли, когато е годишният концерт на балета й.

# 666
Никакво домашно не е дала госпожата, ама ще почнат.А остава ли им време за чернова по Мат или направо на белова

# 667
Питах в темата за седмокласниците, но те са на друга вълнА може би няма да ме отразят -

От чисто любопитство -
На какви листи се пише преразказа на НВО бел - чисто бели, редове? А листите за чернова какви са?
Същия въпрос и за НВО мат - белова и чернова какви листи са?

Вчера пристигна домашно по мат от училище за лятото на дъщеря ми. 250+ задачи. Цялата група В на Архимед за 6 клас. И още тестове се очакват. Детето ми ще почива до 1 юли и след това полека-лека ще започне да решава.

И това кому е нужно? Груба В е състезателна. В НВО се включва група А и част от група Б.

Ето тук можеш да видиш как изглежда свитъка.
file:///C:/Users/User/Desktop/FRIKUS/2020.06.08-NATSIONALNO-VANSHNO-OTSENYAVANE-2020.pdf

Мен силно ме интересува какво са дали на децата по БЕЛ. Нашите ще почиват според госпожата.

# 668

file:///C:/Users/User/Desktop/FRIKUS/2020.06.08-NATSIONALNO-VANSHNO-OTSENYAVANE-2020.pdf

Хоуп, трудно ще ни е да влезем на харддиска на твоя компютър.

# 669
  • ВАРНА
Hope for Two, дъщеря ми е в мг и може би затова домашното е такова. Предполагам, че през годината група Б е изрешавана. ГруБа работа е наистина група В Simple Smile Много яка печатна грешка  Simple Smile

# 670

Малеее, верно !
Ей сега ще го намеря отново Simple Smile

# 671
И моите са в МГ, ама няма домашно

# 672
  • София
Никакви домашни от училище, никакви домашни от школата. Всичко е "пей сърце". Дали ще ми е по силите да давам аз... ще разберем септември.

# 673

Малеее, верно !
Ей сега ще го намеря отново Simple Smile

Втори опит Simple Smile
https://www.suivanvazov.com/wp-content/uploads/2020/06/2020.06.0 … ENYAVANE-2020.pdf

# 674
При нас домашната по математика за лятото е преговорните задачи от сборниците за 7ми клас, по които ще работят през годината (от единия видях към 48 стр, добре, че са само А и Б група). До 30.06.2022 ще ходят на училище и вече са започнали материала за 7. клас (едночлени и многочлени).
По български имат да направят 12 преразказа от различни гледни точки на всички разкази/определени глави от Немили-Недраги и Една българка + някакъв сборник с тестове май е на Веди. И тук се учат да пишат отговор на литературен въпрос, че през годината нямало да стигне времето.
Отделно от 01.09.2022 им започва учебната година, та лятото рязко намаля като времетраене. Не знам къде ще си вмести всички домашни, но на нея не ѝ пука за момента. Отделно си има планирани лагер, гостувания, пътувания. Все пак трябва да се усети, че е ваканция Simple Smile Добре, че поне задължителната литература е почти отметната, остана май само Немили-Недраги.

Общи условия

Активация на акаунт