Голямата тема за малките масла - 24

• 39 693
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да кажа само,че производителят от който вземам корсиканско безсмъртниче Stuck Out Tongue Winking Eye е готов с дестилацията на новата реколта. Има и масло и флорална вода. 10мл. масло- 35лв. 200мл. вода 10лв.

Може ли да посочите контакти?

# 106
Качеството си има цена винаги,но малко са ми преекспонирани и те и Вивасан. Ползвам вторите по простата причина,че имам регистрация и ги вземам заедно с някой добавки. Чаеното им дърво обаче няма аналог.
 Да кажа само,че производителят от който вземам корсиканско безсмъртниче Stuck Out Tongue Winking Eye е готов с дестилацията на новата реколта. Има и масло и флорална вода. 10мл. масло- 35лв. 200мл. вода 10лв.

От къде вземаш безсмъртниче? Оказа се , че много се ползва у дома Simple Smile

# 107
  • Варна
https://www.facebook.com/evgeni.georgiev.35110 това е производителят.
Лично се запознахме миналата година.
И аз много го ползвам.

# 108
Здравейте.
Доста огледах какво е писано за маслата. Познати мнохо хвалят Дотера, но за мен са много скъпи.
Чудя се към коя марка да се насоча. Огледах Алтея и Катеко.
Препоръчайте ми вие - ползвали сте все пак, а аз сега започнах да чета.

# 109
  • София
Prinzesata,  поръчах и аз от този човек масло от безсмъртниче. Засега още освен да си добавям в крема за лице, не знам за какво да го използвам. Вие как го използвате в козметиката??

# 110
  • Варна
Прословутото вълшебство на Магнолия бъркам с него като си правя по един флакон за скалп и един за лице. 
 Добавям го и в лосиона си за тяло,но честно казано безсмърничето е само едно от многото масла,които ползвам.

# 111
  • София
Здравейте.
Доста огледах какво е писано за маслата. Познати мнохо хвалят Дотера, но за мен са много скъпи.
Чудя се към коя марка да се насоча. Огледах Алтея и Катеко.
Препоръчайте ми вие - ползвали сте все пак, а аз сега започнах да чета.

След същото лутане и много четене преди повече от година избрах маслата на Алтея. Само за външно приложение съм ползвала.

# 112
  • Варна
Прословутото вълшебство на Магнолия бъркам с него като си правя по един флакон за скалп и един за лице. 
 Добавям го и в лосиона си за тяло,но честно казано безсмърничето е само едно от многото масла,които ползвам.
А може ли да споделите "прословутото вълшебство на Магнолия"  ( предполагам визирате потребителката Магнолия)

# 113
Здравейте
Изчетох ви назад в темите, но не успях да се ориентирам.
Искам да променя грижата за лицето си и да заложа на естествени масла. Кожата ми е много суха и чувствителна, отделно и с разширени капиляри.
Насочила съм се към шипково масло, чувала съм и че маслото от грозови семки подпомага капилярите.
Имате ли идея какво друго мога да използвам за този тип кожа?
Благодаря предварително!

# 114
Stanislava116, на мен шипковото масло ми е любимо, но не забравяйте че е фоточувствително и го ползвайте само вечер. За капилярите опитайте с етерично масло от тамян, не знам дали премахва капилярите, но изравнява тена и кожата изглежда прекрасно. За широките пори единственото работещо решение е измиването на кожата в три стъпки - гел/пяна за измиване, тоалетно мляко, тоник/мицеларна/флорална вода. Аз слагам капка етерично масло от лимон или лайм върху тампончето за финал на почистването.
Simple Smile

# 115
Здравейте!
Предварително се извинявам, че така нахлувам в темата, но имам нужда от съвет.
Синът ми скоро тръгна на ясла и се започнаха очакваните сополи и кашлица. Не стои мирен и не дава инхалации, затова моя приятелка ме посъветва да вземем дифузер за масла и да го влючвам докато спи.
Днес експресно взехме такъв на Makeda + масло Antivirus Kids (слагам снимка).
Някой има ли отзиви за това масло?
Какво бихте използвали вие за дете на 2г и в какво количество?

В момента съм сложила по 3 капки на 100мл вода, както е по упътване. Проблемът за мен е, че ароматът на лавандула  (който попринцип не понасям) е много силен и имам усещането че от него ме заболява главата. Не знам дали е заради личната ми непоносимост към този аромат или реално е прекалено. Притеснявам се, да не би да идва силен и на детенцето, затова ми се иска да пробвам и с други подходящи за целта масла.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 22:58 от Rocket

# 116
Аз имам дифузер на Македа, който е с различни програми на дифузия, при една от тях работи да речем 20 сек, спира, после пак се включва и т.н.. Ако ароматът на маслото ми се струва силен пускам на този режим, но зависи от модела.

# 117
amini, момичето в магазина ни обясни, че няма съществена разлика в моделите. Основното било визията и обема на стаята, за която го искаме.
Затова се спряхме и на базовия модел.
Имаме опция само за 1, 3, 6 часа и ON.
Евентуално ако това редуване 20 на 20 секудни го има, ще е при постоянна работа на "ON" . Просто не съм я изпробвала нея още.

Иначе, утре мисля да взема масла от лютива мента и евкалипт и да видя как ще е с тях. Видях, че се водят добри при проблеми с дихателните пътища. Simple Smile

# 118
  • Варна
Принципно всички масла са антибактериални,но основното е да са ви приятни и да не дразнят сетивата. Бих смесила мента с лимон и портокал примерно,сребърна ела.....евкалиптът също отпушва всичко Grinning. Не се насилвайте с тая лавандула пуста. И аз не я трая,а е много полезна за много неща////

# 119
Rocket не знам кой е базовия модел, но на моята са две копчета, едното за режимите, другото за светлините. Това за режимите като натиснеш един път и почва да дифузира, два пъти е прекъсващия режим, има и други, мъгла и прочее, но не им правя особена разлика. Избрах си го по външен вид, един с лунички и звездички, по-малък.

Общи условия

Активация на акаунт