Мартенското чудо наближава, мама с любов ще го дарява 💙❤ Тема 7

• 38 124
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Аз бях с Базедова години наред, после премина в Хашимото и така от 5 години. С предната и сегсшната бременност пия Еутирокс 50. И в двата случая предимда забременея поне 6 месеца ТСХ ми беше в норма, но жлезата е мнгоо важна по време на бременност и й “помагаме”с малко хормон. Това са думите на лекаря ми. След като родих първия път срях хапчетата и трябваше да пусна изследвания след 40 дни ( докато се нормализират хормоните и се въстанови организма) обаме в цялата суматоха пуснах изследвания след около 3 месеца и ТСХ беше 18, което е мноогоо. Почнах пак хапчетата и нещата се нормализираха-не съм имала проблеми с кърмата, съвместими са с кърменето.

# 481
Палмички, пишив групата Дългото чакане след трансфер. Ще зарадваш много някоя бъдеща майка. Веднага ще им намериш купувач. Голям кът са, защото се ползват за ковид болните.
Вчера имах многооо дълъг и тежък ден. От 8 до 4 бях на крак в болници и поликлиники. Първо изследвания и болнични за мен, после и с детето. Да не споменавам, че никои не си прави труда да ти отстъпи ред нито бременна, нито с малко дете. Накрая на деня от преумора и от новината, че детенцето ми е с пневмония чак ми пречерня пред очите, вдигнах кръвно - ужас. От днес е с абокат и на венозни инжекции. Зная, че ше се оправи. Само ни трябва малко повече кораж и търпение. Сега все едно си имам бебе у дома. Абсолютно безпомощна е без мен. Нали изобщо не трябва да си мърда едната ръка. Но ще го преживея. Само тя да оздравява бързо.
Иначе тъпата хрема пак се върна при мен. Вече 1 месец ме мъчи. Докарва ми допълнително главоболие и напрежение.
Олелее бързо оздравяване на детето, а за хремата наистина бях много доволна от пастирите на тиан де, но според мен и по аптеките би трябвало да има подобни фитопластири, доста облекчават..
Допълвам се.... Чета януарските мами лелеее много големи бебета се раждат 4кг 53 58см....много са ми сладки историите им през ден някоя родила... 😄

# 482
Ели и аз като теб чета януаркста тема и точно това си мислех “леле големи бебоци, а аз какви малки дрешки съм взела ....” дано му станат за седмица поне хаха

mety, бързо да се оправи детенце!
Може да движи ръчичката, то няма игла в абоката,тя се вади веднага след поставянето му, само да не криви и сгъва много ръката, там където е абоката, за да не се прегъва тръбичката, която е във вената.Иначе ще започне да му изтръпва ръката, ако не я движи изобщо и да му е некомфортно на мъничето.

# 483
Mety, и аз съм в болница със сина ми с пневмония. Също е на венозен антибиотик. По-зле не съм се чувствала никога. Това ли е мястото на бременна в 34 седмица?! Добре, че тук са толерантни със състоянието ми и много ми помагат и се държат много мило. Мерят ми кръвното, дават ми лекарства за киселини.
Бързо оздравяване на твоето детенце!

# 484
Mety, и аз съм в болница със сина ми с пневмония. Също е на венозен антибиотик. По-зле не съм се чувствала никога. Това ли е мястото на бременна в 34 седмица?! Добре, че тук са толерантни със състоянието ми и много ми помагат и се държат много мило. Мерят ми кръвното, дават ми лекарства за киселини.
Бързо оздравяване на твоето детенце!
Аз у дома се чувствам ужасно, а за теб направо думи нямам. Герой! Дано бързо да се оправя детенцето ти! За днес твоето детенце е 4то,което чувам, че е в болница. Лошо. И нас искаха да ни вкарват, но слава Бого, че нашата педиатърка работи в отделението и една позната сестра, че супер трудно се навиха на този ко промис у дома. Само ме предупредиха да й пазим МНОГО абоката.
За да не си движи ръчичката и направиха и нещо като шина отдолу. Тя до като спи постоянно се протяга и върти. Та не се знае колко ще спа. Ако се наложи ще карам и ММ да излиза в болничен.
Аз винаги съм се възхищавала на 4 кг бебета и на майките героини. После в клиниките за репродуктивни проблеми не спряха да ми насосват, че това било при нерегулирана захар на майката. Трябвало да бъдат до 3800. Да си гледат работата лекарите. Щом дечицата са живи и здрави и майките са успели да ги "измъкнат" от там Stuck Out Tongue Winking Eye всичко е ок. Ама с тези 58см направо ме разбихте. То си е жив първолак

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 20:44 от mety

# 485
Ох, момичета...
Palmichka, приятелката знае ли, че си го платила? Невероятно просто....Пробвай, както са те посъветвали в някоя група да го предложи, със сигурност на някоя мама й трябва.

Болните дечица бързо да оздравяват, душички!

# 486
Палмичке пиши в групите, както са те посъветвали момичетата. Със сигурност ще се открие купувач, в момента дефицита е огромен.

# 487
Палмичке, днес в групата за пазар в Одрин питаше една мама, че не успява да открие тук в Бг.Ще прикача снимка за да видиш как се казва и да пишеш на лично ако искаш.На още няколко места във фейсбук видях,че търсиха спешно ,но беше преди няколко дни.Много грозно е постъпила приятелката ти!А още по-тъпото е,че ще ти се налага сега да го предлагаш на високата цена като "търговка" 😔 

Бързо оздравяване на дечицата!Много е тежко е да си гледаш болно детенцето,а пък в нашата ситуация още повече 😔🥺❤

# 488
Палмичка във фейсбук групата "Бременност и тромбофилия" ежедневно се търси Фракси, няма да имаш проблем да го продадеш на цената , на която си го купила гарантирам ти. Аз бих го взела, но развих алергия и преминах само на Клексан . Днес бях на поредния тур по аптеките в търсене... абсолютен кът!!! За жалост бременните с тромбофилия кучена ни яли, само един ковид съществува и всичко отива по болниците живота на неродените не е важен.

# 489
Да, още един абсурд по нашите болници е това с тези лекарства. Според мен бременните трябва да са с придимство. На повечето, които им се налага да използват тези лекарства, забременяването им е било трудно, при някои след години или след много манипулации и заради ковид не бива да се лишават такива жени от щастието, когато най-накрая им се е случило. Не, че хората с ковид не са важни, но някак си новият живот ми се струва по-важен. Иначе голяма приятелка е тази наистина, а и явно не е толкова на зор. Ако на мен ми го направят този номер, повече няма да потърся този човек, пък да се чуди защо.
Да ви оздравяват по-бързо дечицата. И аз днес от 8 до 16 обикалям лекари, но за мен, първо на преглед при АГ, после до личната. И понеже личната е вторя смяна и трябваше да изчакам малко, докато дойде на смяна, минах да търся комплект за изписването, че все не ми харесваха комбинациите на дрешките, които правех и не ми се получи да го сглобя сама. Намерих това, което си представях и се опитвах да постигна, обаче е с порт-бебе и се чудя дали ще е достатъчно или да добавя и едно одеалце под него?

# 490
  • Враца
Оххх, на момичетата с болни дечица желая бързо оздравяване и много търпение и спокойствие, до колкото е възможно.
Аз днес бях на преглед, бебчо тежи 2100гр в 33та седмица, но съм много тъжна, оказа се, че се е обърнал седалищно между последните два прегледа.... Доктора каза, че има шанс в следващите две седмици отново да се завърти и силно се моля за това. Не искам да раждам секцио, изпитвам ужас от приспиване, упойки и самата операция... Явно ще ме помислите за луда, защото повечето се страхуват от нормалното раждане, но аз като минала през едно такова искам отново да го преживея.

# 491
Здравейте, тъкмо попаднах на пост на момиче, което търси клексан във фейсбук групата “Бременност и майчинство”. Ако искате погледнете, дано помогнем.

Бързо оздравяване на всички дечица!

# 492
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Както и за помощта! Тази жена е точно от тези, които Sim23 описва. Тъкмо преживя аборт, разбра причината и сега отново е бременна. Като ми се каза да търся, че е спешно и аз приех присърце нещата.
Знам, че ще се продадат бързо. Само дилър на лекарства не съм била, но глупостта и тя цена си има. Ей така безславно приключвам с нея, след всички тия години.
Но спирам, за да не ставам досадна. Живи и здрави да сме, другото се оправя.

Бързо оздравяване на дечицата! Сериозно са болнични. Дано скоро да се оправят.

Пчеличке Мая, това са и моите страхове. Чакам с нетърпение прегледа на 26.01. и тогава пак ще питам как ще раждам.

# 493
Приключвай с подобен тип "приятели" . За мен са използвачи и нищо повече.
Вчера също бях на ЖК. Бебка е 2,200 в 33+2.

Синът ми също е болен- сополи и кашлица. Вече е на антибиотик , а не е пил от близо 5 години. И мен започна да ме мъчи кашлица. Чак се притесних и правих тест за Ковид, който слава богу е отрицателен. Та седим си двамката с детето в къщи и така.
Бързо оздравяване на всички болни дечица.

# 494
  • sofia
Хей, всички оздравявайте!
Аз мисля, че учениците трябва да си останат вкъщи още от понеделник, за да не се разпространява вирусът, който върлува.

Общи условия

Активация на акаунт